Vakantiepark De Kleine Belties

Vakantiepark De Kleine Belties

4.5 reviewscore • 10 reviews
A

Echt geweldig

Deze camping is echt geweldig. Via mond-tot-mondreclame kregen we de tip om hier naartoe te gaan, en dat advies was absoluut waarheidsgetrouw. De ambiance op de grasvelden, de permanente stekjes, de vrolijke kinderen die spelen; het onthult echt de herkenning van een plek waar kampeerders regelmatig terugkeren (wij hebben ook al gereserveerd voor het komende jaar). Wanneer je 's avonds een ontspannen wandeling maakt, tref je groepen mensen aan die genieten van elkaars gezelschap en een aangename sfeer creëren.

Annemarie 24 okt 2023
Reageer
B

Een leuk weekend

Een leuk weekend in dit buitengewone vakantiepark! De magie begon bij aankomst en stroomde door elk moment. De accommodatie bood niet alleen comfort, maar ook een ongeëvenaarde sfeer van ontspanning. Het park zelf was doordrenkt van charme, met verborgen plekjes en verrassingen. Elke glimlach van het personeel voegde een extra dimensie toe aan de algehele ervaring. Een fantastische ontsnapping die onze verwachtingen overstijgt, en een plek waar we koesterende herinneringen hebben gemaakt die lang zullen blijven nazinderen.

Bastiaan 11 nov 2023
Reageer
C

Warm welkom

Een warm welkom wanneer je het vakantiepark betreedt, het is als thuiskomen op een plek vol betovering. Terwijl we door weelderige wandelpaden slenterden, omarmden we de schoonheid van de omgeving. Het park bood niet alleen ontspanning maar ook een gevoel van verbondenheid met de natuur. De beslissing om terug te keren was snel genomen; dit vakantieparadijs heeft een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten, en we kunnen niet wachten om opnieuw deel uit te maken van deze bijzondere reis.

Cornelia 3 nov 2023
Reageer
D

Voldoende amusement

Op de Kleine Belties is het aangenaam vertoeven. Als je behoefte hebt aan rust, is dat mogelijk. Het is niet nodig het domein te verlaten om te relaxen of te dineren. Voor de jongsten is er voldoende amusement voorhanden. De beheerders van het domein tonen eveneens betrokkenheid bij de gasten. Al met al een aanbeveling voor eenieder!

Douwe 27 okt 2023
Reageer
R

Wederom een feest

Het was wederom een feest vol warmte en vreugde. Het park straalde niet alleen gezelligheid uit, maar ook perfecte organisatie en een onberispelijke netheid. Elke hoek van het terrein ademde een sfeer van zorgeloos plezier. De herinneringen aan dit verblijf zijn als fonkelende sterren in de nachtelijke hemel, en ik ben ervan overtuigd dat deze sprankeling nog lang zal nagloeien. Een onvergetelijke tijd die mijn verwachtingen overtrof.

Reinder 26 okt 2023
Reageer
H

Waar genot voor zowel ons als onze kinderen

Onze vakantie was telkens een waar genot voor zowel ons als onze kinderen. De kleintjes vinden voldoende vermaak op het kampeerterrein. Een groep entertainers staat paraat. Er zijn 3 opties om een duik te nemen, namelijk een overdekt zwemcomplex, een openluchtzwembad en een natuurlijke zwemvijver. Dus, voor de jongsten is er ruim voldoende variatie om van een verfrissende duik te genieten.

Heleen 26 okt 2023
Reageer
A

Buitengewone vakantie!

Volop genoten van een buitengewone vakantie! Ondanks de neerslag betreuren we ten zeerste dat onze vakantie tot een einde is gekomen. De kleintjes hebben volop plezier gehad, en daardoor hebben wij ook enorm genoten! Er werden talloze leuke bezigheden gepland voor de kinderen. Een warme sfeer doordringt het gehele kampeerterrein, waar iedereen hartelijk wordt ontvangen! We hebben onze vakantie voor het komende jaar al vastgelegd en de opwinding is nauwelijks te bevatten! We kijken er enorm naar uit!

Anton 24 okt 2023
Reageer
J

Intens genoten

In het tweede jaar van ons avontuur kozen we opnieuw voor de Kleine Belties. Op onze kampeerplek met alle luxe hebben we opnieuw intens genoten van een heerlijke tijd. De hele ambiance straalde comfort en een frisse uitstraling uit. Er zijn talloze boeiende bezigheden voor de jongsten, elke dag opnieuw. De aangename evenementen die op de Belties worden georganiseerd, bieden plezier voor zowel jong als oud.

Jozina 24 okt 2023
Reageer
H

Uitstekende vertrekpunt

Een fijne midweek beleefd op een vredig en goed onderhouden domein. De verblijfplaats voldeed volledig aan de beschrijving en bood een aangename dosis comfort. Een uitstekende vertrekpunt om de omgeving van de Vechtvallei te verkennen, met daarbij een voortreffelijk restaurant waar de maaltijden van hoge kwaliteit zijn. Voor degenen die houden van de schoonheid van ongerepte natuur en sereniteit, is het buiten het drukke seizoen absoluut een aanbeveling waard.

Hein 13 okt 2023
Reageer
S

Onberispelijk verzorgde camping

Een nostalgische reis naar De Kleine Belties overtrof al onze verwachtingen. Na jaren afwezigheid werden we hartelijk begroet door een warme sfeer en een onberispelijk verzorgde camping. De tijd leek stil te staan terwijl we genoten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid. De Kleine Belties is niet zomaar een camping; het is een betoverende plek waar herinneringen opbloeien en nieuwe avonturen beginnen. Een perfecte mix van gezelligheid en sereniteit. Wij kijken nu al uit naar ons volgende bezoek!

Stientje 6 okt 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hardenberg.

Over Vakantiepark De Kleine Belties

Vakantiepark De Kleine Belties gelegen aan Rheezerweg 79 in Hardenberg, is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, gelegen in de prachtige, natuurrijke omgeving van Rheeze in het Vechtdal. Dit park, bekend om zijn christelijke identiteit, combineert gemoedelijkheid met moderne faciliteiten, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel eerste keer bezoekers als terugkerende gasten. Het biedt een variëteit aan accommodatie-opties, zoals stacaravans, luxe chalets, en safaritenten, evenals kampeerplekken op toeristische velden. Gelegen in een bosrijke omgeving, is het park een perfecte plek voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten, waar bos, zand, water, rust en ruimte hand in hand gaan. De Kleine Belties is een prachtige keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en verrijkende vakantie-ervaring in Overijssel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hardenberg, Overijssel
  • https://www.kleinebelties.nl
  • info@kleinebelties.nl