Caliber Smart Light

Caliber Smart Light

3.9 reviewscore • 9 reviews
H

Twijfels over privacy en gebruiksgemak

Ik was onaangenaam verrast toen ik erachter kwam dat het gebruik van deze stekker een verplicht account vereist. Mijn bezorgdheid over privacy werd groter toen ik vernam dat mijn gegevens naar cloudservices werden verzonden. Bovendien had ik problemen met het koppelen van het apparaat aan mijn wifi-netwerk. Dit alles leidde tot teleurstelling over het gebruiksgemak en de privacyaspecten van dit product.

Herman 14 aug 2023
Reageer
T

Problemen op het belgisch netwerk, goede service

Na een soepele installatie van de stekkerdoos, kwam ik voor een verrassing te staan toen het apparaat plotseling begon te knipperen. Na contact te hebben opgenomen met Caliber, werd mij verteld dat dit een bekend probleem was op het Belgische netwerk. Ondanks deze tegenvaller, verliep het retourproces tot nu toe probleemloos. Ik ben tevreden met de manier waarop de service tot dusver is afgehandeld en hoop dat dit in de toekomst zo blijft.

Thomas 7 jul 2023
Reageer
R

Blij met de kwaliteit voor deze prijs

De lampen van Caliber hebben me positief verrast. De bijbehorende app is makkelijk in gebruik, hoewel iets minder overzichtelijk dan sommige concurrenten. De lampen bieden een goede balans tussen prijs en kwaliteit, en ik ben tevreden met hun prestaties en duurzaamheid, zoals ik al eerder ervaren heb met andere producten van dit merk. Caliber stelt me nooit t eleur.

Robin 12 nov 2021
Reageer
J

Teleurstelling tijdens de installatie

Mijn ervaring met dit product was frustrerend. Tijdens de installatie bleek het apparaat fragiel en beschadigde het snel. Het repareren van kleine onderdelen was een uitdaging, en uiteindelijk resulteerde dit in permanente schade. Een stukje van het apparaat bleef vastzitten in mijn stopcontact, wat extra overlast veroorzaakte. Deze ervaring benadrukt voor mij het belang van robuustheid in productontwerp.

Jeffrey 24 jun 2021
Reageer
E

Enthousiast over slimme lamp

Na veel onderzoek naar slimme verlichting, heb ik uiteindelijk besloten deze lampen aan te schaffen, mede dankzij mijn goede ervaringen met dit merk op andere gebieden. Het design is stijlvol en het product is van hoge kwaliteit. De installatie was eenvoudig en snel, en de klantenservice was erg behulpzaam toen ik vragen had over het koppelen met mijn Google Home systeem. De app is gratis en zeer gebruiksvriendelijk, wat deze aankoop nog aantrekkelijker maakte.

Esther 10 mei 2021
Reageer
D

Kleurrijke en speelse verlichting voor thuis

Deze spotlamp heeft mijn verwachtingen overtroffen met zijn veelzijdige kleuropties en sfeerinstellingen, waaronder een leuk disco-effect. De lamp heeft een aantrekkelijk ontwerp en past goed in mijn interieur. De bediening via spraak en de mogelijkheid om tijdschema's voor automatisch schakelen in te stellen zijn erg handig. Hoewel ik een kleine technische storing tegenkwam, werd deze snel opgelost door de klantenservice, wat mij erg tevreden stelde.

Daan 4 mei 2021
Reageer
S

Tevreden over de eenvoud en functionaliteit

Het stopcontact is een dagelijkse hulp geworden in mijn huishouden. De bediening via de app is intuïtief en het apparaat zelf werkt feilloos. Ik waardeer vooral hoe eenvoudig het is om mijn apparaten ermee te beheren zonder ze te overladen. Ik zou dit product zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare smart home oplossing.

Sandra 25 jan 2021
Reageer
E

Goed product, maar de beschrijving was niet helde

Bij het eerste gebruik werkte het product prima, maar ik merkte dat de productbeschrijving enigszins misleidend was. Het suggereerde dat je elke USB-poort afzonderlijk kon besturen, wat niet het geval bleek. De installatieprocedure was wat complex, maar wel gedocumenteerd. De lichtjes zijn subtiel en storen niet in een donkere kamer. Het schakelen maakt een tevredenstellend geluid en het feit dat je het apparaat kunt monteren, is een handige feature. Ondanks de misleidende beschrijving, vind ik het een degelijk product.

Eva 4 nov 2020
Reageer
J

Uiterst tevreden met de sterkte en betrouwbaarheid

Ik ben enorm tevreden met deze Belgische stekker, die gemakkelijk te installeren was met de Caliber app en perfect integreert met Google Home. De stekker is stevig en betrouwbaar. Bovendien was de levering uitzonderlijk snel, wat mijn tevredenheid over dit product alleen maar vergrootte. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een solide en gebruiksvriendelijke smart home oplossing.

Jeroen 23 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Caliber Smart Light

Caliber Europe BV is een toonaangevende commerciële organisatie met een team van deskundige en ervaren medewerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van nieuwe audio/video producten en (Smart) home elektronica oplossingen tegen competitieve prijzen. Met een breed scala aan visuele producten voor zowel thuisgebruik als onderweg, bedienen ze (r)etailers in meer dan 25 landen in Europa. Naast hun eigen merk verzorgen ze ook de distributie en verkoop van gerenommeerde merken zoals Garmin, Mio en Blaupunkt. Of je nu een draagbare DVD-speler nodig hebt voor entertainment op de achterbank tijdens een reis, een navigatiesysteem om de juiste route te volgen, een achteruitrijcamera om parkeerongelukken te voorkomen, of beveiligingscamera's om je huis te bewaken terwijl je weg bent, Caliber biedt betrouwbare en kwalitatieve oplossingen voor diverse behoeften.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://calibersmartlight.nl
  • support@caliber.nl