Caliber

Caliber

3.9 reviewscore • 10 reviews
M

De wekker die elke ochtend makkelijker maakt

Wat een verademing, deze nieuwe wekker! Ik kan eindelijk de tijd zien zonder naar mijn bril te grijpen zodra ik wakker word. Het apparaat is vrij van onnodige functies, eenvoudig in gebruik en ik waardeer het zeer dat ik de felheid van de display kan aanpassen. Hoewel de optie voor twee verschillende alarmtijden voor mij overbodig leek, begrijp ik dat dit voor anderen juist een uitkomst kan zijn. Over het geheel genomen biedt deze wekker een uitstekende waarde voor zijn prijs.

Max 30 okt 2023
Reageer
L

Ongeduldige wachttijd voor een enkel component

Onlangs was ik door het dolle heen met mijn nieuwe subwoofer. Tot mijn teleurstelling realiseerde ik me dat ik een additionele adapter nodig had die nog eens 30 euro kostte. Zonder aarzelen heb ik de bestelling vorige zaterdag geplaatst, maar tot op heden, bijna een week later, heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik zit hier zonder updates en begin me ernstige zorgen te maken over de efficiëntie van hun leveringsproces. Het ontbreken van enige communicatie maakt deze ervaring nog frustrerender, omdat ik nu in het ongewisse gelaten word. De manier waarop dit is afgehandeld vind ik ronduit onaanvaardbaar.

Lisa 2 nov 2023
Reageer
E

Tegenvallende klantenservice ervaring

Ik werd geconfronteerd met een probleem met mijn autoradio en besloot de klantenservice te bellen, maar dat verliep niet vlekkeloos. Ondanks dat ik voor Nederlandse ondersteuning koos, kreeg ik een Engelssprekende medewerker aan de lijn. Het duurde even voordat ik uiteindelijk met een Nederlandssprekende collega werd verbonden. De situatie verergerde toen er een verwarring ontstond over waar ik het product had gekocht. Gelukkig werd ik na enige discussie doorverbonden met een behulpzame medewerker die mijn probleem kon oplossen. Gezien de aanhoudende problemen met dit product, overweeg ik het binnen de retourtermijn terug te sturen als er geen verbetering optreedt.

Erik 16 okt 2023
Reageer
D

Efficiente service met verbeteringspunten

De afhandeling van mijn bestelling was vlekkeloos, ondanks het gebrek aan directe bevestiging na de plaatsing ervan. Toen ik op zoek ging naar het gewenste product via de website, bleek de zoekfunctie helaas niet naar behoren te werken. Ik vond het product uiteindelijk via een Google-zoekopdracht, niet via de interne zoekmachine van de website. Dit was een klein ongemak in een anderszins soepele ervaring.

Daniel 24 aug 2023
Reageer
C

Uitmuntende productbeschrijvingen en levering

De webshop presenteerde een duidelijk en nauwkeurig overzicht van hun productaanbod, wat perfect aansloot bij het item dat ik ontving. De levering was snel en de communicatie gedurende het bestelproces was uitstekend, wat zorgde voor een betrouwbare en geruststellende winkelervaring. Dit heeft mijn vertrouwen in het gemak van online winkelen aanzienlijk vergroot. Caliber is ondanks de slechte reviews hier na mijn ervaring een aanrader.

Claudia 21 aug 2023
Reageer
J

Eenvoudige wekker voldoet perfect

Mijn nieuwe wekker heeft zich bewezen als een perfect toestel dat eenvoudig te bedienen is. Het display is helder en kan gedimd worden, waardoor het altijd comfortabel is voor de ogen. Het instellen van de wekker ging moeiteloos en de snoozefunctie is een welkome toevoeging. Het enige puntje van kritiek zou het enkele geluidsniveau van het alarm zijn; ik zou graag zien dat er verschillende volume-instellingen mogelijk waren, zodat elke gebruiker de intensiteit naar wens kan aanpassen.

Jeroen 17 aug 2023
Reageer
P

Exemplarische klantenservice en oplossing

Ik stond versteld van de service toen ik een antenne bestelde voor mijn Caliber radio. Na montage bleek dat mijn eerder ervaren DAB-ontvangstproblemen als sneeuw voor de zon waren verdwenen. Toen ik nog enkele vragen had, ontving ik onmiddellijk verhelderende antwoorden via e-mail. Een dergelijke responsiviteit is lovenswaardig en verdient niets anders dan lof. Een exemplarische klantenservice!

Peter 29 jul 2023
Reageer
J

Betrouwbare radio voor een eerlijke prijs

Mijn vorige Caliber radio was een trouwe metgezel voor vier jaar, totdat de voorkant het uiteindelijk begaf. Dit keer koos ik ervoor om wat meer uit te geven aan een duurzamer model. De retro-uitvoering die ik heb uitgekozen, is niet alleen esthetisch een schot in de roos voor het interieur van mijn auto, maar het functioneert ook uitstekend. Ik ben volledig tevreden met deze upgrade en het lijkt erop dat deze radio een goede investering is voor de lange termijn.

Jesse 21 jul 2023
Reageer
L

Meer aandacht voor de klant zou wenselijk zijn

Klantenservice kan een dealbreker zijn, en in mijn geval was dat bijna zo. Het kostte me meerdere e-mails en een telefoongesprek om eindelijk een reactie te krijgen over de afmetingen van een beschermdoosje voor mijn autoradio. Toen bleek dat de opgegeven maten incorrect waren, waardoor het frontje niet in het doosje paste, werd mijn frustratie alleen maar groter. Een duidelijke communicatie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor een positieve klantervaring.

Lucas 4 jul 2023
Reageer
H

Vlotte bezorging met een klein technisch obstakel

Bij het installeren van mijn nieuwe GU10-spot ondervond ik wat technische problemen die mij dwongen de Caliber-app op mijn iPhone te herstarten om de communicatie met de lamp tot stand te brengen. Hoewel mijn wifi-netwerk uitstekend is, geeft de HBT Gateway in mijn woonkamer aan dat het verbonden is met een zwak netwerk, wat natuurlijk tegenstrijdig is. Daarbovenop kan ik geen apparaten aansluiten op deze gateway, iets wat ik al eens eerder ervaren heb en waarvoor ik graag een oplossing zou zien.

Henk 9 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Caliber

Er zijn 10 reviews geschreven over Caliber op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.calibereurope.com
  • support@caliber.nl