C-Date

C-Date

2.6 reviewscore • 10 reviews
P

Problemen rondom opzeggen van lidmaatschap

Recentelijk heb ik mij bij deze website geregistreerd en gekozen voor een premium lidmaatschap van één maand. Tot mijn verrassing merkte ik dat de automatische verlenging niet eenvoudig stopgezet kon worden. Na het opvolgen van instructies uit een eerder ontvangen e-mail heb ik gepoogd om dit via de klantenservice te regelen. Tot op heden wacht ik met spanning op een passende oplossing en hoop ik dat het opzeggen van mijn lidmaatschap vlot zal verlopen. Gelukkig lijkt mijn annuleringsverzoek uiteindelijk in behandeling te zijn genomen.

Pieter 25 sep 2023
Reageer
J

Beloftes grotendeels nagekomen

Na diverse pogingen om de diensten van c-date.com te benutten, kan ik stellen dat het platform zijn beloftes grotendeels nakomt. De functionaliteiten zijn solide en ik vond er precies waar ik op hoopte. Desalniettemin vond ik dat de kosten ietwat aan de stevige kant waren. Toch vond ik het de investering waard, omdat het platform mij enige vorm van waarde bood. Wat betreft hun klantenservice, deze mag zeker op bepaalde punten geoptimaliseerd worden. Alles overwegend zou ik anderen aanraden eerst goed onderzoek te doen alvorens ze zich volledig op dit platform storten.

Jan 25 sep 2023
Reageer
D

Maand ingeschreven positief

Mijn ervaring met het platform begon positief toen ik mij voor een maand inschreef. Toen ik echter probeerde mijn abonnement te beëindigen, merkte ik dat dit proces niet soepel verliep. Mijn mails en verzoeken leken in het niets te verdwijnen. Ondanks deze hobbels, ben ik nog steeds bereid voor de desbetreffende maand te betalen, maar een continuatie daarvan past niet binnen mijn budget. Na het doornemen van de voorwaarden kwam ik erachter dat veel informatie weliswaar beschikbaar was, maar niet altijd even transparant. Gelukkig kwam na enige tijd alles op zijn pootjes terecht.

Daan 22 sep 2023
Reageer
P

De zoektocht naar abonnementsannulering

Het annuleren van mijn abonnement bleek een grotere opgave dan verwacht. Na meerdere e-mails te hebben gestuurd en geen respons te hebben ontvangen, maakte ik mij zorgen over eventuele verdere financiële verplichtingen. Uiteindelijk ontving ik, na enige spanning, een e-mail waaruit bleek dat mijn verzoek tot annulering gehonoreerd werd. Dit bracht een grote opluchting met zich mee.

Patrick 18 sep 2023
Reageer
L

In afwachting van klantenservice

Mijn ervaring leek sterk op die van vele anderen. Toen ik merkte dat het lidmaatschap niet naar wens verliep, ondernam ik de benodigde acties. Ik stuurde hen een e-mail, faxte hen en zette zelfs stappen via mijn bank. Na een eerste interactie met hun klantenservice hoopte ik op een snelle afhandeling. Tot mijn genoegen werd er adequaat op mijn verzoek gereageerd, wat zeker bijdroeg aan mijn uiteindelijke beoordeling.

Lars 16 aug 2023
Reageer
R

Financiele tegenvaller

Mijn financiële ervaring met c-date.com was verre van positief. Ondanks dat de oorspronkelijke afspraak een betaling van 2,99 was, zag ik tot mijn schrik dat er 9,90 werd afgeschreven en kreeg ik te horen dat de volgende maand zelfs 39,99 zou kosten. Mijn pogingen om in contact te komen bleven onbeantwoord. Uiteindelijk heb ik besloten mijn bank in te schakelen en alle betalingen te blokkeren. Gelukkig erkenden zij uiteindelijk het probleem en werd mijn abonnement stopgezet.

Rick 5 jun 2023
Reageer
M

Advies voor toekomstige leden

Tijdens mijn ervaring met c-date.com probeerde ik mijn abonnement, dat op mijn naam stond, te annuleren en gaf ik mijn bank de opdracht om verdere betalingen te blokkeren. Gezien de kosten die in rekening werden gebracht, vond ik de geboden service niet naar behoren. Mijn suggestie voor anderen is om zich goed in te lezen en te weten waar je aan begint. Gelukkig werd na enige tijd mijn lidmaatschap geannuleerd.

Maarten 2 jun 2023
Reageer
S

Beperkte aanwezigheid van lokale leden

Toen ik me inschreef voor een eenmalige maand voor een bedrag van £2, was ik verrast toen er 10 euro van mijn rekening werd afgeboekt. Het opzeggen hiervan was geen eenvoudige klus. Desondanks zette ik door en ondernam de nodige acties. Na verloop van tijd ontving ik een bevestiging dat mijn abonnement geannuleerd was. Wat ik echter jammer vond, was dat veel profielen nep leken en er weinig actieve leden in mijn omgeving waren.

Sjoerd 31 mei 2023
Reageer
R

Wees waakzaam bij registratie

Bij het gebruik van c-date.com viel het me op dat er een beperkt aantal echte profielen waren. Terwijl ik had gekozen voor een promotie, werd er een abonnement van zes maanden in rekening gebracht. Dit leidde tot veel correspondentie en uiteindelijk een gedeeltelijke restitutie. Hoewel ik niet zou stellen dat het platform frauduleus is, ben ik van mening dat er betere en transparantere alternatieven op het web te vinden zijn.

Rob 3 jan 2023
Reageer
J

Voorzichtig zijn is nodig

Ik raad iedereen aan om alert te zijn bij het gebruik van c-date.com. Na het tegenkomen van enkele onaangename verrassingen, besloot ik mijn lidmaatschap zo snel mogelijk op te zeggen. Mijn advies voor anderen die in een soortgelijke situatie terechtkomen: stop je betalingsmethoden onmiddellijk en schakel de hulp van de klantenservice in. Vermeld indien nodig relevante instanties om je claim kracht bij te zetten. Deze aanpak heeft voor mij gewerkt en kan wellicht ook anderen in soortgelijke situaties assisteren.

Joost 19 mrt 2021
Reageer
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van december 2023.

Over C-Date

Zodra je de website van C-Date bezoekt gaat de zoekmachine meteen voor je aan de slag. Door op plaatjes te klikken en informatie te geven kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Voordat je iets te zien krijgt op C-Date moet je verplicht een profiel aanmaken. Als je de website bezoekt dan kun je alle informatie van de klantenservice bekijken en verder niets. Een chatbot leidt je door de vragen die op zich gemakkelijk zijn te beantwoorden. Na het aanmaken van je profiel kun je foto’s toevoegen. Vervolgens kun je op zoek gaan naar een leuke match.

  • Nog niet geverifieerd
  • Datingsites
  • https://www.c-date.nl
  • service@c-date.nl