BUX Zero

BUX Zero

3.0 reviewscore • 3 reviews
J

Gemiste kansen bij BUX

Eerder beoordeelde ik BUX met vier sterren, maar ik voel me genoodzaakt dit bij te stellen naar drie. Er zijn een aantal punten die me echt storen. Het stoort me vooral dat de app de winst/verlies van aandelen/ETF's blijft tonen alsof ik nog steeds de volledige hoeveelheid bezit, zelfs nadat ik een deel heb verkocht. Ik wil alleen de winst/verlies zien van wat ik nog in bezit heb, niet van eerdere verkopen. Ook zou in het overzicht van accounttransacties de waarde van de verkoop/aankoop in geld moeten staan, niet het aantal verkochte/gekochte aandelen. Over het algemeen ben ik niet ontevreden over BUX, maar sommige zaken zijn gewoon niet logisch.

JeroenV 13 feb 2024
Reageer
T

Eenvoudig en voordelig beleggen met BUX

Zeker een gebruiksvriendelijke optie. Het feit dat het sterk vertegenwoordigd is in de Benelux biedt voordelen als je daar gevestigd bent. Het enige minpunt is dat het aanbod aan aandelen uitgebreider zou kunnen zijn, maar ik begrijp ook dat niet alles zo makkelijk in een app gezet kan worden.

Thomas de W 12 feb 2024
Reageer
N

Mijn beoordeling over Bux Zero

Ik heb weinig positiefs te melden over Bux Zero. Ten eerste een heel groot nadeel en dat is dat het een app is, dus je moet het downloaden op je telefoon en/of tablet en kunt dit niet op de computer doen.
Geldzaken wil ik altijd overzichtelijk in beeld hebben en wil ik dus gewoon thuis op mijn computer kunnen doen, dat is hier niet mogelijk, groot minpunt.
Ook kun je er amper informatie over inwinnen, dus als je wilt weten hoe het werkt, moet je het al uitproberen.
Ik heb dit wel gedaan en ook dit was geen succes en ik ben hier dus snel weer mee gestopt.

Nieck 28 nov 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over BUX Zero

Bux Zero is een mobiele app waarmee gebruikers kunnen investeren in verschillende activa, waaronder aandelen, obligaties, ETF's, opties en cryptocurrency. Gebruikers kunnen ook hun investeringsportefeuille beheren, marktnieuws volgen, realtime koersen volgen en vragen stellen aan de community. Bux Zero biedt ook een unieke 'Zero-service', waarmee gebruikers toegang krijgen tot gespecialiseerde analisten om hen te helpen bij het maken van beleggingen. Bux Zero is gecertificeerd door de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten en streeft ernaar om een veilige, betrouwbare en toegankelijke dienst te bieden aan investeerders over de hele wereld. Bux Zero heeft meerdere awards gewonnen door de jaren heen, waaronder de DtGV App Award 2022 en de Deloitte Fast 50 Technology.