BUX Zero

BUX Zero

2.0 reviewscore • 1 review
N

Mijn beoordeling over Bux Zero

Ik heb weinig positiefs te melden over Bux Zero. Ten eerste een heel groot nadeel en dat is dat het een app is, dus je moet het downloaden op je telefoon en/of tablet en kunt dit niet op de computer doen.
Geldzaken wil ik altijd overzichtelijk in beeld hebben en wil ik dus gewoon thuis op mijn computer kunnen doen, dat is hier niet mogelijk, groot minpunt.
Ook kun je er amper informatie over inwinnen, dus als je wilt weten hoe het werkt, moet je het al uitproberen.
Ik heb dit wel gedaan en ook dit was geen succes en ik ben hier dus snel weer mee gestopt.

Nieck 28 nov 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over BUX Zero

Bux Zero is een mobiele app waarmee gebruikers kunnen investeren in verschillende activa, waaronder aandelen, obligaties, ETF's, opties en cryptocurrency. Gebruikers kunnen ook hun investeringsportefeuille beheren, marktnieuws volgen, realtime koersen volgen en vragen stellen aan de community. Bux Zero biedt ook een unieke 'Zero-service', waarmee gebruikers toegang krijgen tot gespecialiseerde analisten om hen te helpen bij het maken van beleggingen. Bux Zero is gecertificeerd door de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten en streeft ernaar om een veilige, betrouwbare en toegankelijke dienst te bieden aan investeerders over de hele wereld. Bux Zero heeft meerdere awards gewonnen door de jaren heen, waaronder de DtGV App Award 2022 en de Deloitte Fast 50 Technology.