BUX Zero

BUX Zero

3.0 reviewscore • 3 reviews
J

Gemiste kansen bij BUX

Eerder beoordeelde ik BUX met vier sterren, maar ik voel me genoodzaakt dit bij te stellen naar drie. Er zijn een aantal punten die me echt storen. Het stoort me vooral dat de app de winst/verlies van aandelen/ETF's blijft tonen alsof ik nog steeds de volledige hoeveelheid bezit, zelfs nadat ik een deel heb verkocht. Ik wil alleen de winst/verlies zien van wat ik nog in bezit heb, niet van eerdere verkopen. Ook zou in het overzicht van accounttransacties de waarde van de verkoop/aankoop in geld moeten staan, niet het aantal verkochte/gekochte aandelen. Het is gewoon niet logisch opgezet naar mijn mening dus dat moet beter.

JeroenV 13 feb 2024
Reageer
T

Eenvoudig en voordelig beleggen met BUX

Zeker een gebruiksvriendelijke optie. Het feit dat het sterk vertegenwoordigd is in de Benelux biedt voordelen voor alle Nederlanders, Belgen en Luxemburgers. Het enige minpunt is dat het aanbod aan aandelen uitgebreider zou kunnen zijn maar ik begrijp ook dat niet alles zo makkelijk in een app gezet kan worden.

Thomas de W 12 feb 2024
Reageer
N

Mijn beoordeling over Bux Zero

Ik heb weinig positiefs te melden over Bux Zero. Ten eerste een heel groot nadeel en dat is dat het een app is, dus je moet het downloaden op je telefoon en/of tablet en kunt dit niet op de computer doen.
Geldzaken wil ik altijd overzichtelijk in beeld hebben en wil ik dus gewoon thuis op mijn computer kunnen doen, dat is hier niet mogelijk, groot minpunt.
Ook kun je er amper informatie over inwinnen, dus als je wilt weten hoe het werkt, moet je het al uitproberen.
Ik heb dit wel gedaan en ook dit was geen succes en ik ben hier dus snel weer mee gestopt.

Nieck 28 nov 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juli 2024.

Over BUX Zero

Er zijn 3 reviews geschreven over BUX Zero op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.