BUNNI

BUNNI

4.8 reviewscore • 6 reviews
W

Bunni is gebruiksvriendelijk

Waar veel andere boekhoudprogramma's onnodig ingewikkeld bleken te zijn, ben ik erg tevreden over Bunni. Geen moeilijke bewoordingen of hoge prijzen. Gewoon een gebruiksvriendelijk concept die makkelijk te begrijpen is en ziet er ook nog eens goed uit qua design. Ben tevens goed geholpen door het team van Bunni, ook toen mijn proefmaand was afgelopen. Ga zo door Bunni, dan heb je er een klant bij die zeer lang blijft zitten! Als ZZP-er kan het een flinke rompslomp zijn om alle belastingen goed op orde te hebben, vandaar dat ik ook graag een positieve review over dit bedrijf wil achterlaten.

WF 14 mrt 2023
Reageer
V

Super makkelijk

Dit programma is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Bovendien is het handig dat er een btw-aangifte hulp in is opgenomen, wat het proces van het doen van belastingaangifte veel efficiënter maakt. Daarnaast is het een groot voordeel dat het programma ook de mogelijkheid biedt om facturen en offertes te maken, waardoor alles op één plaats blijft en het werk georganiseerd blijft.

Veenstra 15 nov 2022
Reageer
B

Zeker aan te raden

Ik ben ontzettend tevreden met Bunni. Ik heb allerlei boekhoudpakketten geprobeerd, maar die waren allemaal onnodig ingewikkeld en hadden moeilijke woorden en ouderwets webdesign. Bovendien waren ze duur en leverden ze verschrikkelijke ervaringen op.

Bunni is precies het tegenovergestelde. Het is gebruiksvriendelijk en makkelijk te begrijpen, en het design is veel beter. Als ZZP'er die moeite heeft met het boekhoudgedeelte, is het echt een redder in nood. Het team achter Bunni is ook enorm vriendelijk en bereid om persoonlijk en snel te helpen, zelfs toen ik nog in de gratis proefmaand zat.

Als Bunni zo doorgaat, hoef ik nooit meer naar andere boekhoudpakketten te kijken. Ik ben echt blij dat ik het gevonden heb!

Billy De Pop 7 aug 2022
Reageer
R

Super software

Bunni is werkelijk een verademing voor iedereen die een grondige afkeer heeft van administratie. Het is een softwareprogramma dat gemakkelijk te gebruiken is en de interface is intuïtief, waardoor je met minimale inspanning en tijd je administratie kunt bijhouden. Bovendien is de klantenservice buitengewoon behulpzaam en persoonlijk als je met vragen of problemen zit. Ze staan altijd voor je klaar en geven oplossingen op maat die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Ik ben zo blij dat ik Bunni heb gevonden en ik kan het met heel mijn hart aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een stressvrije manier om hun administratie bij te houden.

Renate Sallo 29 jun 2022
Reageer
T

Erg tevreden

Het programma is zeer helder en gemakkelijk te gebruiken, en heeft ook een humoristische toon, wat het boekhouden wat luchtiger maakt. Dit is vooral handig voor degenen die het vaak als een saai en ingewikkeld proces beschouwen. Bovendien is het geweldig dat het is gekoppeld aan de BUNNI-app, waarmee gebruikers gemakkelijk hun uren kunnen registreren en bonnen kunnen scannen voor een nog efficiëntere boekhouding. Al met al, een topervaring!

ThomasVH 17 mei 2022
Reageer
P

Echt een uitkomst

In januari heb ik mijn eigen bedrijf gestart, wat een geweldige ervaring was. Echter, de boekhouding was een enorme uitdaging voor mij. Ik vroeg me af of ik het zelf kon doen, of ik een boekhouder moest inhuren of een boekhoudprogramma moest gebruiken. Ik had twijfels of ik het zelf kon en deze werden alleen maar versterkt door het boekhoudprogramma waar ik me toen bij had aangemeld.

Toen kwam ik een advertentie van Bunni tegen op Facebook en ik was aanvankelijk sceptisch. Maar na het uitproberen van het programma was ik snel overtuigd. Het was zo makkelijk te gebruiken en het heeft me enorm veel tijd bespaard. Nu kan ik mijn boekhouding zonder problemen zelf doen en ik ben blij dat ik geen boekhouder hoef in te huren.

Peter Ieper 30 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over BUNNI

Bunni is een administratie- en boekhoudservice met veel ervaring. Ze bieden klanten een allesomvattende administratieve, fiscale en boekhoudkundige dienstverlening. Bij Bunni kun je rekenen op een accuraat, tijdig en persoonlijke dienstverlening. De diensten omvatten onder andere: boekhouden, rittenregistratie, factureering en offertes, urenregistratie en meer. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en gedegen kennis. Het bedrijf is opgericht door ZZP’ers, die snappen wat het is om ZZP’er te zijn. Er is een gratis directe bankkoppeling aanwezig en vanwege de start-up aard van het geheel is er nu een levenslange korting beschikbaar om het uit te proberen. Ook is de eerste maand gratis.