Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

4.0 reviewscore • 3 reviews
N

Fantastische omgeving

Niet ver van Valkenburg ligt dit bungalowpark. Om gelijk met de deur in huis te vallen moet ik zeggen dat de bungalows erg lelijk zijn. Het bungalowpark is wel lekker rustig en de omgeving is de ster van de show. Het heuvelachtige landschap is fantastisch. In deze omgeving vallen ook genoeg activiteiten te ondernemen. Met onze bungalow was niks mis, los van dat het er niet uit ziet van de buitenkant. Het is gelukkig niet ons huis dus daar hoefde ik mij niet aan te ergeren. Van binnen was het simpel, maar verder prima. We hebben in ieder geval erg genoten van onze vakantie.

Nick 20 sep 2022
Reageer
A

Gedateerd park

De locatie is heel mooi en onze bungalow stond ook op een mooie plek met een prachtig uitzicht. Op dat gebied zouden zou ik ze zo 5 sterren geven... Het is jammer genoeg alleen een wat gedateerd park met gedateerde bungalows. Er mag ook wel wat beter onderhoud gepleegd worden in het park zelf. Dat is jammer dat dat niet of te weinig gebeurd. Het park zal wel een goede renovatiebeurt kunnen gebruiken... Als je dat allemaal niet erg vindt, kun je er voor de omgeving wel heen, want dat kan bijna niet mooier.

Anneke 30 okt 2022
Reageer
F

Wij komen elk jaar terug

Heel fijn vakantiepark. We komen elk jaar met veel plezier terug. Vriendelijke mensen en een hele mooie heuvelachtige omgeving. Het voelt niet alsof je in Nederland zit en dat spreekt ons zo aan.
Huisjes zijn ook altijd prima in orde. Van binnen zijn ze leuk ingericht en het is altijd schoon. Bad en slaapkamer zijn altijd netjes en je kunt lekker in de tuin zitten. Kortom, een heel fijn vakantiepark. Wij kunnen het iedereen aanraden. Alleen al de omgeving die prachtig is.

Familie Hendriks 26 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Walem.

Over Bungalowpark Schin op Geul