Reviews (3)

 • Cees

  Vakantie in Limburg

  Bungalowpark Schin op Geul is een leuk vakantiepark wanneer je op vakantie wilt naar Limburg. In het bijzonder Zuid-Limburg, dus in het heuvelland en vlakbij Maastricht. Het is een leuke vakantiebestemming in Nederland.

  De bungalows zelf zijn niet heel bijzonder en vrij lelijk om eerlijk te zijn, maar het vakantiepark en in het bijzonder de omgeving zelf is wel erg fraai. Het ligt mooi in het glooiende landschap en er is veel groen. De bungalows zijn vanbinnen dan wel weer netjes.

  Het is altijd leuk om een dagje naar Valkenburg te gaan, wanneer je in de buurt bent. Dagje Maastricht is ook erg aan te raden, maar het leukste is om gewoon een elektrische fiets te huren en de omgeving te ontdekken.

  Cees 3 mei 2022

 • Mariska

  Fijne vakantie gehad

  Wij hebben met het gezin een fijne vakantie gehad bij Roompot Schin op Geul in Walem. Erg mooie omgeving, heuvelachtig en er is ook veel te doen. Zowel op het vakantiepark als in de omgeving van Walem. De bungalows zijn erg goed onderhouden en er was helemaal niks op aan te merken. Onze kinderen hebben het ook erg naar hun zin gehad, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Er zijn genoeg faciliteiten op het park, zoals sportveldjes en speeltuinen. Het is een mooi bosrijk park, maar wel met genoeg doorkijkjes over de prachtige heuvels. Wij willen wel weer een keer terug komen. Het is echt de moeite waard!

  Mariska 8 mrt 2022

 • Jop

  Bungalowpark op de heuvels

  Dit Bungalowpark ligt op de heuvels vlakbij Valkeburg. Dit is echt een prachtige locatie. Het enige nadeel is dat het voor ons best ver rijden is. Los daarvan kan ik iedereen dit bungalowpark aanraden. De bungalows zien er zelf niet heel mooi uit, maar ze worden wel goed onderhouden. Er is genoeg te doen op het bungalowpark zelf, maar je gaat naar Valkenburg voor de omgeving en in de omgeving valt altijd wel wat te doen.

  Jop 16 feb 2022