Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

4.4 reviewscore • 11 reviews
E

Een geweldige ervaring

We hebben een fantastisch verblijf gehad in een huisje met een sauna en bubbelbad. Het was echt een aanrader! Het huisje was modern en compleet uitgerust, met een vaatwasser, combi-oven en alle benodigde keukengerei. We komen zeker nog eens terug, misschien wel met familie. Hoewel er op het park zelf niet veel te beleven is, maakt de prachtige natuurlijke omgeving dit meer dan goed. Het is een perfecte plek voor natuurliefhebbers om te genieten van wandelingen en fietstochten. Bovendien ligt Valkenburg vlakbij, wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Emma 2 jul 2023
Reageer
P

Geweldig

Al jaren kom ik op dit geweldige park en ik hoop dat nog vele malen te herhalen.
Voor wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers, steden bezoekers enz enz. ideaal.
Het personeel is vriendelijk, professioneel en deskundig zowel dat bij de receptie als bij de technische dienst.
Je kunt alle kanten uit vanaf bungalowpark Schin op Geul.

Pauline Burgemeester 27 nov 2023
Reageer
T

Een aanrader met een geweldige locatie

We kozen voor een klein 2-persoons huisje genaamd Iris 2, en bij aankomst waren we aangenaam verrast door de ruimte en het moderne interieur. De ligging van ons huisje, nummer 63, was echt geweldig aan de rand van het park, met een prachtig uitzicht op het heuvellandschap. We waren keer op keer positief verrast!

Tom 28 nov 2022
Reageer
L

Een heerlijk huisje in een betoverende omgeving

De medewerkers bij de receptie waren erg vriendelijk en ons huisje voelde meteen als een warm thuis. Het huisje was misschien niet super luxe, maar wel erg gezellig. Het park is een paradijs voor wandelaars en ook voor liefhebbers van het toeristische Valkenburg is het de ideale plek. Je kunt langs de Geul naar Valkenburg wandelen en de omgeving verkennen. Het Vijlener bos ligt ook vlakbij en is perfect om even tot rust te komen na een van de vele prachtige wandelingen. Het is echt een aanrader!

Lars 27 nov 2022
Reageer
A

Gedateerd park

De locatie is heel mooi en onze bungalow stond ook op een mooie plek met een prachtig uitzicht. Op dat gebied zouden zou ik ze zo 5 sterren geven... Het is jammer genoeg alleen een wat gedateerd park met gedateerde bungalows. Er mag ook wel wat beter onderhoud gepleegd worden in het park zelf. Dat is jammer dat dat niet of te weinig gebeurd. Het park zal wel een goede renovatiebeurt kunnen gebruiken... Als je dat allemaal niet erg vindt, kun je er voor de omgeving wel heen, want dat kan bijna niet mooier.

Anneke 30 okt 2022
Reageer
F

Wij komen elk jaar terug

Heel fijn vakantiepark. We komen elk jaar met veel plezier terug. Vriendelijke mensen en een hele mooie heuvelachtige omgeving. Het voelt niet alsof je in Nederland zit en dat spreekt ons zo aan.
Huisjes zijn ook altijd prima in orde. Van binnen zijn ze leuk ingericht en het is altijd schoon. Bad en slaapkamer zijn altijd netjes en je kunt lekker in de tuin zitten. Kortom, een heel fijn vakantiepark. Wij kunnen het iedereen aanraden. Alleen al de omgeving die prachtig is.

Familie Hendriks 26 okt 2022
Reageer
N

Fantastische omgeving

Niet ver van Valkenburg ligt dit bungalowpark. Om gelijk met de deur in huis te vallen moet ik zeggen dat de bungalows erg lelijk zijn. Het bungalowpark is wel lekker rustig en de omgeving is de ster van de show. Het heuvelachtige landschap is fantastisch. In deze omgeving vallen ook genoeg activiteiten te ondernemen. Met onze bungalow was niks mis, los van dat het er niet uit ziet van de buitenkant. Het is gelukkig niet ons huis dus daar hoefde ik mij niet aan te ergeren. Van binnen was het simpel, maar verder prima. We hebben in ieder geval erg genoten van onze vakantie.

Nick 20 sep 2022
Reageer
M

Goed genoten

We hebben een geweldige tijd gehad! Ons huisje was prachtig gerenoveerd en had een adembenemend uitzicht. De broodjes in de winkel waren heerlijk! We hebben twee keer in het restaurant gegeten en het was voortreffelijk! We hebben ook een wandelroute vanaf het park naar Valkenburg gevolgd, die we bij de receptie hebben gekregen, en het was echt een aanrader! We komen zeker terug naar deze schitterende omgeving!

Maxime 13 sep 2022
Reageer
J

Opnieuw een heerlijke vakantie beleefd

We konden eerder inchecken omdat ons huisje al schoongemaakt was, waardoor we extra konden genieten van onze vakantie. Zoals altijd waren het personeel bij de receptie en in de minimarkt vriendelijk. Het restaurant was gezellig en het eten was heerlijk. Helaas waren er werkzaamheden aan het spoor in de tweede week, waardoor we soms zware machines voor onze bungalow hadden staan. Dit was jammer, maar Roompot kon hier niets aan doen. We misten daardoor ook het treintje dat langs onze bungalow rijdt, waarvoor we altijd hetzelfde huisje langs het spoor boeken. Het is absoluut een aanrader om hierheen te gaan, we komen zeker terug!

Jesse 4 sep 2022
Reageer
R

Heerlijk, maar met een kleine kanttekening

Het park was heerlijk rustig en ruim opgezet, met een prachtige omgeving en vriendelijk personeel. Het huisje had echter wat renovatie nodig. Maar.... ga alsjeblieft niet eten in het restaurant/bowlingcentrum naast het park! We hebben nog nooit zoiets meegemaakt! Het was ouderwets, het personeel was ongeïnteresseerd en het eten was vreselijk!

Roos 28 aug 2022
Reageer
V

Voor herhaling vatbaar

Het park heeft een prachtige ligging tegen een heuvel. Ik verbleef in een knus 2-persoons huisje met een gezellige woonkamer. De gratis wifi werkte perfect. Er is veel te doen en te zien in de omgeving. Een beetje wandelen, fietsen of even bowlen, je kunt hier wel tot rust komen. Het park wordt goed onderhouden. Ik kom zeker nog eens terug.

Vincent 26 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Walem.

Over Bungalowpark Schin op Geul

Gelegen te Walem 1, in Walem kun je Roompot Bungalowpark Schin op Geul vinden. Het is een charmant vakantiepark gelegen in het pittoreske Limburgse landschap. Dit park biedt een perfecte mix van rust, natuur en comfortabele accommodaties. Omgeven door groene heuvels en weelderige bossen, biedt het park een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en wandelaars. Gasten kunnen verblijven in gezellige bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Het park beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad, een speeltuin en sportvelden. Er zijn ook tal van fiets- en wandelpaden in de buurt, zodat je de prachtige omgeving kunt verkennen. Bungalowpark Schin op Geul is ook gunstig gelegen in de buurt van bezienswaardigheden zoals de historische stad Valkenburg en het bruisende Maastricht.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Walem, Limburg
  • https://www.bungalowparkschinopgeul.nl
  • info@bungalowparkschinopgeul.nl