Buitenleven

Buitenleven

4.8 reviewscore • 5 reviews
M

Ongelooflijke service, zelfs na jaren!

Ik had dus gordijnen gekocht bij een lokale winkel in Harderwijk, en je raadt het nooit, maar na vier jaar krimpen ze ineens! Serieus, 15 cm te kort, niet te geloven. Dus ik probeer het op te lossen met de fabrikant, maar die zegt gewoon "pech gehad" na drie jaar. Echt belachelijk. Maar de winkel man, die Janny is een held. Ze heeft alles op zich genomen, overal achteraan gebeld en heeft het zonder extra kosten voor mij opgelost. Echt als je ooit iets nodig hebt moet je bij haar zijn. Wij hebben het ervaren als goede service.

Marieke 10 dec 2023
Reageer
P

Waarom wij voor deze plek kozen

Ze pakken alles super snel op en alles was binnen de planning klaar. Echt, ze regelen alles voor je, maar een tip: blijf er zelf een beetje bij voor de onvermijdelijke kleine aanpassingen. Grote dank aan de werkvoorbereider Johan, we zijn super blij met onze nieuwe aanwinst en hopen er nog jaren van te genieten.

Peter J 29 aug 2022
Reageer
S

Dakoverkapping op niveau!

We hebben een geweldige dakoverkapping laten plaatsen op de vijfde verdieping, en het team was zo behulpzaam! Ze hebben ook de bouwvergunning voor ons geregeld. Echt top service, we kunnen nu heerlijk genieten van ons dakterras tijdens de zomers én met de terrasverwarming nog net wat langer. Heerlijk gemakkelijk werken met de mannen van Buitenleven!

Saskia Weters 2 sep 2021
Reageer
B

Kwaliteit tuinhuis van top tot teen

Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering, alles verliep vlekkeloos. De planning, de uitvoering, de aandacht voor detail, ik ben echt onder de indruk van hoe professioneel alles is aangepakt. Een dikke pluim voor het hele team en vooral projectmanager Patrick! Wij voelden ons heerlijk bij de hand genomen en hoefden ons geen zorgen te maken.

Bas 15 jul 2021
Reageer
T

Helemaal tevreden!

Super tevreden over het hele proces en het resultaat van ons tuinhuis. Alles verliep soepel, van de verkoop tot de oplevering. Fijn dat ze met vaste partners werken om het neer te zetten, wat de communicatie echt ten goede komt. Het bouwwerk zelf is ook met veel vakmanschap neergezet vinden wij. Ontzettend bedankt voor alles!

TomBI 13 nov 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Buitenleven

Buitenleven.nl is dé plek waar je inspiratie en tips vindt voor een actief buitenleven. Of je nu een grote tuin, een balkon of een terras hebt, Buitenleven helpt je om optimaal te genieten van de buitenlucht. Met het Buitenleven magazine en de website vol tuininspiratie, tuinverhalen, duurzaamheidstips en handige trucs, vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte te benutten. Buitenleven gelooft in praktische oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn, met respect voor de natuur. Ze informeren en inspireren planten- en dierenliefhebbers, en streven ernaar om het buitenleven voor iedereen toegankelijk te maken. Ontdek de schoonheid van het buiten zijn met Buitenleven.nl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://buitenleven.nl
  • redactie@buitenleven.nl