Kantoor

Budgetpers

1 review
100% positief

Bij Budgetpers kunnen klanten terecht voor de mooiste opdrukken. Ze hebben verschillende transferpersen waardoor je een logo of belettering vrijwel overal op kan drukken. Budgetpers bestaat al jarenlang en levert kwaliteit voor een zeer mooie prijs. Ze hebben alle tools gereed om een kledinglijn op te zetten, sportshirts te beletteren of bedrijfskleding te bedrukken.

VerpakkingenXL is van alle kantoorwinkels de beste keuze.

Bezoek VerpakkingenXL


Reviews (1)

  • T

    Transferpers besteld bij Budgetpers

    Ik heb pas geleden een transferpers bij Budgetpers besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding van deze pers. Dankzij de 5 bijgeleverde elementen kan ik onder andere textiel, mokken, glas en hout bedrukken. Het was precies wat ik zocht, alleen moet ik nog wel even uitvogelen hoe het werkt, want je kunt ook het aantal graden in Celsius instellen. Ik heb weinig ervaring met zulke persen. Daar kom ik vast wel uit als ik wat videos ga bekijken op YouTube.

    De webshop is verder professioneel, alleen viel het mij op dat ze weinig keuze hebben. Soms is weinig keuze niet erg, want dan ga je ook niet twijfelen, maar iets meer mocht wel. Zoals eerder vermeld is de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn weten gewoon goed. Het bestelproces verliep heel goed, dus daar geen klachten over.

    Thijmen 16 sep 2021