Budgetpers

Budgetpers

2.2 reviewscore • 6 reviews
D

Doe geen aankopen!

Ga niet in zee met dit bedrijf!
Ruim een jaar bezig geweest met het geld terug vragen na een foutieve bezorging (vanwege onjuistheden op hun site). Met smoesjes houden ze je aan het lijntje. Vervolgens negeren ze mijn mails al maanden. Doe hier geen aankopen! Waardeloze service. Neigt naar oplichting.

Duende 13 sep 2023
Reageer
W

Zeer slecht bedrijf

Je koopt in februari een pers en een printer. De pers werkt niet probeer je via telefonisch, mail, Whatsapp contact te krijgen helaas. De cardridge van de printer is kapot de chip is eraf dus kan er ook niets mee ook weer contact lopen zoeken. Ja 3 weken een keer een bericht terug gehad dat ik deze kon kopen voor € 15,00 incl verzenden. Volgens mij heb ik nog garantie op dat apparaat.
Maar daarna geen reactie meer gehad.

Jammer dat ze op hun site dr eigen beter voordoen dan dat het in werkelijkheid is!

Wendy 24 aug 2023
Reageer
T

Dit zijn oplichters!

Pas op dit zijn oplichters! Als iemand een adres of iets heeft horen wij dit graag! We zouden graag ons geld zelf terug gaan halen... alle tips zijn welkom! En kijk alstublieft uit voor uw geld en koop hier niks maar kijk ergens anders voor uw spullen. Deze personen zijn alleen maar bezig met uw geld jatten!

Tsjaika nouwens 11 mei 2023
W

Jullie ook al!
Ik heb in februari gekocht maar kan nog steeds niets gebruiken en reageren ho maar. Zijn idd oplichters! Geld aftroggelen van mensen en problemen niet oplossen. Op de site zeggen ze dat ze een code klachten afhandeling hebben maar helaas is dat te mooi voor woorden

Wendy 24 aug 2023
M

Geen sterren

Ik geef dit bedrijf absoluut geen sterren! In eerste instantie leek de service goed, maar toen ik een 5-in-1 sublimatieprinter met bijpassend papier bestelde om meteen aan de slag te kunnen, stuurden ze het verkeerde papier. Sinds 10 maart probeer ik contact met hen te krijgen, maar ik heb slechts één reactie op een bericht ontvangen en daarna niets meer. Ze zijn online, maar reageren gewoon niet. Als ik met nummerweergave bel, nemen ze niet op, maar zodra ik anoniem bel, reageren ze meteen. Als ik ze vertel wat er mis is, zeggen ze dat ze het aan hun collega zullen doorgeven, maar vervolgens hoor ik niets meer van ze. Mensen, koop alsjeblieft ergens anders waar de service veel beter is!

Marjolein 20 mrt 2023
Reageer
S

prima pers

heb vorige week een transferpers besteld. zat een handleiding in het Engels bij, maar kon m later ook in het Nederlands krijgen. pers werkt prima verder, geen problemen met het bedrukken. enige vervelende is dat het piepje vrij schel is, maar is wel nodig om te weten wanneer het klaar is. al met al tevreden.

Sonja 25 okt 2022
Reageer
T

Transferpers besteld bij Budgetpers

Ik heb pas geleden een transferpers bij Budgetpers besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding van deze pers. Dankzij de 5 bijgeleverde elementen kan ik onder andere textiel, mokken, glas en hout bedrukken. Het was precies wat ik zocht, alleen moet ik nog wel even uitvogelen hoe het werkt, want je kunt ook het aantal graden in Celsius instellen. Ik heb weinig ervaring met zulke persen. Daar kom ik vast wel uit als ik wat videos ga bekijken op YouTube.

De webshop is verder professioneel, alleen viel het mij op dat ze weinig keuze hebben. Soms is weinig keuze niet erg, want dan ga je ook niet twijfelen, maar iets meer mocht wel. Zoals eerder vermeld is de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn weten gewoon goed. Het bestelproces verliep heel goed, dus daar geen klachten over.

Thijmen 16 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Budgetpers

Er zijn 6 reviews geschreven over Budgetpers op Reviews.nl. Met een 2.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://budgetpers.nl
  • info@budgetpers.nl