Budgetpers

Budgetpers

2.3 reviewscore • 11 reviews
D

Doe geen aankopen!

Ga niet in zee met dit bedrijf!
Ruim een jaar bezig geweest met het geld terug vragen na een foutieve bezorging (vanwege onjuistheden op hun site). Met smoesjes houden ze je aan het lijntje. Vervolgens negeren ze mijn mails al maanden. Doe hier geen aankopen! Waardeloze service. Neigt naar oplichting.

Duende 13 sep 2023
Reageer
W

Zeer slecht bedrijf

Je koopt in februari een pers en een printer. De pers werkt niet probeer je via telefonisch, mail, Whatsapp contact te krijgen helaas. De cardridge van de printer is kapot de chip is eraf dus kan er ook niets mee ook weer contact lopen zoeken. Ja 3 weken een keer een bericht terug gehad dat ik deze kon kopen voor € 15,00 incl verzenden. Volgens mij heb ik nog garantie op dat apparaat.
Maar daarna geen reactie meer gehad.

Jammer dat ze op hun site dr eigen beter voordoen dan dat het in werkelijkheid is!

Wendy 24 aug 2023
Reageer
T

Dit zijn oplichters!

Pas op dit zijn oplichters! Als iemand een adres of iets heeft horen wij dit graag! We zouden graag ons geld zelf terug gaan halen... alle tips zijn welkom! En kijk alstublieft uit voor uw geld en koop hier niks maar kijk ergens anders voor uw spullen. Deze personen zijn alleen maar bezig met uw geld jatten!

Tsjaika nouwens 11 mei 2023
W

Jullie ook al!
Ik heb in februari gekocht maar kan nog steeds niets gebruiken en reageren ho maar. Zijn idd oplichters! Geld aftroggelen van mensen en problemen niet oplossen. Op de site zeggen ze dat ze een code klachten afhandeling hebben maar helaas is dat te mooi voor woorden

Wendy 24 aug 2023
M

Geen sterren

Ik geef dit bedrijf absoluut geen sterren! In eerste instantie leek de service goed, maar toen ik een 5-in-1 sublimatieprinter met bijpassend papier bestelde om meteen aan de slag te kunnen, stuurden ze het verkeerde papier. Sinds 10 maart probeer ik contact met hen te krijgen, maar ik heb slechts één reactie op een bericht ontvangen en daarna niets meer. Ze zijn online, maar reageren gewoon niet. Als ik met nummerweergave bel, nemen ze niet op, maar zodra ik anoniem bel, reageren ze meteen. Als ik ze vertel wat er mis is, zeggen ze dat ze het aan hun collega zullen doorgeven, maar vervolgens hoor ik niets meer van ze. Mensen, koop alsjeblieft ergens anders waar de service veel beter is!

Marjolein 20 mrt 2023
Reageer
S

prima pers

heb vorige week een transferpers besteld. zat een handleiding in het Engels bij, maar kon m later ook in het Nederlands krijgen. pers werkt prima verder, geen problemen met het bedrukken. enige vervelende is dat het piepje vrij schel is, maar is wel nodig om te weten wanneer het klaar is. al met al tevreden.

Sonja 25 okt 2022
Reageer
A

Help?

Hallo, ik heb ook een pers besteld, maar de mijne wordt niet warm. Ik zag dat jij telefonisch contact met hen hebt gehad, maar ik kan nergens een telefoonnummer vinden. Kun je me vertellen waar je dat nummer hebt gevonden, alvast bedankt hiervoor. Ik hoop dat mijn probleem snel opgelost kan worden.

Arthur 7 apr 2022
Reageer
B

Prima service achteraf

De eerste pers die ik ontving, bleek defect te zijn. Dat was vervelend, maar kan gebeuren. Na telefonisch contact en pogingen tot reparatie die niet succesvol waren, hebben ze me direct een nieuwe pers opgestuurd, zelfs een luxer model. Dit verliep zonder gedoe. De nieuwe pers werkt uitstekend, en ik kan ze een Tikkie sturen voor de verzendkosten van de oude pers. Ik ben zeer tevreden, zowel over de pers als de service. Voor slechts €150 heb ik nu een prima pers!

Bram 27 jan 2022
Reageer
R

Geen enkele ster waard

Ik ben het volledig met deze reviews eens; wij zitten in dezelfde situatie. We krijgen geen reactie van hen, zelfs niet bij Bol.com. Dit bedrijf verdient geen enkele ster. Mensen, wees gewaarschuwd en koop hier niets, anders raak je je geld kwijt en heb je een nutteloos apparaat. Had nu liever in een echte winkel gekocht, dat kost nog minder gedoe.

Roos 14 jan 2022
Reageer
D

Kapotte pers zonder oplossing

Ik heb een 5-in-1 pers besteld bij Budget Pers, maar de bovenplaat bleek kapot te zijn. Na vele excuses en maanden tijdverlies is er nog steeds geen oplossing. Op hun website staat "niet goed, geld terug garantie"... Maar wie na deze waarschuwingen nog bij hen koopt, is simpelweg onverstandig. Ga dus niet met deze plek in zee.

Debbie 5 jan 2022
Reageer
Y

Bagger klantenservice

In september hebben we hier een pers besteld die op 28 september is aangekomen. Sindsdien proberen we een oplossing te vinden, maar tot nu toe is er niets opgelost. Vorige week hebben we opnieuw contact opgenomen met Bol.com, maar we hebben nog steeds geen bericht ontvangen. Eén ster is zelfs nog te veel; ga nooit in zee met dit bedrijf.

Yvette 17 dec 2021
Reageer
T

Transferpers besteld bij Budgetpers

Ik heb pas geleden een transferpers bij Budgetpers besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding van deze pers. Dankzij de 5 bijgeleverde elementen kan ik onder andere textiel, mokken, glas en hout bedrukken. Het was precies wat ik zocht, alleen moet ik nog wel even uitvogelen hoe het werkt, want je kunt ook het aantal graden in Celsius instellen. Ik heb weinig ervaring met zulke persen. Daar kom ik vast wel uit als ik wat videos ga bekijken op YouTube.

De webshop is verder professioneel, alleen viel het mij op dat ze weinig keuze hebben. Soms is weinig keuze niet erg, want dan ga je ook niet twijfelen, maar iets meer mocht wel. Zoals eerder vermeld is de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn weten gewoon goed. Het bestelproces verliep heel goed, dus daar geen klachten over.

Thijmen 16 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Budgetpers

Budgetpers.nl is de ideale online webshop voor startende ondernemers, professionals en creatievelingen die hun eigen ontwerpen willen persen, afdrukken en uitsnijden. Met een breed assortiment aan transferpersen, snijplotters en sublimatieprinters bieden ze alles wat nodig is om de perfecte creatie te realiseren. Of het nu gaat om het bedrukken van textiel, mokken of hout, bij Budgetpers.nl vind je de benodigde apparatuur en materialen. De producten zijn van goede kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen. Met Budgetpers.nl kun je jouw creatieve ideeën tot leven brengen zonder de bank te breken. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een ervaren professional, Budgetpers.nl is dé winkel waar je moet zijn voor betaalbare pers-, print- en snijoplossingen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://budgetpers.nl
  • info@budgetpers.nl