BridgeFund

BridgeFund

4.2 reviewscore • 4 reviews
B

Goed geregeld

Bridgefund doet was ze beloven. Dat is heel belangrijk als je met zo'n partij in zee gaat. Het contact verliep uitstekend en de lening was snel geregeld. Het geld had ik snel binnen en daar was ik uitermate blij mee. Als er een volgende keer komt, zal ik zo weer zaken doen met Bridgefund.
Voor mensen die ook snel zakelijk krediet nodig hebben, kan ik Bridgefund zeker aanraden. Mij en mijn bedrijf heeft het in ieder geval erg geholpen.

Ben G. 27 dec 2022
Reageer
M

Zakelijk lenen zonder gedoe

Niet zo snel als dat ze aangeven want ik had het geld niet binnen 1 dag op mijn rekening maar wel verder prima geregeld. Dit was mijn eerste zakelijke lening en ik had verwacht dat het wel een stuk ingewikkelder zou zijn dan dit. Het is mij erg meegevallen en dat is de verdienste van BridgeFund. Mijn financiering ook keurig zoals afgesproken gekregen. Ik heb een uitstekende ervaring met BrideFund.

Miranda 19 aug 2022
Reageer
P

Meedenkend bedrijf

Bridgefund denkt met de ondernemer mee en dat is wat ik zo waardeer aan dit bedrijf. De communicatie verloopt ook lekker vlot en een keurige afwikkeling van de financiering. Ze staan je altijd vriendelijk te woord en komen met een goede uitleg wanneer je iets niet begrijpt.

Ik heb niet veel ervaring met andere partijen, maar Bridgefund moet wel een van de betere kredietverstrekkers zijn. Communicatie is erg belangrijk en dat verloopt altijd perfect.

Pascal 3 jun 2022
Reageer
N

Zakelijke lening snel geregeld

Het lukte mij niet om bij mijn bank geld te lenen, dus toen heb ik het maar bij BridgeFund geprobeerd. Daarvoor wel wat informatie gelezen over BridgeFund of het wel betrouwbaar is enzo. Toen het allemaal goed leek te zijn, heb ik via hun website het formulier ingevuld en hebben ze mij binnen 1 dag gebeld. Ze deden niet ingewikkeld en alles wat snel geregeld. Inmiddels heb ik het geld al op mijn zakelijke rekening. Ik ben er heel erg blij mee!

Nico 14 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over BridgeFund

Wil je als ondernemer graag een zakelijke lening aanvragen om je bedrijf verder te laten groeien en te laten floreren? Bij Bridgefund kun je gemakkelijk en snel een zakelijke lening aanvragen, zodat je de financiering krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Bridgefund biedt een unieke manier om te lenen aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), met lage rentetarieven en flexibele terugbetalingsvoorwaarden. Bovendien is het aanvragen van een zakelijke lening bij Bridgefund een eenvoudig en snel proces, zodat je snel toegang krijgt tot de financiering die je nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om een zakelijke lening aan te vragen, is Bridgefund de perfecte keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bridgefund.nl
  • contact@bridgefund.nl