BridgeFund

BridgeFund

4.2 reviewscore • 11 reviews
B

Goed geregeld

Bridgefund doet was ze beloven. Dat is heel belangrijk als je met zo'n partij in zee gaat. Het contact verliep uitstekend en de lening was snel geregeld. Het geld had ik snel binnen en daar was ik uitermate blij mee. Als er een volgende keer komt, zal ik zo weer zaken doen met Bridgefund.
Voor mensen die ook snel zakelijk krediet nodig hebben, kan ik Bridgefund zeker aanraden. Mij en mijn bedrijf heeft het in ieder geval erg geholpen.

Ben G. 27 dec 2022
Reageer
Y

Fijne communicatie

De communicatie met Bridgefund was prettig en transparant, wat resulteerde in een oplossing voor mijn tijdelijke behoefte aan werkkapitaal. Hoewel de rente in eerste instantie duur lijkt, blijkt bij snelle afbetaling en gebruik dat de kosten in absolute getallen meevallen. Het geeft ook extra rust door de extra financiële ruimte die beschikbaar is gesteld. Dus zeker aan te raden vanuit mijn kant!

Yoshi 8 sep 2022
Reageer
M

Zakelijk lenen zonder gedoe

Niet zo snel als dat ze aangeven want ik had het geld niet binnen 1 dag op mijn rekening maar wel verder prima geregeld. Dit was mijn eerste zakelijke lening en ik had verwacht dat het wel een stuk ingewikkelder zou zijn dan dit. Het is mij erg meegevallen en dat is de verdienste van BridgeFund. Mijn financiering ook keurig zoals afgesproken gekregen. Ik heb een uitstekende ervaring met BrideFund.

Miranda 19 aug 2022
Reageer
P

Zeker een aanrader

Na het ontmoedigende nieuws dat de bank na een 2 maanden durend proces toch nee had gezegd, was ik opgelucht toen ik binnen 5 dagen een lening bij Bridgefund kon krijgen. Ik ben erg dankbaar en opgewonden om mijn nieuwe bedrijf te kunnen starten dankzij hen. Ik beveel Bridgefund zeker aan voor degenen die snel en efficiënt financiering nodig hebben.

PI 17 jun 2022
Reageer
P

Meedenkend bedrijf

Bridgefund denkt met de ondernemer mee en dat is wat ik zo waardeer aan dit bedrijf. De communicatie verloopt ook lekker vlot en een keurige afwikkeling van de financiering. Ze staan je altijd vriendelijk te woord en komen met een goede uitleg wanneer je iets niet begrijpt.

Ik heb niet veel ervaring met andere partijen, maar Bridgefund moet wel een van de betere kredietverstrekkers zijn. Communicatie is erg belangrijk en dat verloopt altijd perfect.

Pascal 3 jun 2022
Reageer
K

Goede service

De service die aangeboden wordt door deze aanbieder is uitstekend. Ze bieden snelle leningen met een hoge rente aan, hoewel het geen bank is en dit ook niet beoogt te zijn. De reacties op verzoeken zijn snel en de medewerkers zijn deskundig. Echter, voor grotere financieringen is het beter om dit in overleg te doen met een financieel adviseur en/of bank, gezien de hoge rente die aangeboden wordt.

Karsten 1 jun 2022
Reageer
R

Beetje tegenstrijdig

Ik heb als bedrijf een zakelijke lening aangevraagd bij Bridgefund en werd geholpen door Debby. Helaas kreeg ik eerst een bevestiging en vervolgens een afwijzing omdat ik als ondernemer "eerlijk" was. Na nader onderzoek bleek dat er een miscommunicatie was en er verzuimd was om terug te bellen en het verder uit te leggen vanuit Bridgefund. Dit was erg slordig en niet aanbevelenswaardig. Ik raad aan om voorzichtig te zijn als je een lening aanvraagt bij Bridgefund en zeker niet eerlijk te zijn.

Ruud 17 mei 2022
Reageer
N

Zakelijke lening snel geregeld

Het lukte mij niet om bij mijn bank geld te lenen, dus toen heb ik het maar bij BridgeFund geprobeerd. Daarvoor wel wat informatie gelezen over BridgeFund of het wel betrouwbaar is enzo. Toen het allemaal goed leek te zijn, heb ik via hun website het formulier ingevuld en hebben ze mij binnen 1 dag gebeld. Ze deden niet ingewikkeld en alles wat snel geregeld. Inmiddels heb ik het geld al op mijn zakelijke rekening. Ik ben er heel erg blij mee!

Nico 14 mei 2022
Reageer
M

ik WAS tevreden

Eigenlijk was ik zo tevreden over Bridgefund. Ik had geld opgenomen, afgelost en vervolgens de leenmogelijkheid verlengd naar mijn tevredenheid. Ik had plannen gemaakt voor het najaar, maar toen weigerde Bridgefund plotseling om de leenmogelijkheid te verlengen, met als enige reden dat ik te weinig had opgenomen. Het is jammer hoe ze als tevreden klant opeens aan de kant zetten. Ik had graag een duurzame relatie opgebouwd, maar Bridgefund koos voor een one-night-stand.

Mariska 7 apr 2022
Reageer
N

Top service

Ik werd uitstekend geholpen door Christiaan. Als drukke ondernemer had ik weinig tijd om te bellen, maar hij gaf de voorkeur aan het regelen van alles via de e-mail. Na goedkeuring en ondertekening van het contract, stond het geld binnen één dag op mijn rekening. Echt geweldig!
Dus nogmaals velen dank aan Christiaan en voor het geduld die er nodig was bij mij haha

N Kan 28 jan 2022
Reageer
D

Eerst goedgekeurd toen afgekeurd

Je kunt beter wegblijven van deze provider, want het is een slechte ervaring. Je krijgt een snelle email met de mededeling dat je de lening krijgt, maar later blijkt dat je wordt afgewezen nadat de bijlagen zijn beoordeeld. Probeer dan contact op te nemen met de kredietbeoordelaar, maar dat wordt niet toegestaan. Het is duidelijk dat ze alleen geïnteresseerd zijn in het maken van winst en niets om hebben voor de klant.

Duncan 12 jan 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over BridgeFund

Wil je als ondernemer graag een zakelijke lening aanvragen om je bedrijf verder te laten groeien en te laten floreren? Bij Bridgefund kun je gemakkelijk en snel een zakelijke lening aanvragen, zodat je de financiering krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Bridgefund biedt een unieke manier om te lenen aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), met lage rentetarieven en flexibele terugbetalingsvoorwaarden. Bovendien is het aanvragen van een zakelijke lening bij Bridgefund een eenvoudig en snel proces, zodat je snel toegang krijgt tot de financiering die je nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om een zakelijke lening aan te vragen, is Bridgefund de perfecte keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bridgefund.nl
  • contact@bridgefund.nl