BridgeFund

BridgeFund

4.75/5.00 • 3 reviews
M

Zakelijk lenen zonder gedoe

Niet zo snel als dat ze aangeven want ik had het geld niet binnen 1 dag op mijn rekening maar wel verder prima geregeld. Dit was mijn eerste zakelijke lening en ik had verwacht dat het wel een stuk ingewikkelder zou zijn dan dit. Het is mij erg meegevallen en dat is de verdienste van BridgeFund. Mijn financiering ook keurig zoals afgesproken gekregen. Ik heb een uitstekende ervaring met BrideFund.

Miranda 19 aug 2022
Reageer
P

Meedenkend bedrijf

Bridgefund denkt met de ondernemer mee en dat is wat ik zo waardeer aan dit bedrijf. De communicatie verloopt ook lekker vlot en een keurige afwikkeling van de financiering. Ze staan je altijd vriendelijk te woord en komen met een goede uitleg wanneer je iets niet begrijpt.

Ik heb niet veel ervaring met andere partijen, maar Bridgefund moet wel een van de betere kredietverstrekkers zijn. Communicatie is erg belangrijk en dat verloopt altijd perfect.

Pascal 3 jun 2022
Reageer
N

Zakelijke lening snel geregeld

Het lukte mij niet om bij mijn bank geld te lenen, dus toen heb ik het maar bij BridgeFund geprobeerd. Daarvoor wel wat informatie gelezen over BridgeFund of het wel betrouwbaar is enzo. Toen het allemaal goed leek te zijn, heb ik via hun website het formulier ingevuld en hebben ze mij binnen 1 dag gebeld. Ze deden niet ingewikkeld en alles wat snel geregeld. Inmiddels heb ik het geld al op mijn zakelijke rekening. Ik ben er heel erg blij mee!

Nico 14 mei 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van oktober 2022.

Over BridgeFund
  • Nog niet geverifieerd