Brand New Day

Brand New Day

4.3 reviewscore • 4 reviews
H

Overgestapt naar Brand New Day

Zeer tevreden met Brand New Day. Voorheen zat ik bij een concurrent van Brand New Day en daar was ik totaal niet over te spreken. Met communicatie veel problemen, maar ook met administratie. Toch maar de overstap gemaakt naar Brand New Day, ondanks dat ik er wel tegen op zag. Het leek mij veel gedoe, maar dit viel reuze mee. Het overstappen was helemaal niet omslachtig en was zo geregeld. In combinatie met een zeer prettige communicatie was alles zo geregeld. Zeer tevreden met Brand New Day.

Hans 23 jan 2022
Reageer
M

spaarrekening bij brand new day

Ik had een spaarrekening bij Brand new day lopen, maar hier was ik helemaal niet tevreden over. Ik vond het allemaal maar vaag en de rente die je hier krijgt is zo weinig, dat wanneer je het niet zou weten je het verschil niet eens zou opmerken.
Ook vind ik het best een groot risico om hier te sparen gezien hun geringe naamsbekendheid en dus een hogere kans op faillissement.
Ik zit er niet op te wachten dat ik dan degene ben die hier de dupe van is en zijn geld kwijt is.
Het allerliefst zou ik natuurlijk al mijn geld gewoon thuis in een kluis of zoiets hebben en alles contant betalen, maar dat durf ik ook niet aan (brand/diefstal etc.)
En ik wil toch altijd een flinke buffer achter de hand hebben, ook voor de kinderen, dus er daarom voor gekozen om toch weer een spaarrekening te openen.
Maar dit keer wel bij een grote bank en niet bij Brand new day.

Matthias 11 dec 2020
Reageer
J

Brand New Day geeft hoop

Sparen voor iets als Brand New Dat dat geeft hoop vind ik. Het doet me een beetje aan de American Dream denken ook qua naam. Ik vind het heerlijk om te sparen en het liefst zo veel mogelijk per maand, alle kleine beetjes zet ik opzij om te sparen. Zo probeer ik een leuk zakcentje op te bouwen voor als ik met pensioen ben, maar ook alvast voor wat ik dan kan nalaten aan mijn familie. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met sparen, want alles kost ook zo veel geld en dat wordt alleen maar meer en meer.

Joyce 23 feb 2020
T

Totdat het bedrijf failliet gaat en je niks meer hebt of ben je hiervoor verzekerd? Ben hier wel benieuwd naar... En heb om eerlijk te zijn geen zin om alle kleine lettertjes te gaan opspeuren.

Timon 8 mrt 2020
W

Pensioen sparen

Op mijn leeftijd besef je dat je pensioen steeds dichter bij komt en daardoor ga je hier steeds bewuster voor sparen en ben je er steeds meer mee bezig. Eerder stond ik er nooit zo veel bij stil, toen dacht ik altijd dat is nog zo ver weg dat komt later wel. Maar in dat later ben ik inmiddels beland en ik ben nu voor mijn pensioen aan het sparen bij Brand new day en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik weet nu dat als ik straks niet meer hoef te werken, dat alles gewoon piekfijn in orde is en dat mijn vrouw en ik ons geen zorgen hoeven te maken over het financiële plaatje, maar dat alles gewoon goed geregeld is en we nog gerust leuke dingen kunnen doen en niet ieder dubbeltje op zijn kant hoeven te draaien om rond te komen. Bedankt Brand new day bank dat jullie mij hier in zo goed ondersteunen.

Willem 13 feb 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Brand New Day

Er zijn 4 reviews geschreven over Brand New Day op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://brandnewday.nl
  • info@brandnewday.nl