BOX duurzaam

BOX duurzaam

1.0 reviewscore • 2 reviews
A

Trap er niet in

Ik lees de (enige) review van iemand anders hier. Ben het helemaal met hem/haar eens. Ze reageren niet tot nauwelijks. Ga geeneens alle smerige praktijken van hun opnoemen. Ze proberen extra geld van je af te tappen. Communiceren niet tot nauwelijks. Geen 1x een excuus gehoord. Proberen je blanco papiertjes te laten ondertekenen. Ik typ dit natuurlijk niet voor de lol. Trap er niet in!!!

Anoniem 20 sep 2023
Reageer
S

Doe nooit zaken met dit bedrijf!

Ik heb twee jaar geleden het contract met BOX getekend en het is een zeer onprofessioneel bedrijf geweest. Zodra u voor de diensten betaalt (in mijn geval meer dan € 20.000), zullen ze u beginnen te negeren. Ze reageren absoluut niet, onprofessioneel en de moeite waard is constant liegend gezelschap.
Nooit beloften nagekomen en meerdere keren betrapt op leugens over productregistratiestatus, servicestatus enz. Ga niet met dit bedrijf om !!

Sergiy 12 jun 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over BOX duurzaam

BOX Duurzaam woning verduurzamen is een onafhankelijk bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van woningen. Het is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan diensten, waaronder advies, rapoportage en begeleiding. Het team bestaat uit ervaren professionals met veel kennis van duurzaamheid en energiebesparing. BOX Duurzaam heeft een team van experts die gespecialiseerd zijn in het verduurzamen van bestaande woningen en het creëren van duurzame, energie-efficiënte nieuwe woningen. Ze streven er naar om de kosten te verlagen, terwijl tegelijkertijd het milieu wordt beschermd. De voordelen van BOX duurzaam houden in dat alles geregeld wordt, het energielabel verbeterd wordt en er lagere energiekosten ontstaan. Hierdoor wordt de investering vanzelf terugverdiend. Met de online tool kan er makkelijk een eerste berekening gemaakt worden van de hoeveelheid te besparen euro’s.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.boxduurzaam.nl
  • ikdoemee@boxduurzaam.nl