Bottger Stoffenwinkel

Bottger Stoffenwinkel

3.9 reviewscore • 9 reviews
A

Prachtige stoffen en service top

Deze winkel biedt prachtige stoffen en over het algemeen een uitstekende service. Het enige minpunt is dat ik met mijn Belgische betaalpas niet rechtstreeks met Bancontact kan betalen vanuit Nederland. Dit betekent dat ik mijn betaling achteraf via een digitale overschrijving moet doen, wat resulteert in een langere wachttijd voor mijn bestelling. Het zou geweldig zijn als ze directe betaling met Bancontact zouden accepteren.

Anouk 1 okt 2023
Reageer
L

Niet top, maar stof was prima

Op 22 september plaatste ik een bestelling bij Bottger, maar kreeg aanvankelijk geen reactie. Pas nadat ik zelf contact opnam, vernam ik dat één patroon niet leverbaar was of nog in backorder stond. Ik besloot af te zien van dit patroon, maar het geld daarvoor is nog steeds niet teruggestort, en dat is nu op 10 oktober nog steeds het geval. Al met al kan ik slechts een voldoende geven voor mijn ervaring.

Lotte 10 okt 2023
Reageer
M

Over het algemeen is het goed

Over het algemeen ben ik tevreden over Bottger stoffenwinkel. Een punt van kritiek betreft de indeling van hun website, die soms niet even duidelijk is. Ik had moeite om een specifieke pagina terug te vinden. Ook ontvang ik liever geen ongewenste e-mails over marketing, maar ik kon de opt-out niet vinden. De kwaliteit van de stoffen zijn hier wel goed.

Michelle 29 sep 2023
Reageer
C

Belofte niet nagekomen ivm reacties

Ondanks de belofte op de website om binnen 24 uur op e-mails te reageren, moest ik herhaaldelijk bellen omdat er geen antwoord kwam. Een patroon dat als "in voorraad" werd weergegeven, bleek na een maand nog steeds niet beschikbaar te zijn. Ik kreeg herhaaldelijk te horen dat het "volgende week" beschikbaar zou zijn. Na een maand wachten heb ik om een "snelle" terugbetaling gevraagd, die gelukkig op dezelfde dag werd verwerkt.

Christine 27 sep 2023
Reageer
Y

Extra service van Bottger

Voor mijn rokje had ik stretchstof besteld, maar ik had per ongeluk de verkeerde voering besteld. Bottger nam contact met me op en stuurde me zonder extra kosten de juiste stretchstof. Het is geweldig dat ze met hun klanten meedenken en oog hebben voor vakmanschap. Ik kan deze winkel gewoon aanraden.

Yvonne 23 sep 2023
Reageer
L

Buitengewoon tevreden

Ik ben buitengewoon tevreden over Bottger Stoffenwinkel. Hun website is overzichtelijk, de foto's zijn nauwkeurig, en ze bieden een ruime keuze aan kwaliteitsstoffen. De levering verliep vlekkeloos en ik heb mooie kleding kunnen maken van de rollen. Ik zou deze website meteen aan iedereen aanbevelen die van kleding maken houdt.

Lonneke 13 sep 2023
Reageer
P

Duurde lang

Het duurde bijna twee weken voordat ik mijn stoffen ontving, en ik ontving geen bericht over de vertraging. Bovendien wacht ik nog steeds op één stof, en als deze niet meer op voorraad is, zou ik willen dat ze deze van de website verwijderen. Daarnaast vond ik de zware travelstof minder dik dan verwacht. Kortom, deze bestelling was een tegenvaller.

Petra 2 sep 2023
Reageer
A

Communicatie kan verbeterd worden

Hoewel de levertijd wat langer was dan verwacht waren de stoffen prima. Nadat ik een mailtje had gestuurd over waar de stoffen bleven kreeg ik bericht dat ze het mij niet konden vertellen. Het was even afwachten maar uiteindelijk zijn de stoffen goed aangekomen en afgeleverd en waren ze precies wat ik verwacht had. Toch is communicatie wel wat fijner.

Alexandra 26 aug 2023
Reageer
B

Leuke flannel stoffen

Ik heb een leuke flannelstof besteld bij Bottger. Echt topkwaliteit! De bezorging was in mijn geval geheel gratis en ik had het de volgende dag al in huis. Het is mij echt goed bevallen en ik denk dat ik in de toekomst hier zeker wel weer eens wat ga bestellen. Leuk assortiment en niet heel duur. Het lijkt mij ook wel leuk om eens bij hun in de winkel in Alkmaar te komen kijken. Ik woon zelf in Beverwijk dus dat is niet heel ver van Alkmaar. Lijkt mij erg leuk om een keer te doen!

Bianca Beverwijk 12 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Bottger Stoffenwinkel

Böttger biedt een fantastische selectie stoffen voor elk seizoen. Heb je behoefte aan een lichte, soepele stof voor de zomer of een dikke, warme stof voor het najaar en de winter, je vindt het bij hen. Zowel online als in hun stoffenwinkel in Alkmaar hebben ze een breed scala aan prachtige stoffen die perfect zijn voor elk seizoen. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur of een stof met een print, van katoen tot linnen, de gemeenschappelijke factor is dat de stoffen er fantastisch uitzien en heerlijk aanvoelen. Met wekelijks nieuwe toevoegingen aan hun collectie, is de stoffenoutlet altijd goed gevuld met meer dan 100 stoffen die tot wel 70% zijn afgeprijsd. Bekijk hun online outlet of vraag in de stoffenwinkel in Alkmaar naar de stoffen in de uitverkoop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://bottger.nl
  • klantenservice@bottger.nl