Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

4.00/5.00 • 3 reviews
J

Genoten van onze vakantie

Wij gaan volgend jaar weer terug komen! Dat hebben we vandaag besloten. In de zomervakantie hebben we een hele fijne vakantie gehad bij Bospark 't Wolsven. De kinderen hadden een geweldige tijd. Zelf vonden wij het ook een zeer geslaagde vakantie. Wij hadden voor de eerste keer een safaritent en dat is erg goed bevallen! Het voelt als kamperen, maar dan wel met eigen sanitaire voorzieningen en een keuken.

Het park en de omgeving zijn heel mooi. Veel bos en we hebben dan ook veel gewandeld. Het weer zat dan ook wel mee en hopelijk is dat volgend jaar niet anders! Eindhoven is ook een leuke stad. Waren we nog nooit eerder geweest, maar zeker de moeite waard. We waren ook nog een dagje naar de Efteling geweest voor de kinderen, wat nog wel een stukje rijden is, maar zeker goed te doen!

Jolanda 30 okt 2022
Reageer
M

Vrijstaande chalet

Paar weken vakantie gehouden op dit vakantiepark. Ze hebben een divers aanbod aan huisjes. Van klein naar groot, van oud naar nieuw, noem het maar op.. Wij hadden voor een vrijstaande chalet gekozen maar achteraf hadden we toch voor iets van deze tijd moeten kiezen. Alles zat er wel in maar je mist toch wat luxe en gezelligheid. Keukentje was ook wat aan de kleine kant. De volgende keer kiezen we voor een wood lodge. Die zien er een stuk beter en luxer uit op de foto's. Dan maar wat meer betalen.. Het is verder wel een mooi groen vakantiepark. Ook een leuk meertje waar je kunt zwemmen.

Marcel 22 aug 2022
Reageer
D

Leuke animatie

Leuke animatie voor de kinderen. Vrij rustig park verder met niet heel veel faciliteiten. Onze dochter heeft het wel heel erg naar haar zin gehad en dat was het belangrijkste voor ons. Wel een hele mooie omgeving en we hadden een mooie nieuwe lodge. Ook was het personeel erg vriendelijk.

Denise 17 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2022 in de omgeving van Mierlo.

Over Bospark 't Wolfsven
  • Nog niet geverifieerd
  • Mierlo, Noord-Brabant