Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer

3.4 reviewscore • 11 reviews
A

Aangename tijd

We hadden een aangenaam verblijf op het park, waar we werden begroet door behulpzaam personeel. De ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen boden een comfortabele omgeving. Hoewel er enkele kleine problemen waren in het sanitair, werd dit regelmatig schoongemaakt. Het zwembad had wat drukte en netheid betreft enigszins te wensen over, maar over het algemeen was de faciliteit goed onderhouden. De omgeving van het park was aantrekkelijk en we hebben genoten van onze tijd, ondanks enkele verbeterpunten.

Annelies 21 mei 2023
Reageer
K

Wij zijn teleurgesteld

Samen met mijn twee jonge kindjes, van 4 en 6 jaar oud, verbleven we een week in een caravan op het park. Helaas viel de staat van de caravan tegen, het leek erop dat er slechts oppervlakkig was schoongemaakt na de vorige gasten. De keukeninventaris was ronduit vies en vettig, waardoor we niet met een prettig gevoel konden koken. Het toilet en de wc-borstel lieten veel te wensen over, wat onze teleurstelling versterkte. Ook bleken we ongewenste bedwantsen mee naar huis te hebben genomen na ons verblijf. Daarnaast waren er hygiëneproblemen op het hele park, met name in het zwembad, de bar-pizzeria en de binnenspeeltuin. Deze ervaring en het ontbreken van een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben ons teleurgesteld.

Karin 4 aug 2023
Reageer
J

Uitdagingen met het verblijf

Ons verblijf op het park bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het probleem met de televisie werd niet adequaat opgelost, ondanks meerdere pogingen en bezoeken aan de receptie. We ervoeren een gebrek aan elektriciteit en warm water, en er waren ook andere problemen, zoals kapotte douches en slecht bestek. Het jonge personeel bij de kassa versterkte het gevoel van onbehagen. Ondanks aanwezige faciliteiten, werden we geconfronteerd met teleurstellende dienstverlening en organisatie op het park.

Jasper 30 jul 2023
Reageer
F

Plezierig verblijf

Ons verblijf op het park was over het algemeen plezierig en geschikt voor zowel jong als oud. We misten wel sfeerverlichting en veiligheidsvoorzieningen in de huisjes. Desondanks konden we genieten van verschillende activiteiten, ondanks het wisselende weer. Het was jammer om na afloop weer naar huis te moeten. We zouden toch zo volgend jaar weer dezelfde vakantie overdoen.

Femke 21 jul 2023
Reageer
L

Negatief

Onze ervaring op de camping was ronduit teleurstellend. Vaste gasten waren onvriendelijk en respectloos tegenover andere kampeerders. Onze zoon, die autisme heeft, werd niet goed behandeld en zelfs bestolen. Het zwembad was klein en onhygiënisch en sloot al vroeg in de avond. Restaurants hadden beperkte openingstijden en entertainment ontbrak. Bovendien ervoeren we overlast van luide muziek tot laat in de nacht. Onze algehele indruk was negatief en we zullen niet meer kiezen voor een verblijf bij deze organisatie.

Lars 19 jul 2023
Reageer
T

Enkele verbeterpunten

Ons zonnige weekend met onze eigen caravan had zowel positieve als negatieve aspecten. We merkten dat veel voorzieningen kapot waren, vies waren of ontbraken, zoals de stop van het kinderbadje en het wc-papier. De douche was lastig te gebruiken vanwege een gebrek aan waterdruk en beperkte tijd. Ondanks enkele uitdagingen, bood het park een acceptabel verblijf, maar er zijn zeker verbeteringen nodig.

Thijs 30 mei 2023
Reageer
F

Vakantie op vakantiepark Prinsenmeer

Wij gaan al jarenlang naar dit vakantiepark en wij genieten er elk jaar weer. We weten ook precies wat we krijgen want laten we eerlijk zijn, Oostappen vakantieparken vallen qua prijs best mee. En je hebt ook op tv gezien met Peter Gillis hoe hij te werk gaat, hij heeft wel oog voor hoe het schoon gemaakt moet worden. Als er iets niet schoon is, kan je het gewoon melden en er is binnen een half uur een schoonmaakster ter plekke. Prinsenmeer is naar onze mening wel een van de mooiere Oostappen vakantieparken, mede omdat er ook een subtropisch zwemparadijs aanwezig is en met warm weer kan je heerlijk naar het strandbad op het park. Onze kinderen vragen nu alweer wanneer de volgende zomervakantie begint... Dat zegt wel genoeg.

Fam. Kraling 1 nov 2022
Reageer
M

Was echt geweldig

We hebben 14 dagen gekampeerd en ons prima vermaakt. Op het terras waren er leuke avonden met live muziek en er was genoeg te doen voor kinderen tussen 12 en 20 jaar oud. Helaas was alleen de snackbar geopend om iets te eten te halen, maar in de omliggende dorpen waren er genoeg mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Het horecapersoneel deed echt hun best, maar door het tekort aan personeel was het druk en chaotisch. Het schoonmaakpersoneel deed ook hun best om de toiletten en douches netjes te houden, maar het was vaak de gasten zelf die er een bende van maakten en afval achterlieten en de hondenpoep niet opruimden. Dit ligt echter niet aan de organisatie zelf.

Mans-Kist 27 sep 2022
Reageer
K

Prima vermaakt

We hebben een fijne week gehad en waren positief gestemd. Het was onze tweede keer op deze locatie. Onze stacaravan aan het water was keurig onderhouden, afgezien van enkele schimmelplekken in de kleine badkamer. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en onze vrienden met hun drie kinderen ook. Niet alleen de kinderen, maar ook wij als ouders hebben ons goed vermaakt.

KJ 18 jul 2022
Reageer
V

Tegenvallend verblijf gehad

We hebben een staanplaats voor onze caravan geboekt, maar helaas moesten we onze auto bij de plek parkeren waardoor er weinig ruimte overbleef. Het park zelf heeft potentie, maar helaas lag er overal troep, zoals peuken, papier en bekers. Ook het toiletgebouw had beter onderhouden kunnen worden. De douche gaat na twee minuten uit en je moet dan wachten tot hij weer aangaat. Daarnaast spoelen de toiletten slecht door, wat onprettig is. Het hondentoilet was zo vies dat onze hond er niet eens in wilde. Bij een verkeerde windrichting hadden we last van de stank. De plaza heeft dringend behoefte aan een upgrade, want het oogt nu smoezelig. Ook was de snackbar vaak zonder snacks. Al met al was ons verblijf niet positief. We zijn een week gebleven, maar dat was lang genoeg. Het park kan beter zijn dan dat het nu is, veel potentie.

Venema 22 jun 2022
Reageer
J

Prima

Voordelen:

De stacaravan aan het water was netjes en schoon.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en een ontbrekende set beddengoed werd snel bezorgd.
Er waren leuke buiten glijbanen en een Spar supermarkt met redelijk geprijsde A- en B-merken.
Het park beschikt over een aantal kermisattracties (wel tegen betaling).
Over het algemeen hebben we een geweldige week gehad!

Nadelen:

Helaas miste het servies 40% van de borden en glazen.
Het binnenzwembad is niet zo mooi als dat van park Hengelhoef, dus bij slecht weer is dat misschien een betere optie.
Soms was er overlast van jongeren met harde hardcore muziek. Na aanspreken werd het wel zachter gezet.
Niet alle gasten ruimen de poep van hun hond op, wat erg vies is als het voor jouw huisje is.
Er zijn weinig stroompunten, dus het is handig om een stekkerdoos mee te nemen.

Joke 16 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Asten.

Over Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer, gelegen aan Beekstraat 31 te Asten, is een Oostappen vakantiepark waar Noord-Brabant kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een subtropisch zwemparadijs aanwezig met veel waterattracties voor jong en oud, een strandbad met glijbanen, gezellig terras voor een hapje en drankje, indoor speeltuin, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan er heerlijk wandelen en fietsen door het schitterende hoogveengebied waar geniet moois te ontdekken valt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Asten, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/prinsenmeer
  • receptie@vakantieparkprinsenmeer.nl