Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer

4.0 reviewscore • 6 reviews
F

Vakantie op vakantiepark Prinsenmeer

Wij gaan al jarenlang naar dit vakantiepark en wij genieten er elk jaar weer. We weten ook precies wat we krijgen want laten we eerlijk zijn, Oostappen vakantieparken vallen qua prijs best mee. En je hebt ook op tv gezien met Peter Gillis hoe hij te werk gaat, hij heeft wel oog voor hoe het schoon gemaakt moet worden. Als er iets niet schoon is, kan je het gewoon melden en er is binnen een half uur een schoonmaakster ter plekke. Prinsenmeer is naar onze mening wel een van de mooiere Oostappen vakantieparken, mede omdat er ook een subtropisch zwemparadijs aanwezig is en met warm weer kan je heerlijk naar het strandbad op het park. Onze kinderen vragen nu alweer wanneer de volgende zomervakantie begint... Dat zegt wel genoeg.

Fam. Kraling 1 nov 2022
Reageer
M

Was echt geweldig

We hebben 14 dagen gekampeerd en ons prima vermaakt. Op het terras waren er leuke avonden met live muziek en er was genoeg te doen voor kinderen tussen 12 en 20 jaar oud. Helaas was alleen de snackbar geopend om iets te eten te halen, maar in de omliggende dorpen waren er genoeg mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Het horecapersoneel deed echt hun best, maar door het tekort aan personeel was het druk en chaotisch. Het schoonmaakpersoneel deed ook hun best om de toiletten en douches netjes te houden, maar het was vaak de gasten zelf die er een bende van maakten en afval achterlieten en de hondenpoep niet opruimden. Dit ligt echter niet aan de organisatie zelf.

Mans-Kist 27 sep 2022
Reageer
M

Kan echt beter

Het park ontvangt slechte beoordelingen met betrekking tot hygiëne en helaas lijken ze deze feedback te bevestigen. In de toiletgebouwen ontbreekt zeep en onze tent was erg vies achtergelaten door de vorige gasten. De koffiepot was vies, de koelkast en vriezer waren smerig en het meubilair en dekbedden waren achtergelaten en op het bed gegooid. Er waren geen kussens, die moesten worden gebracht nadat we dit hadden gemeld. Meer dan de helft van de inventaris ontbrak en hoewel we dit hebben aangegeven, is er niets aan gedaan.

Het is alleen dankzij het mooie weer en de nabijheid van het water dat we niet veel tijd in de tent hoefden door te brengen. Het is jammer dat het zo slecht is, want het park is mooi gelegen en biedt genoeg activiteiten voor jongeren. Er is absoluut ruimte voor verbetering.

Muis 12 sep 2022
Reageer
K

Prima vermaakt

We hebben een fijne week gehad en waren positief gestemd. Het was onze tweede keer op deze locatie. Onze stacaravan aan het water was keurig onderhouden, afgezien van enkele schimmelplekken in de kleine badkamer. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en onze vrienden met hun drie kinderen ook. Niet alleen de kinderen, maar ook wij als ouders hebben ons goed vermaakt.

KJ 18 jul 2022
Reageer
V

Tegenvallend verblijf gehad

We hebben een staanplaats voor onze caravan geboekt, maar helaas moesten we onze auto bij de plek parkeren waardoor er weinig ruimte overbleef. Het park zelf heeft potentie, maar helaas lag er overal troep, zoals peuken, papier en bekers. Ook het toiletgebouw had beter onderhouden kunnen worden. De douche gaat na twee minuten uit en je moet dan wachten tot hij weer aangaat. Daarnaast spoelen de toiletten slecht door, wat onprettig is. Het hondentoilet was zo vies dat onze hond er niet eens in wilde. Bij een verkeerde windrichting hadden we last van de stank. De plaza heeft dringend behoefte aan een upgrade, want het oogt nu smoezelig. Ook was de snackbar vaak zonder snacks. Al met al was ons verblijf niet positief. We zijn een week gebleven, maar dat was lang genoeg. Het is jammer, want het park heeft de potentie om mooier te worden.

Venema 22 jun 2022
Reageer
J

Prima

Voordelen:

De stacaravan aan het water was netjes en schoon.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en een ontbrekende set beddengoed werd snel bezorgd.
Er waren leuke buiten glijbanen en een Spar supermarkt met redelijk geprijsde A- en B-merken.
Het park beschikt over een aantal kermisattracties (wel tegen betaling).
Over het algemeen hebben we een geweldige week gehad!

Nadelen:

Helaas miste het servies 40% van de borden en glazen.
Het binnenzwembad is niet zo mooi als dat van park Hengelhoef, dus bij slecht weer is dat misschien een betere optie.
Soms was er overlast van jongeren met harde hardcore muziek. Na aanspreken werd het wel zachter gezet.
Niet alle gasten ruimen de poep van hun hond op, wat erg vies is als het voor jouw huisje is.
Er zijn weinig stroompunten, dus het is handig om een stekkerdoos mee te nemen.

Joke 16 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Asten.

Over Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer, gelegen aan Beekstraat 31 te Asten, is een Oostappen vakantiepark waar Noord-Brabant kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een subtropisch zwemparadijs aanwezig met veel waterattracties voor jong en oud, een strandbad met glijbanen, gezellig terras voor een hapje en drankje, indoor speeltuin, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan er heerlijk wandelen en fietsen door het schitterende hoogveengebied waar geniet moois te ontdekken valt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Asten, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/prinsenmeer
  • receptie@vakantieparkprinsenmeer.nl