Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer

3.2 reviewscore • 7 reviews
F

Plezierig verblijf

Ons verblijf op het park was over het algemeen plezierig en geschikt voor zowel jong als oud. We misten wel sfeerverlichting en veiligheidsvoorzieningen in de huisjes. Desondanks konden we genieten van verschillende activiteiten, ondanks het wisselende weer. Het was jammer om na afloop weer naar huis te moeten. We zouden toch zo volgend jaar weer dezelfde vakantie overdoen.

Femke 21 jul 2023
Reageer
K

Wij zijn teleurgesteld

Samen met mijn twee jonge kindjes, van 4 en 6 jaar oud, verbleven we een week in een caravan op het park. Helaas viel de staat van de caravan tegen, het leek erop dat er slechts oppervlakkig was schoongemaakt na de vorige gasten. De keukeninventaris was ronduit vies en vettig, waardoor we niet met een prettig gevoel konden koken. Het toilet en de wc-borstel lieten veel te wensen over, wat onze teleurstelling versterkte. Ook bleken we ongewenste bedwantsen mee naar huis te hebben genomen na ons verblijf. Daarnaast waren er hygiëneproblemen op het hele park, met name in het zwembad, de bar-pizzeria en de binnenspeeltuin. Deze ervaring en het ontbreken van een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben ons teleurgesteld.

Karin 4 aug 2023
Reageer
J

Uitdagingen met het verblijf

Ons verblijf op het park bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het probleem met de televisie werd niet adequaat opgelost, ondanks meerdere pogingen en bezoeken aan de receptie. We ervoeren een gebrek aan elektriciteit en warm water, en er waren ook andere problemen, zoals kapotte douches en slecht bestek. Het jonge personeel bij de kassa versterkte het gevoel van onbehagen. Ondanks aanwezige faciliteiten, werden we geconfronteerd met teleurstellende dienstverlening en organisatie op het park.

Jasper 30 jul 2023
Reageer
L

Negatief

Onze ervaring op de camping was ronduit teleurstellend. Vaste gasten waren onvriendelijk en respectloos tegenover andere kampeerders. Onze zoon, die autisme heeft, werd niet goed behandeld en zelfs bestolen. Het zwembad was klein en onhygiënisch en sloot al vroeg in de avond. Restaurants hadden beperkte openingstijden en entertainment ontbrak. Bovendien ervoeren we overlast van luide muziek tot laat in de nacht. Onze algehele indruk was negatief en we zullen niet meer kiezen voor een verblijf bij deze organisatie.

Lars 19 jul 2023
Reageer
T

Enkele verbeterpunten

Ons zonnige weekend met onze eigen caravan had zowel positieve als negatieve aspecten. We merkten dat veel voorzieningen kapot waren, vies waren of ontbraken, zoals de stop van het kinderbadje en het wc-papier. De douche was lastig te gebruiken vanwege een gebrek aan waterdruk en beperkte tijd. Ondanks enkele uitdagingen, bood het park een acceptabel verblijf, maar er zijn zeker verbeteringen nodig.

Thijs 30 mei 2023
Reageer
A

Aangename tijd

We hadden een aangenaam verblijf op het park, waar we werden begroet door behulpzaam personeel. De ruime en goed onderhouden kampeerplaatsen boden een comfortabele omgeving. Hoewel er enkele kleine problemen waren in het sanitair, werd dit regelmatig schoongemaakt. Het zwembad had wat drukte en netheid betreft enigszins te wensen over, maar over het algemeen was de faciliteit goed onderhouden. De omgeving van het park was aantrekkelijk en we hebben genoten van onze tijd, ondanks enkele verbeterpunten.

Annelies 21 mei 2023
Reageer
F

Vakantie op vakantiepark Prinsenmeer

Wij gaan al jarenlang naar dit vakantiepark en wij genieten er elk jaar weer. We weten ook precies wat we krijgen want laten we eerlijk zijn, Oostappen vakantieparken vallen qua prijs best mee. En je hebt ook op tv gezien met Peter Gillis hoe hij te werk gaat, hij heeft wel oog voor hoe het schoon gemaakt moet worden. Als er iets niet schoon is, kan je het gewoon melden en er is binnen een half uur een schoonmaakster ter plekke. Prinsenmeer is naar onze mening wel een van de mooiere Oostappen vakantieparken, mede omdat er ook een subtropisch zwemparadijs aanwezig is en met warm weer kan je heerlijk naar het strandbad op het park. Onze kinderen vragen nu alweer wanneer de volgende zomervakantie begint... Dat zegt wel genoeg.

Fam. Kraling 1 nov 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Asten.

Over Vakantiepark Prinsenmeer

Er zijn 7 reviews geschreven over Vakantiepark Prinsenmeer op Reviews.nl. Met een 3.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Asten, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/prinsenmeer
  • receptie@vakantieparkprinsenmeer.nl