Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt

4.5 reviewscore • 4 reviews
F

Voor kinderen is het geweldig!

We hebben tijdens de herfstvakantie voor het eerst met onze caravan hier verbleven en onze kleinzoon van 4 was enthousiast. We hebben al voor 2023 het naseizoen geboekt. We willen jullie bedanken voor de geweldige week die we hier hebben gehad met onze kleinzoon en onze oudste zoon en zijn gezin die al een aantal jaren tijdens het voor- en naseizoen bij jullie komen.

Familie Jozias 7 nov 2022
Reageer
T

Genieten was het

wij zaten in een chalet op veld 9. deze zijn vrij nieuw. mooie grote veranda, binnen modern en de bedden liggen goed. op het park is veel aanwezig wat fijn is. het personeel van restaurant de wijde blick is vriendelijk, werkt hard en maken het gezellig. verder op het park werkt ook vriendelijk personeel! wij hebben genoten!

Thania 15 sep 2022
Reageer
F

Net niet gevalletje

Ik was met hoge verwachtingen naar deze camping gekomen, maar helaas was mijn ervaring niet zo positief als beschreven in de reviews. Hoewel de camping proper is en er veel ruimte is om te spelen en een mooi zwemmeer is, was het zwembad erg klein in verhouding tot de grootte van de camping. Er wordt ook slecht toezicht gehouden op spelende kinderen in het bubbelbad. De WiFi is slecht, je koopt een familieabonnement maar deze werkt vaak niet. Het park is overspoeld met asociale kinderen op elektrische steps die zich niet aan de regels houden en zich arrogant gedragen als je iets zegt. De animatie voor jonge kinderen was een teleurstelling. De prijs-kwaliteit verhouding is veel te hoog voor deze camping. Wij zullen hier niet terugkomen.

Familie Trinkel 22 jul 2022
Reageer
J

Hier komen wij nog eens terug

Ik denk dat wel een van de leukste campings is waar ik heb verbleven. Als alleenstaande moeder met een tweeling is het altijd maar de vraag waar je terecht komt maar wat hebben we met ze drietjes genoten hier.
Err was een hele leuke animatieteam dat ook echt de aandacht besteed voor de kleinste onder ons.
Ik kom hier zeker terug!

Joyce-Lynn 30 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Eersel.

Over Recreatiepark TerSpegelt