Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt

4.4 reviewscore • 10 reviews
G

De beste ervaring tot nog toe

Met veel plezier delen we onze geweldige ervaring bij Ter Spegelt.

Bij aankomst werden we warm verwelkomd door het uiterst vriendelijke personeel, dat uitgebreid de tijd nam om ons alle benodigde informatie te verstrekken. Zodra we ons op onze kampeerplek bevonden, waren we werkelijk verrukt! Wat een adembenemende locatie aan het water! Met een visvijver, een verkoelend zwemgedeelte en een uitgestrekte plas voor fantastisch surfplezier. Bovendien vonden we op steenworp afstand een sfeervol terras waar we heerlijk konden genieten van smakelijke maaltijden, verfrissende drankjes en zelfs snelle hapjes.

Het sanitair, hoewel wellicht wat gedateerd, bleek onberispelijk schoon en goed onderhouden.

Ook voor kinderen van alle leeftijden was er volop entertainment, van de allerkleinsten tot de stoere tieners.

Ter Spegelt is zonder twijfel een camping die we ten zeerste aanbevelen en waar we zelf nog vele jaren met plezier zullen verblijven!

Onze oprechte dank voor de buitengewoon geweldige ervaring op jullie recreatiepark!

Ghislaine 24 jun 2023
Reageer
T

Top faciliteiten en goed onderhouden

Wat hebben we een fantastische tijd gehad op deze geweldige camping! De faciliteiten waren top, vooral het binnenzwembad en het sterrenstrand waren een groot succes. Het sanitair was brandschoon en goed onderhouden, wat zeker bijdraagt aan het comfort. De ruime en mooie plaatsen boden voldoende privacy. De supermarkt op het terrein was goed gevuld en voorzag in al onze behoeften. Deze camping is duidelijk gericht op gezinnen, met tal van activiteiten en voorzieningen. We moeten wel vermelden dat de prijzen voor 65-plussers aan de hoge kant waren, dat was een minpuntje. Desondanks kijken we met veel plezier terug op onze tijd op deze camping.

Trijntje 29 jun 2023
Reageer
Y

Budgetvriendelijk maar goede kwaliteit

We kozen voor het budgetvriendelijke chalet en waren aangenaam verrast door de kwaliteit ervan. Het uitzicht vanuit ons chalet was echter gericht op oudere stacaravans die aan de zijkant stonden. Hoewel deze er op zichzelf prima uitzagen, zorgde dit wel voor een gebrek aan privacy, zowel voor ons als voor de permanente bewoners van de stacaravans.

Ondanks dit kleine minpuntje was Ter Spegelt een prachtige camping die we absoluut kunnen aanraden. We waren onder de indruk van de faciliteiten en de schitterende omgeving, en hebben zelfs enthousiast aan onze kinderen verteld over deze geweldige plek.

Yvette G. 27 jun 2023
Reageer
N

Glamping lodge was geweldig

We kozen voor een luxueuze Glamping lodge en wat een geweldige ervaring was dat! Deze ruime accommodatie bood ons alle comfort en luxe die we nodig hadden, inclusief handige extra's zoals een vriezer en een Smart tv. Het park zelf was adembenemend mooi en bood voor ieder wat wils. Of je nu wilde ontspannen in het zwembad, genieten van het binnen- en buitenstrand, of de kinderen wilden vermaken met het gevarieerde animatieprogramma, er was altijd iets te beleven. We hebben echt genoten en raden deze bestemming ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar plezier en ontspanning!

Niels Hoove 20 jun 2023
Reageer
E

Voornamelijk Duitsers

De camping was op zichzelf prima, maar tijdens ons verblijf in het voorseizoen viel het ons op dat er voornamelijk Duitse gasten waren. Hoewel dit op zich geen probleem is, vonden onze kinderen van 5 en 7 het jammer dat ze moeilijk aansluiting vonden bij andere Nederlandse kinderen. We hadden gehoopt op een meer diverse mix van nationaliteiten. Desondanks hebben we wel genoten van ons verblijf en het beste ervan gemaakt. Het was een goede ervaring, maar we zullen waarschijnlijk niet meer terugkeren naar deze camping.

Eric L. 26 mei 2023
Reageer
F

Hemelvaartweekend

Ons verblijf op Terspegelt tijdens het hemelvaartweekend was simpelweg geweldig. Van donderdag tot en met zondag genoten we van de comfortabele 6-persoons chalet waarin we verbleven. De kampeerplek waarop we verbleven was perfect onderhouden en het hoogtepunt was ongetwijfeld de grote zandbak met een fantastisch speeltoestel voor de kinderen.

De locatie was ideaal, waardoor we in een mum van tijd bij het prachtige sterrenstrand en het overdekte zwembad waren.

Ook willen we graag een groot compliment geven aan het personeel van Terspegelt. Van de zorgzame tuinmannen tot de vriendelijke maaltijdbezorgers en van het behulpzame technische team tot de glimlachende receptionisten - iedereen maakte onze ervaring onvergetelijk.

We hebben intens genoten en kunnen niet wachten om terug te keren!

Familie Haarst 23 mei 2023
Reageer
F

Voor kinderen is het geweldig!

We hebben tijdens de herfstvakantie voor het eerst met onze caravan hier verbleven en onze kleinzoon van 4 was enthousiast. We hebben al voor 2023 het naseizoen geboekt. We willen jullie bedanken voor de geweldige week die we hier hebben gehad met onze kleinzoon en onze oudste zoon en zijn gezin die al een aantal jaren tijdens het voor- en naseizoen bij jullie komen.

Familie Jozias 7 nov 2022
Reageer
T

Genieten geblazen chalet veld 9

wij zaten in een chalet op veld 9. deze zijn vrij nieuw. mooie grote veranda, binnen modern en de bedden liggen goed. op het park is veel aanwezig wat fijn is. het personeel van restaurant de wijde blick is vriendelijk, werkt hard en maken het gezellig. verder op het park werkt ook vriendelijk personeel! wij hebben genoten!

Thania 15 sep 2022
Reageer
F

Net niet gevalletje

De WiFi is slecht, je koopt een familieabonnement maar deze werkt vaak niet. Het park is overspoeld met asociale kinderen op elektrische steps die zich niet aan de regels houden en zich arrogant gedragen als je iets zegt. De animatie voor jonge kinderen was een teleurstelling. De prijs-kwaliteit verhouding is veel te hoog voor deze camping. Wij zullen hier niet terugkomen.

Familie Trinkel 22 jul 2022
Reageer
J

Hier komen wij nog eens terug

Ik denk dat wel een van de leukste campings is waar ik heb verbleven. Als alleenstaande moeder met een tweeling is het altijd maar de vraag waar je terecht komt maar wat hebben we met ze drietjes genoten hier.
Err was een hele leuke animatieteam dat ook echt de aandacht besteed voor de kleinste onder ons.
Ik kom hier zeker terug!

Joyce-Lynn 30 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Eersel.

Over Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark Terspegelt is gelegen te Postelseweg 88 in Eersel. Dit park biedt een breed scala aan faciliteiten en campingplekken van simpel tot luxe voor een onvergetelijke vakantie. Gasten kunnen kiezen uit ruime openbare kampeerplaatsen en zelfs een privé sanitair gebouwtje huren. Het park beschikt over een groot recreatiemeer met zandstranden, een verwarmd zwembad, diverse speeltuinen, een pumptrack, een uitgebreid activiteitenprogramma en verschillende eetgelegenheden. Bovendien is het park omgeven door prachtige natuur, ideaal voor wandel- en fietstochten, zoals het gnoompad of het maïsdoolhoof. In de nabije omgeving zijn er ook tal van attracties en bezienswaardigheden, zoals pretparken, musea en historische stadjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Eersel, Noord-Brabant
  • https://www.terspegelt.nl
  • info@terspegelt.nl