Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

4.4 reviewscore • 4 reviews
P

Geweldige ervaring in een prachtig park

Bospark de Schaapskooi is een heel mooi vakantiepark. Ons verblijf in huisje 216 was absoluut fantastisch. Het huisje was brandschoon en de bedden waren van uitstekende kwaliteit. De omgeving van het park is adembenemend mooi en biedt eindeloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Het nabijgelegen dorp Epe is ook erg charmant. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. We hebben 14 dagen lang onvergetelijke momenten beleefd.

Petra vd Berg 15 jun 2023
Reageer
T

Prima verblijf in een schitterende omgeving

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit park. De locatie is werkelijk uitstekend, midden in een prachtige natuurrijke omgeving. Het park wordt goed onderhouden en de huisjes zijn eenvoudig maar comfortabel. Wel moet gezegd worden dat het meubilair wat goedkoop oogt. De matrassen waren erg zacht, maar desondanks hebben we heerlijk geslapen. We hebben een klein probleem gehad met de combimagnetron, waarbij de rookmelder afging. Gelukkig werd dit snel opgelost door de technische dienst, die ook het huisje grondig heeft schoongemaakt om de nare geur te verwijderen.

Thomas de Vries 27 mei 2023
Reageer
R

Een ontspannen verblijf

Het park was wat lastig te vinden vanaf de hoofdweg, maar de medewerkers bij de receptie waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Sommige accommodaties waren ietwat gedateerd qua inrichting en onderhoud, maar ze waren wel compleet en schoon. We hebben een fijne tijd hier gehad en zijn lekker tot rust gekomen.

Richard 6 mrt 2023
Reageer
B

Fijne bungalow

Wij hebben een leuke vakantie gehad. Dat kwam mede omdat wij een fijne gelijkvloerse bungalow hadden. Op voorhand hadden wij deze al uitgebreid kunnen zien aan de hand van foto's en wij waren niet teleurgesteld. Het was precies wat we er van hadden verwacht. Een zeer nette bungalow met een leuk terras erbij. Zelfs twee ligstoelen om heerlijk in uit te rusten. Badkamertje was prima verzorgd en de bungalow was van alle gemakken voorzien. Dit heeft zeker bijgedragen aan een geslaagde vakantie.

Bianca 3 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Epe.

Over Bospark De Schaapskooi

Er zijn 4 reviews geschreven over Bospark De Schaapskooi op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Epe, Gelderland
  • https://www.bosparkdeschaapskooi.nl
  • receptie.schaapskooi@roompot.nl