Bos en Duin

Bos en Duin

4.1 reviewscore • 8 reviews
A

Uitstekend verblijf in een prachtig hotel

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit schitterende hotel. Elke ochtend werden we verwend met een uitgebreid ontbijt, de bedden waren heerlijk comfortabel en het diner was fantastisch. De locatie van het hotel was perfect, vlakbij de zee, en tijdens onze wandelingen en fietstochten konden we regelmatig reeën spotten. Het personeel was uiterst vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons helemaal thuis voelden. De nabijgelegen toeristische plaatsen Veere, Domburg en Middelburg waren gemakkelijk bereikbaar per fiets en absoluut een bezoek waard. Kortom, we kijken er al naar uit om volgend jaar weer terug te keren naar dit heerlijke hotel.

Annelies 11 jul 2023
Reageer
N

Teleurstellend verblijf in een hotel zonder 4-ster

Dit hotel voldeed niet aan onze verwachtingen van een 4-sterrenaccommodatie. Het was buitengewoon eenvoudig! Ondanks de goede beoordelingen die we hadden gezien, waren we teleurgesteld. Bij aankomst moesten we zelfs extra betalen. De lobby en receptie waren gedateerd en we moesten lang wachten vanwege klachten van vorige gasten. Onze kamer was basic, zonder minibar, koelkast, glazen, toiletartikelen of zelfs een flesje water. Er was geen luxe te bekennen. Bovendien was er een tekort aan personeel. Voor ons voelde dit niet als een 4-sterrenhotel, eerder als een 2- of 3-sterrenaccommodatie.

Niels 26 mei 2023
Reageer
N

Leuke vakantie

Wij hebben een leuke vakantie gehad bij Bos en Duin. Als je van een strandvakantie houdt is dit een heel goed vakantiepark. Op loopafstand van de zee!! Wij hebben heerlijk genoten en gelukkig hebben wij het getroffen met het weer. Vakantiepark zelf is ook niks op aan te merken. Alles is gewoon prima en geen gekke verrassingen tegengekomen.

Natas 17 mei 2023
Reageer
L

Een echte aanrader

We hebben zo'n geweldige tijd gehad! Het hotel was perfect gelegen, op loopafstand van het strand en omringd door diverse restaurants. Dit overtrof onze verwachtingen. We hoefden niet vantevoren te plannen waar we heen zouden gaan. Het ontbijt was ongeëvenaard en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We bevelen deze accommodatie ten zeerste aan.

Lisa 11 mei 2023
Reageer
T

Geluidsgevoelige kamers

Hoewel onze kamer mooi was, waren de geluidsisolatieproblemen teleurstellend. We konden alles horen wat er gebeurde in andere kamers, zelfs van gasten op de verdieping boven ons. Het was jammer dat het restaurant gesloten was tijdens het weekend van 30 april en 1 mei, maar het ontbijt was gelukkig uitstekend. Ook was de omgeving prima, daarover niks te klagen.

Tim 2 mei 2023
Reageer
M

Geweldige ervaring, prachtig gerenoveerd hotel

Mijn vriendin en ik hebben een fantastisch verblijf gehad in dit schitterend gerenoveerde hotel. Het interieur was licht en vrolijk, en we hebben niks aan te merken op de faciliteiten. Het ontbijt was uitstekend en het bed was zeer comfortabel. 👏🏻👍🏻 Perfect voor een romantische getaway of gewoon een luxer weekendje weg.

Martijn 28 apr 2023
Reageer
F

Uitstekend hotel met goede service

We zijn altijd tevreden bij Bos en Duin. Ze doen er alles aan om aan onze wensen te voldoen. De kamers zijn ruim en netjes, de bedden zijn comfortabel, de wifi is snel en betrouwbaar, en de locatie van het hotel is rustig en gunstig gelegen. Het ontbijt is heerlijk. De enige minpunten zijn de extra boekingskosten van 8,5 euro en de parkeerkosten van 10 euro per dag.

Femke 24 jan 2023
Reageer
L

Ongezellig vakantiepark

Een klein park onder de vlag van Roompot. Niet heel bijzonder en het zijn een soort rijtjeswoningen waar je in zit. Voelt niet echt als vakantie aan. De huisjes zijn ook simpel ingericht. Wel schoon en ruim. Als je hier niks om geeft, is dit geen probleem, maar wij vonden het niet heel gezellig. Op het vakantiepark zelf valt ook weinig te doen. Op loopafstand zijn er wel opties. Bijvoorbeeld een leuk restaurant. Je zit hier niet voor het vakantiepark, maar voor de omgeving. De omgeving is heel fraai, vlakbij zee. Ook een mooi bos- en duingebied.

Lieuwe 11 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Oostkapelle.

Over Bos en Duin

Er zijn 8 reviews geschreven over Bos en Duin op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/bos-en-duin/
  • info@roompot.nl