Bos en Duin

Bos en Duin

4.2 reviewscore • 11 reviews
A

Uitstekend verblijf in een prachtig hotel

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in dit schitterende hotel. Elke ochtend werden we verwend met een uitgebreid ontbijt, de bedden waren heerlijk comfortabel en het diner was fantastisch. De locatie van het hotel was perfect, vlakbij de zee, en tijdens onze wandelingen en fietstochten konden we regelmatig reeën spotten. Het personeel was uiterst vriendelijk en zorgde ervoor dat we ons helemaal thuis voelden. De nabijgelegen toeristische plaatsen Veere, Domburg en Middelburg waren gemakkelijk bereikbaar per fiets en absoluut een bezoek waard. Kortom, we kijken er al naar uit om volgend jaar weer terug te keren naar dit heerlijke hotel.

Annelies 11 jul 2023
Reageer
N

Teleurstellend verblijf in een hotel zonder 4-ster

Dit hotel voldeed niet aan onze verwachtingen van een 4-sterrenaccommodatie. Het was buitengewoon eenvoudig! Ondanks de goede beoordelingen die we hadden gezien, waren we teleurgesteld. Bij aankomst moesten we zelfs extra betalen. De lobby en receptie waren gedateerd en we moesten lang wachten vanwege klachten van vorige gasten. Onze kamer was basic, zonder minibar, koelkast, glazen, toiletartikelen of zelfs een flesje water. Er was geen luxe te bekennen. Bovendien was er een tekort aan personeel. Voor ons voelde dit niet als een 4-sterrenhotel, eerder als een 2- of 3-sterrenaccommodatie.

Niels 26 mei 2023
Reageer
N

Leuke vakantie

Wij hebben een leuke vakantie gehad bij Bos en Duin. Als je van een strandvakantie houdt is dit een heel goed vakantiepark. Op loopafstand van de zee!! Wij hebben heerlijk genoten en gelukkig hebben wij het getroffen met het weer. Vakantiepark zelf is ook niks op aan te merken. Alles is gewoon prima en geen gekke verrassingen tegengekomen.

Natas 17 mei 2023
Reageer
L

Een echte aanrader

We hebben zo'n geweldige tijd gehad! Het hotel was perfect gelegen, op loopafstand van het strand en omringd door diverse restaurants. Dit overtrof onze verwachtingen. We hoefden niet vantevoren te plannen waar we heen zouden gaan. Het ontbijt was ongeëvenaard en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We bevelen deze accommodatie ten zeerste aan.

Lisa 11 mei 2023
Reageer
T

Geluidsgevoelige kamers

Hoewel onze kamer mooi was, waren de geluidsisolatieproblemen teleurstellend. We konden alles horen wat er gebeurde in andere kamers, zelfs van gasten op de verdieping boven ons. Het was jammer dat het restaurant gesloten was tijdens het weekend van 30 april en 1 mei, maar het ontbijt was gelukkig uitstekend. Ook was de omgeving prima, daarover niks te klagen.

Tim 2 mei 2023
Reageer
M

Geweldige ervaring, prachtig gerenoveerd hotel

Mijn vriendin en ik hebben een fantastisch verblijf gehad in dit schitterend gerenoveerde hotel. Het interieur was licht en vrolijk, en we hebben niks aan te merken op de faciliteiten. Het ontbijt was uitstekend en het bed was zeer comfortabel. 👏🏻👍🏻 Perfect voor een romantische getaway of gewoon een luxer weekendje weg.

Martijn 28 apr 2023
Reageer
F

Uitstekend hotel met goede service

We zijn altijd tevreden bij Bos en Duin. Ze doen er alles aan om aan onze wensen te voldoen. De kamers zijn ruim en netjes, de bedden zijn comfortabel, de wifi is snel en betrouwbaar, en de locatie van het hotel is rustig en gunstig gelegen. Het ontbijt is heerlijk. De enige minpunten zijn de extra boekingskosten van 8,5 euro en de parkeerkosten van 10 euro per dag.

Femke 24 jan 2023
Reageer
L

Ongezellig vakantiepark

Een klein park onder de vlag van Roompot. Niet heel bijzonder en het zijn een soort rijtjeswoningen waar je in zit. Voelt niet echt als vakantie aan. De huisjes zijn ook simpel ingericht. Wel schoon en ruim. Als je hier niks om geeft, is dit geen probleem, maar wij vonden het niet heel gezellig. Op het vakantiepark zelf valt ook weinig te doen. Op loopafstand zijn er wel opties. Bijvoorbeeld een leuk restaurant. Je zit hier niet voor het vakantiepark, maar voor de omgeving. De omgeving is heel fraai, vlakbij zee. Ook een mooi bos- en duingebied.

Lieuwe 11 sep 2022
Reageer
M

Lekkere vakantie gehad

Het park zelf heeft niet veel sfeer, gelukkig was de binnenkant van ons huisje (nr 17) wel aangenaam. Onze hond mocht mee en we hadden een omheinde tuin, wat een groot pluspunt was. We hadden de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op Hof Domburg, maar dat hebben we niet gedaan. Hof Domburg ligt ongeveer 5 km verderop. Het strand was letterlijk om de hoek (10 minuten lopen). We hebben fietsen gehuurd bij Festina Lente in Oostkapelle, top service! Leuk eten kon je halen bij Anno Nu in Oostkapelle. Verder is Veere aan te raden en Middelburg ook leuk. Natuurgebied Oranjezon is erg mooi. Honden mogen niet op het strand van Oostkapelle tussen 10:00 uur 's ochtends en 19:00 uur 's avonds, maar verderop is er een speciaal hondenstrand, dit is goed aangegeven en de wandeling er naartoe gaat door een mooi stuk bos (ongeveer 20 minuten). Na 19:00 uur zijn honden welkom en natuurlijk vóór 10:00 uur 's ochtends. We hebben een fijne rustige vakantie gehad!

Marina 21 jun 2022
Reageer
L

Ontspanning en verwennerij

Samen met ons gezin (twee jongens van 8 en 10 jaar) hebben we een lang weekend doorgebracht in een familiesuite in het strandhotel. Ondanks de beperkingen vanwege de coronamaatregelen, waarbij we op de kamer moesten ontbijten en dineren, was de suite ruim genoeg. Het ontbijt was luxe, met verse jus d'orange, koffie, thee en vers fruit. Het diner, zowel de eigen keuken als het eten dat we buiten het hotel bestelden, was heerlijk. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en al onze verzoeken werden direct ingewilligd (zoals zoet strooisel voor de kinderen). Overdag hebben we genoten van wandelingen op het strand en in de prachtige natuur, en 's avonds hebben we zelfs hertjes gespot met behulp van een zaklamp. Het was een heerlijk ontspannen weekend!

Laura 20 apr 2021
Reageer
R

Dicht aan zee echt top zo

Huisje nummer 3 was een nette accommodatie aan de binnenkant. De loungebank was comfortabel, maar als je klein bent kun je er niet comfortabel op zitten. De overkapping buiten en de steigerhouten loungebank waren echter geweldig. Het huisje had een kleine, maar zeer nette badkamer en een apart toilet. De kamers waren ruim en de bedden waren ook goed. Belangrijk voor ons was dat het huisje er schoon uitzag, zonder stofvlokken of spinnenwebben aan het plafond. Er zijn geen auto's toegestaan op het park, maar het park is niet groot dus dat was geen probleem. Het ligt dicht bij de zee en vlakbij een take away restaurant waar je voor een redelijke prijs heerlijke maaltijden kunt halen, koffie en thee to go met lekkere bolussen en verse friet bij de Babbelaar. Kortom, een geweldig weekend.

Raymond 13 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Oostkapelle.

Over Bos en Duin

Roompot Bos en Duin is gelegen te Vroonweg 2 in Oostkapelle, aan de rand van de duinen en bossen van Zeeland. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers. Gasten kunnen verblijven in verschillende comfortabele bungalows voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Het park zelf beschikt niet over veel faciliteiten. Zo zijn er geen sport- en animatieactiviteiten maar je kunt gebruik maken van het vakantiepark Hof Domburg voor deze activiteiten. Dit park heeft wel diverse restaurants, een bowlingbaan en welness. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen of te fietsen in de uitgestrekte duinen en bossen. Op korte afstand van het park ligt het brede en uitgestrekte Noordzeestrand, waar gasten kunnen genieten van zon, zee en strandactiviteiten. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden, zoals het historische stadje Middelburg, de gezellige badplaats Domburg en het Veerse Meer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/bos-en-duin/
  • info@roompot.nl