Bos en Duin

Bos en Duin

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Lekkere vakantie gehad

Het park zelf heeft niet veel sfeer, gelukkig was de binnenkant van ons huisje (nr 17) wel aangenaam. Onze hond mocht mee en we hadden een omheinde tuin, wat een groot pluspunt was. We hadden de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten op Hof Domburg, maar dat hebben we niet gedaan. Hof Domburg ligt ongeveer 5 km verderop. Het strand was letterlijk om de hoek (10 minuten lopen). We hebben fietsen gehuurd bij Festina Lente in Oostkapelle, top service! Leuk eten kon je halen bij Anno Nu in Oostkapelle. Verder is Veere aan te raden en Middelburg ook leuk. Natuurgebied Oranjezon is erg mooi. Honden mogen niet op het strand van Oostkapelle tussen 10:00 uur 's ochtends en 19:00 uur 's avonds, maar verderop is er een speciaal hondenstrand, dit is goed aangegeven en de wandeling er naartoe gaat door een mooi stuk bos (ongeveer 20 minuten). Na 19:00 uur zijn honden welkom en natuurlijk vóór 10:00 uur 's ochtends. We hebben een fijne rustige vakantie gehad!

Marina 21 jun 2022
Reageer
L

Ongezellig vakantiepark

Een klein park onder de vlag van Roompot. Niet heel bijzonder en het zijn een soort rijtjeswoningen waar je in zit. Voelt niet echt als vakantie aan. De huisjes zijn ook simpel ingericht. Wel schoon en ruim. Als je hier niks om geeft, is dit geen probleem, maar wij vonden het niet heel gezellig. Op het vakantiepark zelf valt ook weinig te doen. Op loopafstand zijn er wel opties. Bijvoorbeeld een leuk restaurant. Je zit hier niet voor het vakantiepark, maar voor de omgeving. De omgeving is heel fraai, vlakbij zee. Ook een mooi bos- en duingebied.

Lieuwe 11 sep 2022
Reageer
R

Dicht aan zee echt top zo

Huisje nummer 3 was een nette accommodatie aan de binnenkant. De loungebank was comfortabel, maar als je klein bent kun je er niet comfortabel op zitten. De overkapping buiten en de steigerhouten loungebank waren echter geweldig. Het huisje had een kleine, maar zeer nette badkamer en een apart toilet. De kamers waren ruim en de bedden waren ook goed. Belangrijk voor ons was dat het huisje er schoon uitzag, zonder stofvlokken of spinnenwebben aan het plafond. Er zijn geen auto's toegestaan op het park, maar het park is niet groot dus dat was geen probleem. Het ligt dicht bij de zee en vlakbij een take away restaurant waar je voor een redelijke prijs heerlijke maaltijden kunt halen, koffie en thee to go met lekkere bolussen en verse friet bij de Babbelaar. Kortom, een geweldig weekend.

Raymond 13 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Oostkapelle.

Over Bos en Duin
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/bos-en-duin/