Borrel Experience

Borrel Experience

4.4 reviewscore • 10 reviews
S

Ontgoochelende ervaring na betaling

Een cadeau dat ik voor de verjaardag van een vriend had besteld, werd teleurstellend genoeg te laat geleverd. Het lijkt alsof de service verslechtert zodra de betaling is gedaan. Het pakket arriveerde met twee dagen vertraging en ik werd hierover niet ingelicht. Het bedrijf gaf de schuld aan de bezorgdienst, hoewel bekend was dat hun leveringen vaak te wensen overlaten. Op hun website stond zelfs een waarschuwing hierover. Ik adviseer anderen om bij een fysieke winkel te bestellen.

Stefan 10 aug 2021
Reageer
F

Uiteindelijk geweldige klantenservice

Mijn verjaardagscadeau, een bier- en worstpakket, werd oorspronkelijk niet geleverd door de koerier. Na enige tijd gewacht te hebben, nam ik contact op met Borrel Experience. Ze reageerden snel en stuurden een vervangend pakket, dat wel correct werd bezorgd. Ik was niet alleen onder de indruk van de responsieve service, maar ook van de kwaliteit en variëteit van de producten in het pakket.

Frank 19 jun 2021
Reageer
L

Bijzondere moederdagverrassing vanuit australie

Vanuit Australië iets unieks regelen voor Moederdag kan uitdagend zijn, maar bij Borrel Experience verliep de communicatie vlekkeloos. Ze letten op de details en voegden zelfs een zorgvuldig geschreven kaartje bij de bestelling. De taart was ook heerlijk, en de factuur werd netjes per e-mail verzonden. Een grote pluim voor hun service en fijn dat het internet zoiets moois kan bieden.

Lucas 16 jun 2021
Reageer
V

Voortreffelijke klantenservice ondanks bezorgfout

Er was laatst een klein probleempje met de bezorging van mijn borrelpakket door PostNL. Het kwam gewoon niet aan, wat natuurlijk super vervelend was. Maar weet je, ondanks dat het helemaal niet de fout van Borrel Experience was, hebben ze zonder ook maar een moment te twijfelen een nieuw pakket opgestuurd. Dat vond ik echt waanzinnig. Ze hadden makkelijk kunnen zeggen dat het niet hun probleem was, maar dat deden ze niet. In plaats daarvan zorgden ze ervoor dat ik alsnog mijn borrelpakket kreeg. En dat waardeer ik enorm. Het laat zien hoe serieus ze hun klantenservice nemen en hoe belangrijk ze het vinden dat hun klanten tevreden zijn. Ik ben ze echt super dankbaar voor deze geste. Het is niet vaak dat je zulke uitmuntende service tegenkomt. Dus ja, dikke pluim voor Borrel Experience!

Vincent 2 jun 2021
Reageer
M

Online afscheidsfeest met een borrelpakket

Ik had laatst een online afscheidsfeestje voor een collega en we besloten Borrel Experience in te schakelen voor de borrelpakketten. Echt, de kwaliteit van die pakketten was top, alles vers en smaakvol. De service was ook super vriendelijk, en het contact met hen verliep heel soepel en aangenaam. Wat ik ook te gek vind, is dat je met je aankoop lokale ondernemers steunt. Dat maakt het nog specialer. Ik zou Borrel Experience zeker aan iedereen aanbevelen. Het voegde echt iets toe aan ons online feestje.

Marieke 22 mei 2021
Reageer
I

Verjaardagspubquiz met borrelarrangement

Ik organiseerde onlangs een online pubquiz voor een verjaardagsfeestje, waarbij iedere deelnemer een mooi borrelpakket van Borrel Experience kreeg. Zo konden we allemaal tegelijk proosten op de jarige, wat een echt gezellige sfeer creëerde. Het feestje werd extra bijzonder dankzij het zorgvuldig samengestelde borrelassortiment, dat voor iedereen wat lekkers bood. Het was een unieke ervaring die iedereen erg waardeerde.

Iris 28 apr 2021
Reageer
R

Enthousiaste collegas dankzij borrelpakketten

Ik bestelde tien borrelpakketten voor mijn collega's en iedereen was er heel blij mee. De pakketten bevatten een heerlijke mix van speciale snacks en bijpassende drankjes. De service was snel en betrouwbaar, en iedereen genoot van het leuke borrelmoment. Ik zal dit van harte aanbevelen aan iedereen die iets unieks en onverwachts zou willen geven. Hartelijk dank!

Rick 12 apr 2021
Reageer
L

Grootschalig borrelpakketten besteld

Borrel Experience verzorgde meer dan 150 borrelpakketten voor de klanten van ons bedrijf. Er werd zorgvuldig nagedacht over de inhoud en extra verzoeken, zoals het toevoegen van een persoonlijke kaart en een klein cadeautje. Bij enkele foutief geleverde pakketten werd snel gereageerd door een nieuw pakket te sturen. Dit leidde tot zeer tevreden klanten en een grote glimlach op mijn gezicht!

Linda 19 mrt 2021
Reageer
B

Netjes opgeloste leveringsfout

Onlangs kreeg ik via mijn werk een Borrel Experience box, maar helaas was er bij de eerste levering een fles gebroken, waarschijnlijk door de bezorgdienst. Maar, zonder enige moeite van mijn kant, stuurde Borrel Experience mij direct een nieuwe doos. De inhoud overtrof mijn verwachtingen: origineel en onwijs lekker. Ik ben echt onder de indruk van hun service en de kwaliteit van de producten. Een absolute aanrader!

Bas 22 nov 2020
Reageer
P

Geslaagde pubquiz met kwaliteitsvol borrelpakket

Onlangs organiseerden we een pubquiz met onze afdeling en bestelden daarbij een kwalitatief hoogstaand borrelpakket. Het pakket werd op tijd thuisbezorgd bij iedereen, wat essentieel was voor dit soort evenementen. Iedereen was zeer tevreden met de lekkernijen. De bestelling werd snel en effectief afgehandeld en de respons was razendsnel. Het is geweldig dat we met deze bestelling lokale ondernemers konden ondersteunen. Ga zo door met dit concept!

Peter 18 okt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Borrel Experience

Borrel Experience is een fantastische optie voor degenen die houden van gezelligheid en borrelen. Borrel Experience biedt borrelboxen aan, samengesteld met de zalige en duurzame hapjes en dranken van aangesloten lokale ondernemers. Het bedrijf streeft ernaar om producten te gebruiken die goed zijn voor milieu, dier en mens. De toevoeging van vrolijkheid en ondeugendheid maakt de borrelervaring compleet. Het team denkt graag met iedereen mee om de borrel onvergetelijk te maken en maakt het bestellen van een borrelpakket eenvoudig. Borrel Experience is de perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor thuis, op het werk of andere locatie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://borrelexperience.nl
  • info@borrelexperience.nl