Bold

Bold

4.4 reviewscore • 11 reviews
E

Een Nederlands kwaliteitsproduct

Na wat onderzoek heb ik gekozen voor het Bold slot in combinatie met de Connect-wifimodule. Ik heb specifiek voor een niet-gemotoriseerde versie gekozen omdat ik geloof in de duurzaamheid. Het product ziet er stevig uit en de installatie was eenvoudig. De Connect-wifimodule bevindt zich in mijn meterkast, slechts op twee meter van het slot, en toch functioneert de afstandsactivatie naadloos. Echter, ik was een beetje in de war over hoe ik de Connect kan koppelen aan andere apparaten zoals een garagedeuropener. Het zou geweldig zijn als hierover meer informatie beschikbaar zou zijn op hun website. Ik waardeer de integratie met iOS 17, vooral de handige widget. Als suggestie zou ik willen voorstellen dat Bold een beschermende rubberen dop bij het product voegt. Hoewel ik over het algemeen tevreden ben, neem ik nog steeds mijn fysieke sleutel mee als ik wegga, je kunt immers nooit te voorzichtig zijn.

Els 16 okt 2023
Reageer
J

Mijn ervaring met de klickers

Onlangs heb ik besloten om vier klickers van Bold aan te schaffen. In het begin leken ze feilloos te functioneren. Echter, na een korte periode begonnen alle vier de apparaten problemen te vertonen, met name een opvallend rood waarschuwingslampje. Na een poging om ze opnieuw te activeren, bleef het probleem zich herhalen. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice van Bold. Zij adviseerden om de klickers opnieuw te activeren, iets wat ik al had geprobeerd. Ik voel me enigszins gefrustreerd omdat de klickers nu hun meerwaarde verliezen. Het is cruciaal voor mij dat deze producten consistent werken, vooral omdat het om toegangscontrole gaat.

Jan 30 okt 2023
Reageer
M

Goed product en geweldige klantenservice

Toen ik besloot om direct bij Bold een slot te bestellen, was mijn eerste ervaring helaas niet positief omdat er een probleem was met het eerste slot. Echter, mijn interactie met Bold's klantenservice was echt bewonderenswaardig. Ze waren buitengewoon responsief en hebben het probleem snel aangepakt. Ze boden aan om het slot gratis terug te sturen voor onderzoek, wat ik als een professionele stap beschouw. Binnen een dag ontving ik een nieuw slot. De montage ervan was een fluitje van een cent en nam slechts vijf minuten in beslag. Een aspect dat ik zeer waardeer aan dit slot is dat ik het handmatig kan vergrendelen voor extra zekerheid. Ik zou dit Bold smartlock ten zeerste aanbevelen aan iedereen.

Marieke 27 okt 2023
Reageer
P

Snelle levering en top service bij de kerk

Mijn ervaring met Bold is tot nu toe behoorlijk positief geweest. De levering van de cilinders was snel en de service is zonder meer goed. Interessant is dat ik nu negen van deze cilinders gebruik voor onze kerk, wat best een uitdaging kan zijn gezien onze kritische gemeenschap. Gelukkig hebben ze tot nu toe aan alle verwachtingen voldaan en is iedereen tevreden. Op persoonlijk vlak voel ik dat de prijs van de clicker een beetje aan de hoge kant is. Maar over het algemeen ben ik blij met de prestaties en betrouwbaarheid van de cilinders.

Pieter 24 okt 2023
Reageer
S

Mijn eerste dagen met het slot: positieve indrukke

Sinds enkele dagen heb ik het Bold slot in gebruik. Hoewel ik nog niet alle functies heb verkend, zoals de pin- en Connect-opties, ben ik tot nu toe best tevreden. De binnenzijde van het slot voelt robuust aan, maar het draaislot aan de buitenkant lijkt wat fragieler. Desondanks werkt de app-integratie uitstekend en ik ben blij dat ik de geluidsnotificaties kan uitschakelen. Al met al vind ik dit een goed slot dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De installatie was eenvoudig en tot nu toe heeft het slot uitstekend gefunctioneerd. Het geeft me een gevoel van veiligheid en gemak dat ik eerder niet had.

Saskia 14 okt 2023
Reageer
J

Een geweldige ervaring met Bolds technologie

De afgelopen weken heb ik het Bold slot en de bijbehorende Bold connect kunnen ervaren. Het hele proces, van het instellen tot de installatie, was verrassend eenvoudig. Ik vond het bijna kinderspel! Een van de grote veranderingen voor mij is het feit dat ik nu geen traditionele sleutel meer gebruik voor toegang tot mijn huis. Dit was in het begin even wennen, maar nu waardeer ik de vrijheid en het gemak die het biedt. Het is een topkwaliteit product dat doet wat het belooft, en ik ben er tot nu toe zeer tevreden mee.

Joris 28 sep 2023
Reageer
H

Een degelijk slot, maar met enkele hobbels

Toen ik voor het eerst het Bold slot ontdekte, was ik echt enthousiast over de voordelen die het biedt. Na een grondige evaluatie besloot ik het slot aan te schaffen. Echter, mijn initiële ervaring was niet helemaal soepel. Ten eerste was er een vertraging in de levertijd, wat mij enigszins irriteerde. Daarna ontdekte ik dat enkele cruciale onderdelen in het pakket ontbraken, wat tot een verdere vertraging leidde. Na enig overleg met de klantenservice, die overigens zeer behulpzaam en vriendelijk was, werden de ontbrekende onderdelen opgestuurd. Nu het slot volledig is geïnstalleerd, kan ik met zekerheid zeggen dat het presteert zoals geadverteerd, en ik heb geen verdere problemen ondervonden.

Hendrik 15 sep 2023
Reageer
E

Over het algemeen tevreden

Het was een interessante ervaring om het Bold slot te integreren in mijn dagelijkse routine. Eerst leek alles vlot te gaan, maar toen ondervond ik problemen met het koppelen van mijn clickers. Gelukkig was de klantenservice snel en efficiënt in het helpen van mijn situatie. Het duurde niet lang voordat mijn problemen werden opgelost, en sindsdien werkt alles vlekkeloos. Het slot zelf is van hoge kwaliteit en voelt robuust aan. Ik waardeer de mogelijkheid om toegang te verlenen aan familie en vrienden op een veilige en controleerbare manier.

Erik 5 sep 2023
Reageer
E

Geweldig slot, maar met een kleine opmerking

Ik ben blij met mijn beslissing om het Bold slot te kopen. Het installatieproces was eenvoudig en de bijbehorende app werkt zonder problemen. De functie om toegang te delen met andere gebruikers vind ik bijzonder handig, vooral als ik bezoek verwacht en zelf niet thuis ben. Wat ik wel mis is een fysieke clicker of een soort afstandsbediening. Hoewel de app geweldig werkt, zou het soms handiger zijn om een clicker bij de hand te hebben, vooral als mijn telefoonbatterij leeg is.

Eva 25 aug 2023
Reageer
M

Betrouwbaar en eenvoudig in gebruik

Sinds ik het Bold slot heb aangeschaft, is mijn leven een stuk eenvoudiger geworden. Het installeren van het slot was zo eenvoudig dat ik het zelfs zonder de handleiding kon doen. Tot nu toe heeft het slot perfect gefunctioneerd en heeft het me geen enkele keer in de steek gelaten. De app werkt ook naadloos en geeft me een realtime overzicht van wie mijn huis binnenkomt en verlaat. Wat ik het meest waardeer, is de betrouwbaarheid van het slot. Elke keer als ik het nodig heb, werkt het zonder falen. Ik zou dit slot ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare oplossing voor hun huis.

Marek 20 aug 2023
Reageer
S

Bold Lock vraag en info

Ik vind dit wel een zeer interessant systeem. Sleutels zijn ook zo ouderwets vind ik en er zijn al zoveel dingen wat je met je telefoon kunt doen, nu dus ook een deur openen blijkbaar. Heb reeds een nieuw huis gekocht en wil graag camera's bij de deur en toen zag ik ineens dat er dus een 'slim slot' bestaat. Schijnt dus dat door middel van Bluetooth het helemaal sleutelloos is. Moet je eerlijk bekennen dat ik het niet heel veilig vind ogen maar aan de andere kant, er staat wel dat het SKG*** gecertificeerd is. Dat zijn al mijn sloten nu ook trouwens.

Ik zou het heel prettig vinden als gebruikers van de Bold lock me kunnen vertellen of het in de praktijk echt zo fijn is als het lijkt. Ben zeer geïnteresseerd maar ik moet het eerst even werkend zien of even horen van mensen die het al gebruiken.

5 sterren voor het idee. Ziet er zo op de plaatjes ook heel top uit!

Sander 8 okt 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Bold

BoldSmartLock.com biedt een innovatieve oplossing voor het gebruik van fysieke sleutels in een wereld vol connectiviteit en controle. Met hun producten streven ze ernaar om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken, zodat zij zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is. Bij BoldSmartLock.com staat de gebruiker centraal in alles wat ze doen. Ze houden gebruikerspanels, vragen om eerlijke feedback en baseren hun roadmap op de ontvangen input. Ze zijn altijd bereid om in gesprek te gaan en moedigen contact aan. Door voortdurende innovatie en klantgerichtheid zorgen ze voor de beste en meest gebruiksvriendelijke producten voor hun gebruikers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://boldsmartlock.com
  • support@boldsmartlock.com