Bold

Bold

5.0 reviewscore • 1 review
S

Bold Lock vraag en info

Ik vind dit wel een zeer interessant systeem. Sleutels zijn ook zo ouderwets vind ik en er zijn al zoveel dingen wat je met je telefoon kunt doen, nu dus ook een deur openen blijkbaar. Heb reeds een nieuw huis gekocht en wil graag camera's bij de deur en toen zag ik ineens dat er dus een 'slim slot' bestaat. Schijnt dus dat door middel van Bluetooth het helemaal sleutelloos is. Moet je eerlijk bekennen dat ik het niet heel veilig vind ogen maar aan de andere kant, er staat wel dat het SKG*** gecertificeerd is. Dat zijn al mijn sloten nu ook trouwens.

Ik zou het heel prettig vinden als gebruikers van de Bold lock me kunnen vertellen of het in de praktijk echt zo fijn is als het lijkt. Ben zeer geïnteresseerd maar ik moet het eerst even werkend zien of even horen van mensen die het al gebruiken.

5 sterren voor het idee. Ziet er zo op de plaatjes ook heel top uit!

Sander 8 okt 2021
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van april 2023.

Over Bold

Bold.nl is een slim slot wat zorgt voor een volledig sleutelloze oplossing voor woningen of kantoor. Consumenten kunnen overstappen van de ouderwetse sleutelbos naar een oplossing zonder sleutels. Ze gebruiken de Bold app om de deur te kunnen openen.
Dankzij de Duracore constructie is de Bold een fysieke upgrade van de huidige cilinder. Ook SKG *** gecertificeerd. Dit is de hoogst mogelijke certificering.