Boilermarkt.nl

Boilermarkt.nl

4.2 reviewscore • 9 reviews
L

Uitstekende service

Mijn ervaring met deze winkel was ronduit fantastisch! Ze bieden prachtige producten aan en hun klantenservice verdient echt een pluim. We hadden een fout gemaakt bij het bestellen van doorstroomboilers met de verkeerde amperage, maar zelfs na een half jaar konden we deze nog zonder problemen omruilen voor de juiste boilers. Binnen slechts 24 uur was alles geregeld, de oude boilers waren retour genomen en de nieuwe boilers waren geleverd. Het telefonisch contact verliep uitermate soepel, en we zijn echt enorm tevreden over de hulp die we hebben gekregen. Dit is hoe klantenservice zou moeten zijn!

Liza 27 mei 2023
Reageer
M

Tijdige levering, maar ontbrekende afdichtingsring

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd, wat natuurlijk positief is. Het enige minpuntje was dat er twee benodigde afdichtingsringen ontbraken bij de boiler. Aangezien ik de boiler wilde gebruiken als vervanging van mijn oude, was dit enigszins teleurstellend. Het zou prettig zijn geweest als deze ringen waren meegeleverd. Maar desondanks heb ik wel een glimlach op mijn gezicht van de bestelling.

Mark 3 apr 2023
Reageer
J

Goed assortiment, maar problemen met bestelproces

Deze winkel heeft een uitstekend assortiment boilers tegen goede prijzen, wat zeker positief is. De website is overzichtelijk en de klantenservice biedt goede ondersteuning. De levering verliep snel en de omruil van een grote boiler voor een kleinere verliep vlekkeloos. Echter, het geldbedrag voor de geretourneerde boiler werd pas na ongeveer anderhalve maand teruggestort, nadat ik hierover had geklaagd. Dit was teleurstellend en de reden waarom ik een beoordeling van 3 sterren geef in plaats van 5.

Jan 14 jan 2023
Reageer
A

Snelle levering en efficiente werking

Ik heb een bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag geleverd, wat niet beter kon zijn! Zodra ik het product heb aangesloten, zal ik laten weten hoe het functioneert. Update: de boiler werkt goed, het water wordt snel warm en ik kan nu zonder problemen 10 minuten douchen. Mijn ervaring is zeer positief en ik kan dit bedrijf aan anderen aanraden.

Annelies 24 dec 2022
Reageer
P

Geweldige ervaring!

Ik ben uiterst tevreden over mijn ervaring met deze winkel. De website is gebruiksvriendelijk, de levering was snel en het hele traceerproces verliep soepel. Hoewel de boiler inlaatcombinatie bij aankomst ontbrak, werd na één e-mail meteen een nieuwe opgestuurd. Het was duidelijk dat deze er oorspronkelijk bij had moeten zitten. Ik ben zeer tevreden!

Peter 22 dec 2022
Reageer
A

Gemiste postoptie

Ik zou graag de mogelijkheid willen hebben om pakketten bij een postagentschap op te halen, maar deze optie ontbrak. In plaats daarvan moest ik het alternatieve adres zelf invullen, en de postbode plaatste het pakket bij de winkel. Gelukkig werd het niet teruggestuurd naar de winkel, maar dit was puur geluk. Het zou handig zijn als ik bij het bestellen meteen het dichtstbijzijnde postagentschap zou kunnen selecteren, zodat ik mijn buren niet hoef lastig te vallen met grote pakketten als ik niet thuis ben. De meeste andere websites bieden deze handige service wel aan. Mijn ervaring met de levering verliep uiteindelijk goed, zij het door puur geluk.

Anna 19 dec 2022
Reageer
E

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Ik ben zeer tevreden over de geboden kwaliteit voor een eerlijke prijs. De levering was snel, en de website is overzichtelijk en informatief. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Boilermarkt heeft zijn beloftes waargemaakt, en ik zal zeker weer bij hen bestellen. De website is duidelijk en overzichtelijk, en ik hoop dat ze deze indeling behouden.

Eric 15 dec 2022
Reageer
R

Geweldige service!

Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen om te controleren of het product daadwerkelijk op voorraad was, gezien de toenemende levertijden. Ik werd vriendelijk en adequaat geholpen, en mijn vraag werd naar tevredenheid beantwoord. Vervolgens kon ik het product eenvoudig bestellen, en de volgende dag werd het al bezorgd. Ook ziet het product er goed uit. Nu moet ik het alleen nog even monteren...

Ruben 8 dec 2022
Reageer
L

Uitstekend advies en beste prijs

Ik heb uitstekend advies gekregen en de beste prijs gevonden, dus ik zou niet weten waarom ik ergens anders zou bestellen. Je kunt wel op Google zoeken, maar deze kwaliteit vind je nergens goedkoper! Bovendien zijn ze prima bereikbaar en geven ze uitstekend advies over je aankoop. Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn ervaring hier!

Leon 19 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Boilermarkt.nl

Boilermarkt.nl is een webshop gespecialiseerd in elektrische warmwaterbereiders, met name boilers. Hoewel de naam van de webshop zich richt op elektrische boilers, biedt Boilermarkt.nl ook andere producten aan. Deze producten kunnen worden aangeschaft door consumenten, installateurs, speciaalzaken en andere geïnteresseerden. Boilermarkt.nl is een initiatief van Sanispecials.nl, een webshop gevestigd in 's-Hertogenbosch die al meer dan vijf jaar bestaat. Wat ooit begon als een kleine webshop is uitgegroeid tot een bedrijf met diverse websites die zich richten op het delen van productinformatie en installatiegerelateerde producten voor zowel consumenten als de zakelijke markt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.boilermarkt.nl
  • info@boilermarkt.nl