Body&Fit

Body&Fit

4.0 reviewscore • 10 reviews
S

Lange klanttevredenheid

Ik ben al een hele tijd vaste klant hier en ik moet zeggen, ik ben elke keer weer blij met wat ik krijg. De levering is altijd super snel, voordat je het weet heb je je spullen al in huis. En de kwaliteit van de supplementen? Top! Ze werken goed voor me en ik voel echt het verschil. Plus, wat ik echt fijn vind, is hoe snel ze altijd reageren als ik een vraag heb. Geen gedoe met eeuwen wachten op een antwoord, gewoon bam, direct een reactie. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs-kwaliteitverhouding gehad. Die is echt uitstekend. Je krijgt goede waar voor je geld, wat in deze tijden best uniek is. Dus ja, ik ben dik tevreden en blijf nog wel een tijdje een trouwe klant.

Sophie 13 okt 2023
Reageer
J

Uitstekende ervaring met bulkbestellingen

Mijn ervaring met deze winkel is altijd positief. Ik plaats vaak grote bestellingen om de verzendkosten te compenseren en profiteer daarbij van de extra aanbiedingen. Deze keer bestelde ik producten uit de outlet met een korte houdbaarheid, maar verrassend genoeg ontving ik ook artikelen met een langere houdbaarheid voor dezelfde korting. Dit alles zonder dat ik erom hoefde te vragen; een teken van uitstekende klantenservice.

Jasper 4 dec 2023
Reageer
T

Perfecte levering maar prijzige producten

De levering van mijn bestellingen is altijd snel en foutloos, maar de hoge prijzen zijn een groot minpunt. Een voorbeeld hiervan is Whey eiwit, waarvoor de prijs aanzienlijk is gestegen vergeleken met een paar jaar geleden. Hoewel er regelmatig korting wordt aangeboden, blijven de prijzen hoog, vooral in vergelijking met concurrenten. Ik bestel dan liever ergens anders..

Tim 29 nov 2023
Reageer
B

Goede producten, misleidende kortingen

Ik ben over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten, maar ik heb mijn twijfels over de echtheid van de kortingen. Tijdens de Black Friday-verkoop leken de kortingen niet echt te zijn. De prijzen van de producten waren hoger dan bij eerdere aankopen, wat mijn vertrouwen in hun reclame ondermijnt. Als ze geen korting willen geven kun je daar ook eerlijk over zijn.

Bram 26 nov 2023
Reageer
M

Service met kleine teleurstelling

Ik bestel al lange tijd met tussenpozen bij B&F en ben over het algemeen zeer tevreden met de service en prijzen. Een klein minpuntje was de recente aankoop van de mixed whey perfection box, waarbij ik dezelfde smaken ontving in plaats van een variëteit. Dit zal me echter niet weerhouden om mijn volgende bestelling weer bij hen te plaatsen.

Mark 28 okt 2023
Reageer
E

Tevreden met productkwaliteit en prijzen

Ik shop al een tijdje bij Body en Fit en eerlijk gezegd, het is echt mijn go-to plek voor de specifieke producten die ik nodig heb. Elke keer als ik iets zoek, hebben zij het gewoon, en de kwaliteit is altijd top. De prijzen? Die zijn ook prima. Niet te duur, maar je betaalt wel voor goede spullen, weet je. Ik haal er regelmatig die energydrinks met magnesium, en man, die zijn goed. Ze geven me echt die boost die ik nodig heb, zonder dat ik me later opgefokt voel.

Ennie 17 okt 2023
Reageer
D

Lastige terugbetaling en klantenservice

Ik stuurde mijn bestelling van 4 september terug, maar het duurde een maand voordat ik mijn geld teruggestort kreeg. De telefonische klantenservice was lang onbereikbaar. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met de klantenservice, kreeg ik uiteindelijk een e-mailbevestiging dat mijn geld binnen drie dagen zou worden teruggestort. Gelukkig is het probleem uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Daan 12 okt 2023
Reageer
L

Probleem met verlopen producten snel opgepakt

Ik ontving drie dozen cookies die over de houdbaarheidsdatum waren. Na contact met de klantenservice en het sturen van foto's van de producten, werd het probleem binnen enkele dagen opgelost. Ze hebben het bedrag terugbetaald en ik kon meteen een nieuwe bestelling plaatsen, wat ik geweldig vond! 5 sterren en een lovende reactie van mij! Aanrader voor iedereen.

Lucas 21 sep 2023
Reageer
M

Ervaringen met bestelling en cadeaus

Over het algemeen ben ik tevreden met de pasvorm en de snelle levering van mijn bestellingen. Echter, bij mijn laatste bestelling ontving ik een beloofd cadeau ter waarde van 53 euro niet. Dit roept vragen op over hun marketingtactieken en of dit een grap was of een serieuze fout en dat ik deze nog had moeten krijgen.. Prima dus om gewoon wat te bestellen, maar het is niet de perfecte winkel voor mij.

Mohamed 14 sep 2023
Reageer
L

Tevreden over smaak en effectiviteit van producten

Ik ben erg tevreden over de meal replacement shake met bananensmaak, zelfs wanneer deze met water wordt gemengd. Ook de low-cal repen bevallen me goed; ze houden me de hele middag verzadigd. Ik sport er prima op en hoop dat dit ook een positief effect heeft op mijn gewicht. Als de producten vaker op voorraad zouden zijn, zou ik nog tevredener zijn. Verder ben ik erg tevreden met de producten.

Lisa 11 sep 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Body&Fit

Er zijn 10 reviews geschreven over Body&Fit op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bodyandfit.com
  • klantenservice@bodyandfit.com