Body Supplies

Body Supplies

3.9 reviewscore • 8 reviews
A

Ongeevenaarde ervaring bij Body Supplies

Ik heb in het verleden meerdere malen bij verschillende online winkels besteld, maar mijn ervaring met Body Supplies is echt ongeëvenaard. Elke keer als ik een bestelling plaatste, verliep het proces soepel en ontving ik mijn producten in een onberispelijke staat. Wat mij het meest opviel, was hun snelle levertijd. De meeste winkels hebben minstens een week nodig, maar bij Body Supplies had ik mijn bestelling al binnen twee dagen in handen. Bovendien zijn de producten van topkwaliteit en is hun klantenservice altijd bereid te helpen. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en een efficiënte service.

Anouk 21 aug 2023
Reageer
R

Geweldige klantondersteuning en producten

Onlangs bestelde ik een aantal producten bij Body Supplies. De levering vond plaats binnen de beloofde tijd. Echter, toen ik mijn bestelling opende, ontdekte ik een klein foutje. Het sample zakje dat ik had gekozen was verkeerd geleverd. In plaats van kokos kreeg ik een smaak die ik niet had besteld. Ondanks deze tegenslag, reageerde de klantenservice zeer efficiënt en professioneel. Ze verontschuldigden zich voor het ongemak en stuurden mij direct het juiste product. Wat mij nog meer verbaasde, was de kwaliteit van hun producten. Ze waren boven mijn verwachtingen en ik ben er absoluut dol op.

Ruben 21 sep 2023
Reageer
R

Bestelling nooit aangekomen

Mijn ervaring met Body Supplies was verre van positief. Ik had hoge verwachtingen vanwege hun reputatie, maar helaas werden deze niet waargemaakt. Ik wachtte dagen, weken zelfs, maar mijn bestelling kwam maar niet aan. Wat nog frustrerender was, was hun reactie op mijn klachten. Ze leken meer gefocust op hun marketing en promotieacties dan op het daadwerkelijk oplossen van mijn probleem. Het meest teleurstellende was dat ze weigerden een nieuw pakket te verzenden en stelden in plaats daarvan een korting voor op een toekomstige bestelling. Hierdoor voelde ik me erg in de steek gelaten en ben ik niet van plan in de toekomst nog bij hen te bestellen.

Robert 20 sep 2023
Reageer
T

Zeer tevreden over mijn aankoopervaring

Voordat ik bij Body Supplies bestelde, was ik een vaste klant bij een andere populaire online winkel. Maar toen ik de prijzen van Body Supplies vergeleek met die van de concurrentie, besloot ik de overstap te maken. En ik heb absoluut geen spijt van deze beslissing. Vanaf het moment van bestellen tot het moment van levering was het hele proces gestroomlijnd en efficiënt. Hun website is gebruiksvriendelijk, het afrekenproces is eenvoudig en de levering is razendsnel. Tot dusver heb ik geen enkel probleem ondervonden en ben ik zeer tevreden met mijn aankopen.

Tanja 7 aug 2023
Reageer
L

Mijn fout en toch opgelost!

Tijdens een van mijn recente aankopen bij Body Supplies ontving ik per ongeluk verkeerde items. Zonder de verpakking goed te controleren, opende ik de producten. Toen ik me het foutje realiseerde, nam ik onmiddellijk contact op met hun klantenservice. Ondanks mijn fout boden ze aan om het probleem op te lossen. Na wat heen en weer communiceren, kwamen we tot een wederzijds bevredigende oplossing. Wat ik het meest waardeer, is dat ondanks het ongemak de kwaliteit van hun producten altijd consistent en van hoge standaard is.

Lars 3 aug 2023
Reageer
K

Was vaste klant maar nu niet meer

Als vaste klant van Body Supplies was ik altijd tevreden met mijn aankopen. Echter, tijdens mijn laatste aankoop, ontving ik een product dat sterk verschilde van wat werd afgebeeld op hun website. Toen ik contact opnam met hun klantenservice, beloofden ze een terugbetaling als ik het product zou retourneren. Na het volgen van hun instructies en het retourneren van het product, ontving ik geen terugbetaling, maar slechts een korting op een toekomstige aankoop. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in het bedrijf ernstig geschaad en ik zal in de toekomst voorzichtig zijn met het doen van aankopen bij hen.

Kim 27 jun 2023
Reageer
S

Het product werd zoals verwacht geleverd

Ondanks enkele negatieve recensies die ik online had gelezen over Body Supplies, besloot ik toch een kans te wagen en een bestelling te plaatsen. Als extra voorzorgsmaatregel koos ik voor Klarna afterpay. Tot mijn opluchting werd mijn bestelling de volgende dag correct afgeleverd en kon ik met een gerust hart deze review schrijven.

Sophie 18 apr 2023
Reageer
M

Eiwitshakes en creatine

Mijn eiwitshakes en creatine bestel ik altijd bij Body Supplies. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ook beschikbaar in veel verschillende smaken. Verzending gaat ook altijd snel. Ik blijf gewoon een trouwe klant van Body Supplies. In het verleden heb ik ook wel eens andere eiwitshakes geprobeerd, maar deze smaken echt beter. Dat is ook wel belangrijk, want je moet het wel volhouden.

Mart 4 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Body Supplies

Body Supplies is een uitstekende online winkel die een breed scala aan supplementen en sportvoeding biedt voor elke doelstelling. Of je nu wilt afvallen, aankomen of spieropbouw wilt bevorderen, ze hebben gegarandeerd het juiste assortiment voor iedereen die extra ondersteuning zoekt. Met een uitgebreide selectie van producten en merken, kunnen klanten vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van de aangeboden supplementen. Het gebruiksvriendelijke platform maakt het gemakkelijk om door het assortiment te bladeren en de gewenste producten te vinden. Bovendien biedt Body Supplies nuttige informatie en advies over voeding en training, waardoor klanten goed geïnformeerd keuzes kunnen maken. Voor iedereen die serieus bezig is met zijn fitnessdoelen, is Body Supplies de ideale partner.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.body-supplies.nl
  • info@body-supplies.nl