BloomPost

BloomPost

3.7 reviewscore • 10 reviews
R

Eerste keer online iets bestellen

Dit is de eerste keer dat ik iets online heb besteld, dus ik was verrast hoe gemakkelijk je het bestelproces hebt gemaakt en me op de hoogte hebt gehouden van waar de bloemen zich bevonden. Het leek alsof het verjaardagscadeau een rondleiding kreeg door East Yorkshire, wat nogal surrealistisch was. Onze kleine vriend wilde zich volwassen voelen, dus dachten we dat een doos bloemen al haar wensen zou vervullen, en we hadden gelijk, ze was dolblij.

Rita 31 aug 2023
Reageer
T

Teleurstellend als het niet op tijd is

Ik had vijf dagen van tevoren rozen besteld voor onze jubileumviering. De bloemen arriveerden pas om 21:00 uur op die dag, tegen die tijd had ik al nieuwe bloemen moeten kopen. Toen ik de klantenservice om een terugbetaling vroeg, kreeg ik als reactie: 'We zijn altijd afhankelijk van de bezorgdienst, dus eigenlijk is het fijn dat ze het op dezelfde dag hebben bezorgd in plaats van de volgende dag, wat ook had kunnen gebeuren. Dus, we zijn sorry, maar we kunnen het geld niet terugbetalen omdat het op de dag is bezorgd zoals je hebt gevraagd. Misschien kun je het de volgende keer een dag eerder laten bezorgen.' Misschien begrijpt Bloompost niet wat een jubileum betekent..

Thomas 8 sep 2023
Reageer
L

Op zoek naar iets unieks

Ik was op zoek naar iets 'unieks' en dat vond ik bij Bloompost - een eigentijdse presentatie van bloemen. De bestelprocedure verliep vlot en de levering was snel en zonder gedoe. Ik zal zeker opnieuw bestellen, en de ontvanger vertelt me dat ze veel complimenten heeft ontvangen over haar bloemenarrangement.

Linda 7 sep 2023
Reageer
A

Prachtige bloemen als verjaardagsgeschenk

De bloemen waren prachtig. Het waren verjaardagsgeschenken voor mijn schoonzus. Een van de vazen was gebroken bij aankomst, en na contact opgenomen te hebben, stuurden ze zonder enige aarzeling direct een vervangende vaas naar mijn schoonzus. Echt een geweldige service en zeker een pluspuntje op andere bloemenwinkels voor. Ook veel keuze!

Anna 5 sep 2023
Reageer
L

Brievenbusrozen besteld

Geweldige keuze, een eenvoudig te gebruiken website, ze hebben geweldige producten, ze zijn niet te duur en gewoon perfect geprijsd en worden nog eens precies op tijd geleverd. Ik zal zeker weer bestellen. Ik kocht brievenbusrozen voor een verjaardag, en de ontvanger was er dol op. Bedankt Bloompost voor deze geweldige mogelijkheden :)

Lianne 27 aug 2023
Reageer
A

Afbeelding en bloemen klopten precies

De initiële afbeelding op internet trok mijn aandacht naar dit bedrijf. Ik was op zoek naar iets anders dan het gebruikelijke boeket of de traditionele plant, en ik kon niet gelukkiger zijn met dit cadeau. De pauwenveren verkeerden in uitstekende staat, en zoals vermeld, ontwikkelden de stelen zich in de daaropvolgende dagen. Naarmate de bloemen langzaam verwelken, ben ik van plan ze te vervangen door andere kleine stelen uit mijn tuin en de lokale omgeving.

Astrid 24 aug 2023
Reageer
E

Paar kleine probleempjes

Deze keer had ik wat problemen met de website, maar het was ook de eerste keer dat ik twee bestellingen tegelijk plaatste, dus het kan aan mij hebben gelegen!!! Beide verjaardagsbestellingen werden op de dagen bezorgd die ik had aangevraagd, dus mijn familie was erg blij. Ik zal de volgende keer goed opletten wat er gebeurt bij de bestellingen.

Erik 16 aug 2023
Reageer
I

Te laat geleverd voor verjaardag

Ik had 2 geschenken samen met een verjaardagskaart besteld om op de verjaardag van de ontvangers te worden bezorgd. Het ene geschenk arriveerde op de juiste datum, maar zonder verjaardagskaart, dus de ontvanger had geen idee van wie het was. En het tweede geschenk arriveerde 2 dagen later. Te laat dus en dat verdoet het gehele idee van online iets laten afleveren.

Isabel 14 aug 2023
Reageer
W

Gedroogde bloemen gekregen

Ik ontving gedroogde bloemen als cadeau, prachtig verpakt. Ik was echter een beetje teleurgesteld dat ik een kwart van de bloemen moest weggooien, omdat sommige ervan gebroken waren en sommige zich niet goed leenden om te worden gedroogd. Al met al waren het prima bloemen maar was de hele bos niet goed en dat maakt het voor de zender ineens een duur grapje.

Willem 11 aug 2023
Reageer
N

Bedankje geprobeerd te sturen, kwam niet aan

Ik wilde als bedankje een geschenk sturen aan iemand, om te arriveren voordat ze op reis gingen, dus ik had een bezorging de volgende dag nodig. Ik doorliep het bestelproces, maar toen ik op de betalingsknop drukte, verscheen er heel kort een foutmelding en verdween voor ik kon lezen wat er stond. Daarna kreeg ik een bevestigingsbericht op het scherm, dus nam ik aan dat alles goed was gekomen. Geen bevestigingsmail kwam echter aan, dus moest ik contact opnemen met BloomPost, maar er was geen telefoonnummer, alleen een e-mailadres of contactformulier. Het antwoord kwam de volgende ochtend om te zeggen dat de betaling niet was gelukt en ze stelden voor om opnieuw te bestellen, maar toen was het al te laat. Het was frustrerend en teleurstellend dat ik niet meteen met iemand kon spreken om de status te controleren, wat zou hebben betekend dat ik opnieuw had kunnen bestellen en het item nog op tijd was bezorgd

Noor 8 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over BloomPost

Er zijn 10 reviews geschreven over BloomPost op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bloompost.nl
  • service@bloompost.nl