Bliep

Bliep

3.3 reviewscore • 8 reviews
M

Internetbundel zelf aan en uit

Wat heel handig is bij de provider Bliep is dat je je internetbundel zelf aan en uit kunt zetten wanneer je hier bijvoorbeeld even geen gebruik van maakt.
Toen ik op vakantie ben geweest heb ik het bijvoorbeeld een tijdje uit gezet, omdat wanneer ik op vakantie ben, ik geen behoefte heb aan steeds maar die afleiding van alle internet en media.
Vandaar dat ik het heerlijk vind om dit ook af en toe even uit te kunnen zetten.
En zodra ik weer thuis ben, zet ik het gewoon weer aan.
Eerlijk is eerlijk, ik loop ook echt wel eens te mopperen over het bereik van Bliep want hier ben ik niet altijd even goed over te spreken, maar dat is in mijn geval helemaal niet zo erg.
En wanneer iets heel belangrijk is, bellen ze wel weer zeg ik altijd, dus dat is voor mij geen groot probleem.

Marjolein 30 nov 2020
Reageer
L

Bliep telefoon

Misschien niet de meest bekende provider die je kunt kiezen voor je telefoon, maar bliep is wel de goedkoopste op veel gebieden.
Alles wat je moet kunnen met je telefoon, dat zit hier allemaal bij je bundel in en dat heb je dan allemaal voor een spotgoedkope prijs.
Ik wou dat ik dit eerder had geweten, want zo heb ik jarenlang geld verspild heb ik nu door.
En het is niet zo dat het je een of enkele euro’s per maand bespaart, nee het is echt een aanzienlijk bedrag wat het scheelt bij Bliep.
Ik ben er in ieder geval enorm op vooruit gegaan en hier ben ik heel erg blij mee.

Laura 18 nov 2020
Reageer
B

Niet meer wat het geweest is

Ik ga toch ook van provider veranderen. Van onbeperkt internetten naar ineens bijna niet meer kunnen internetten. Krijg je een SMS dat je 80% heb verbruikt en nog rustig aan kan doen, maar dat id niet waar want je kan gelijk niks. Heb Bliep met andere providers vergeleken en bij vele andere kom ik toch goedkoper uit(met de hoeveelheid dat ik appjes verstuur). Jammer maar helaas, Bliep is niet meer wat het geweest is (nu al).
Een hele tijd geleden had ik beltegoed van t-mobile gekocht om op te waarderen bij Bliep. Maar de code deed het niet. Nergens een service nummer van Bliep te vinden. Bel ik t-mobile op. Na 5 x doorgeschakeld te zijn krijg ik te horen: Bliep heeft niets met t-mobile te maken?! ?! Vreemd.

Bart 2 sep 2020
Reageer
B

Bliep mobiel

Bliep is lekker goedkoop en een prima provider.
Ik ben niet iemand die altijd met zijn telefoon bezig is, dus ik hoef niet het nieuwste van het nieuwste en met het snelste internet.
Een gewone telefoon met een gewone bundel werkt voor mij prima.
Vandaar dus de keuze voor bliep gemaakt en dat bevalt me heel goed.

Bram 5 apr 2020
F

Voor mij is er maar één ding belangrijk bij het uitzoeken van een telefoon provider en dat is dat het lekker goedkoop is. En zo kwam ik uit bij bliep, deze heb ik gelijk afgesloten en ik heb er nog geen secondeslinger van gehad. Ik ben zo min mogelijk geld per maand kwijt want goedkoper dan dit bestaat er niet en daarbij werkt het gewoon zoals het hoor, ik heb geen klachten.

Frank 22 mei 2020
Y

Kwaliteit van Bliep

Ik zou graag een beoordeling schrijven over de kwaliteit van de provider Bliep. Ik ben hier namelijk wisselend tevreden en ontevreden over. Een groot voordeel aan Bliep vind ik dan toch de prijs. Dit is heel goedkoop, het is niet voor niets de goedkoopste provider van heel Nederland. Maar aan de andere kant lever je dan ook wel wat kwaliteit van de mobiele service in hier mee en dat is iets wat ik niet altijd fijn vind. Dus het is geen slechte provider, maar je moet er wel rekening mee houden dat je wel wat aan kwaliteit inlevert omdat het goedkoper is hier.

Yvo 16 feb 2020
Reageer
S

Bliep slechte ervaring

Ik heb voor mijn beide kinderen een abonnement bij bliep afgesloten voor hun mobiele telefoons, maar ik kan nou niet zeggen dat ik hier zo tevreden over ben.
Het is regelmatig zo dat ze geen bereik hebben wanneer ze ergens zijn, dus als er dan iets aan de hand is en ze moeten iemand bellen dan hebben ze wel een probleem.
Dus dan kun je nog zo goedkoop zijn, als je niet naar behoren werkt dan heb je er maar weinig aan.

Sandra 2 feb 2020
L

Bliep is wat ons betreft een slechte aanbieder als je op zoek gaat naar een goede telecom provider.
Wij zijn er ingestonken en zitten er voor een jaar aan vast, maar geloof me zodra dit jaar voorbij is gaan wij ergens anders naartoe.
Ik zou mensen niet aanraden om hier een abonnement af te sluiten.

Liza 4 apr 2020
L

Bliep mobiele sim kaart

Ik heb een simkaart van Bliep voor mijn mobiele telefoon en die bevalt mij erg goed. Het is niet eens een groot bedrag wat ik per maand kwijt ben, ik heb een lekker goedkoop abonnement gekozen en als ik dan wat meer nodig heb omdat ik die maand niet uit kom, dan koop ik dat er gewoon dan nog bij. Extra internet o.i.d. Maar ik vind het fijner om het dan eventueel nog bij te kopen en het niet in mijn vaste abonnement te doen, omdat het bij mij per dag/week/maand nog al verschild hoeveel ik mijn telefoon gebruik of juist niet gebruik.

Lawrence 19 jan 2020
Reageer
M

Bliep goede provider

Bliep is een telecom aanbieder waar je eigenlijk nooit wat van hoort, maar dit zegt niets over de kwaliteit hier van want het doet het net zo goed als Tele2 of welke andere aanbieder dan ook.
Het enige verschil is denk ik de naamsbekendheid en misschien dat je in het buitenland nog iets van verschil merkt, maar dat heb ik zelf nog niet mogen ervaren dus dat weet ik niet.
Wel is bliep een stuk goedkoper dan bovengenoemde en soortgelijke aanbieders, dus in dat geval maakt die naamsbekendheid mij echt niets uit.
Zolang het het verder gewoon goed doet, ben ik helemaal tevreden.
Ik ben dus wel benieuwd naar hoe dat in het buitenland gaat, dat weet ik niet dis als iemand hier wel ervaring mee heeft let me know!

Michel 5 jun 2019
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere telecomproviders, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van april 2024.

Over Bliep

Bliep was een Nederlandse mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) die zich richtte op jongeren en studenten. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en bood mobiele telefonie- en datadiensten aan via het netwerk van T-Mobile. Bliep onderscheidde zich van andere aanbieders door een prepaid-abonnement aan te bieden waarbij klanten alleen betaalden voor het gebruik dat ze daadwerkelijk maakten, zonder vaste maandelijkse kosten. Daarnaast bood Bliep onbeperkt gebruik van WhatsApp aan, wat vooral populair was onder jongeren. In 2015 werd Bliep overgenomen door Lebara, waarna het merk werd stopgezet en de dienstverlening werd voortgezet onder Lebara Nederland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Telecomproviders
  • https://bliep.nl
  • support@mobieltekoop.nl