Blackroll

Blackroll

4.6 reviewscore • 11 reviews
C

Alles-in-een maakt mij blij

Ik heb inmiddels het kussen, de matras en het vierseizoenendekbed, en ik ben er ontzettend blij mee.

Vanwege nekpijn en duizeligheid heb ik, op aanraden van mijn fysiotherapeut, het kussen geprobeerd. Met groot succes De duizeligheid en nekpijn zijn verdwenen. Overigens slaap ik op mijn zij, rug en buik

Vanwege rugpijn bij mijn man en mijzelf hebben we de matras getest. Met 8 mogelijke aanpassingen en 90 dagen proefslapen waren we overtuigd Bovendien kun je altijd wel ergens een kortingscode op internet vinden

En omdat ik vanwege mijn huisstofmijtallergie altijd een mijtenhoes om mijn dekbed moet doen, wat het dekbed natuurlijk dikker en warmer maakt, was het vierseizoenendekbed een goede optie. Ik slaap er pas sinds ongeveer 2 weken mee, maar ik ben nu al enthousiast. De warme nachten waren geweldig. Geen zweetbad!

Ik hou van Black Roll

Carla 14 jul 2023
Reageer
K

Rollen en kussens

Ik gebruik al enkele jaren fasciarollen voor en na het sporten, en onlangs heb ik ook het kussen geprobeerd voor een zeer rustgevende nacht. Het bestellen was eenvoudig en de betaling verliep vlot via PayPal. Ik kan de winkel en de producten van harte aanbevelen. Nu genieten van een geweldige, niet al te dure, verbetering in mijn leven.

Karolina 14 nov 2023
Reageer
H

Herstelhellingen: Goed in principe, maar...

Hoewel ik het concept van de herstelhellingen waardeer, ben ik niet tevreden over de beschikbare maten. Er is geen maat die precies past, wat betekent dat de schoen waarschijnlijk slechts zelden perfect past. Maat S was te klein voor mij met maat 40, en maat M was te groot. Als ze al verschillende maten aanbieden, zouden individueel verstelbare riemen een goede toevoeging zijn. Deze pasten namelijk bij geen van beide maatmodellen goed bij mijn voet.

Hendrik 10 sep 2023
Reageer
A

Product is geweldig, bezorging slecht

Het product zelf is geweldig. Met het kussen slaap ik zowel op mijn rug als op mijn zij heerlijk. Helaas liet de bezorging te wensen over, deze duurde langer dan aangekondigd. GLS stelde de levering twee keer met een dag uit en liet het pakket op de derde dag gewoon voor de deur achter, hoewel er iemand thuis was. Bovendien was de verpakking beschadigd.

Anna 24 aug 2023
Reageer
J

Topproduct, helaas niet geschikt voor mij

De levering en verpakking waren uitstekend. Het hoofdkussen en de deken zien er van hoge kwaliteit uit. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid had om het uit te proberen, omdat het voor mij moeilijk is om iets passends te vinden. De retourzending verliep probleemloos en het bedrag werd relatief snel teruggestort. Super bedankt v oor het proberen.

Jeroen 3 aug 2023
Reageer
S

Probleemloze transactie

Ik had een Recoverybase Matras besteld met de hoop dat het mijn slaapervaring zou verbeteren. Helaas, na enkele nachten proberen, realiseerde ik me dat het matras niet geschikt was voor mijn rug. Het was te hard, wat leidde tot ongemak en geen verbetering in mijn slaapkwaliteit. Dit was een teleurstelling, aangezien ik hoge verwachtingen had van het matras, gezien de beloofde voordelen voor herstel en comfort.

Desondanks verdient de service rondom deze ervaring een hoge waardering. De klantenservice was uitermate behulpzaam en responsief toen ik contact met hen opnam om mijn probleem te bespreken. Hun begrip en efficiënte aanpak bij het afhandelen van de retourzending waren indrukwekkend. Het hele proces, van het melden van mijn klacht tot het regelen van de ophaalservice voor het matras, verliep vlekkeloos en zonder enige complicatie.

Sander 27 jul 2023
Reageer
M

Doet wat het belooft

Op aanbeveling van Facebook heb ik het Black Roll nekkussen ontdekt, hoewel ik aanvankelijk weinig hoop had. Ik heb al talloze "wonderbaarlijke" nekkussens geprobeerd, maar geen ervan hielp echt. Het nekkussen van Black Roll heb ik nu meer dan een week getest en ik heb zelden beter en pijnvrij geslapen (en wakker geworden). Ik kan het nekkussen zonder aarzeling aanbevelen.

Michael 18 jul 2023
Reageer
P

Betere slaap

Het matras werd goed verpakt en snel geleverd. Na 24 uur is deze klaar voor gebruik, omdat je eerst nog even moet wachten met het uitluchten of iets dergelijks. Je hebt wel een paar dagen nodig om eraan te wennen. Inmiddels slaap ik zeker beter dan voorheen en wil ik niet meer ruilen voor wat anders. Ik ben erg tevreden.

Petra 8 jul 2023
Reageer
E

Top klantenservice

Mijn bestelling werd razendsnel verzonden. Ook de retourzending werd binnen één dag verwerkt en terugbetaald. Het personeel aan de telefoon was ook erg vriendelijk toen ik de vraag had om het terug te sturen. Top klantenservice en tevredenheid. Ik bestel graag opnieuw, hopelijk deze keer wel iets wat bij mij past en kan Black Roll aan iedereen aanbevelen!

Eveline 20 jun 2023
Reageer
L

Verzending prut, product goed

De verzending van Black Roll zelf duurde langer dan verwacht. Helaas moest mijn pakket door DHL opnieuw worden verpakt. Daar kan Black Roll echter niets aan doen, de gekozen doos was geschikt voor de bijbehorende verpakkingen. Al met al werkte het goed ondanks de omstandigheden en werd het pakket correct bij mij afgeleverd. Ik zou direct weer bij Black Roll bestellen.

Laura 13 jun 2023
Reageer
K

Heerlijke geur voor de perfecte nachtrust

Het Black Roll kussen is geweldig, ik heb een paar schouder- en nekproblemen, en het kussen helpt echt om mijn hoofd ideaal te positioneren, ongeacht de slaappositie. Hierdooor slaap ik een stuk beter dan met normale kussens van de Ikea.. Bovendien ruikt het kussen fantastisch, het helpt me om met al mijn zintuigen te ontspannen en een goede nachtrust te vinden.

Karin 9 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Blackroll

Er zijn 11 reviews geschreven over Blackroll op Reviews.nl. Met een 4.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://blackroll.com
  • support@blackroll.com