Bitstamp

Bitstamp

2.7 reviewscore • 3 reviews
J

Crypto kopen met Apple Pay

Ik gebruik Bitstamp nu alweer een tijdje om crypto mee te kopen. Ze rekenen geen kosten bij het handelen in crypto en dat was voor mij de reden om mij aan te melden bij Bitstamp. Traden gaat snel en ze hebben handige statistieken. Ik kan eenvoudig crypto kopen met Apple Pay wat ik ook een groot voordeel vind aan Bitstamp. Het enige nadeel aan Bitstamp is, is dat het uitsluitend bedoelt is voor crypto en alles wat hier mee te maken heeft. Je gaat hier dus geen normale aandelen in bedrijven kunnen kopen. Voor wat het doet is het gewoon heel goed. Betrouwbaar en een snelle klantenservice, die altijd bereikbaar is.

Jorg 25 aug 2022
Reageer
R

Ik wil mijn geld

Het is mogelijk om geld over te maken naar je account, maar het is onmogelijk om geld van je account af te halen. Om geld naar je rekening over te maken worden er onredelijke eisen gesteld, zoals het versturen van meerdere foto's met een professionele camera, waarbij steeds wordt gezegd dat de foto's onduidelijk zijn. Dit kan erg frustrerend zijn en je loopt het risico om je geld te verliezen. Mijn advies is om voorzichtig te zijn en op te passen voor deze praktijken.

R.E.T. 15 jun 2022
Reageer
V

Ik krijg maar geen contact

Ik heb herhaaldelijk contact opgenomen met de helpdesk van het bedrijf via e-mail, maar ik heb nog steeds geen antwoord van hen ontvangen. Vanwege deze slechte ervaring heb ik het gevoel dat ze oplichters zijn. Ik had gehoopt dat ze beter zouden zijn, maar ik werd helaas volledig opgelicht en verloor al mijn hard verdiende geld. Gelukkig heb ik uiteindelijk hulp gekregen van GainAccess.online om mijn geld terug te krijgen.

Van der Haar 1 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van oktober 2023.

Over Bitstamp

Bitstamp is al sinds 2011 een toonaangevende website voor het kopen en verkopen van Bitcoin en andere digitale valuta. Gebruikers kunnen op de website Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen met behulp van verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, SEPA-overboeking en bankoverschrijving. Bitstamp biedt ook een eigen digitale portemonnee, waar gebruikers hun digitale valuta veilig kunnen opslaan. De website is gericht op het bieden van een veilige en gemakkelijk te gebruiken platform voor het handelen in digitale valuta, en heeft een goede reputatie op het gebied van klantenservice.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bitstamp.net
  • info@bitstamp.net