Bitpanda

Bitpanda

3.0 reviewscore • 5 reviews
K

Zeer betrouwbaar

Sinds juli 2019 ben ik actief op dit platform en ik moet zeggen dat het zeer betrouwbaar is. Het team investeert veel tijd en geld in de veiligheid achter de schermen. Wat ik vooral handig vind, is de Visa debetkaart die een grote meerwaarde biedt. Zowel het storten als het afhalen van geld duurt meestal niet langer dan 3 dagen. Maar dankzij de Visa kaart kan ik gewoon aankopen doen, waardoor ik minder vaak geld moet afhalen.

KI 23 okt 2022
Reageer
A

Handige app

Bitpanda heeft een hele handige app om crypto mee te traden. Je kunt heel veel verschillende coins kopen. Niet alleen crypto maar ook gewoon aandelen en meer. Ik gebruik het zelf voor bitcoin en nog een paar andere coins.
De reden waarom ik Bitpanda gebruik is ook omdat Bitpanda veel goedkoper is dan Coinbase. Het is simpelweg een heel betrouwbaar platform en zoals ik al eerder zei, werkt de app heel goed. Het enige nadeel is dat het storten van geld op je account wel even kan duren.

Arjan 23 aug 2022
Reageer
W

Graag een oplossing

Bij het aanmaken van een account op deze website verliep alles vlot en snel. Vervolgens besloot ik om een Visa-kaart aan te vragen door €100 te betalen, maar deze transactie blijft nog in behandeling. Nadat ik een e-mail van hen heb ontvangen, waarin ze vragen om een selfie met mijn paspoort en Mastercard, heb ik deze verzonden via de e-mail die ze me hadden gestuurd. Echter, deze e-mail werd niet bezorgd en ik weet niet waar ik deze informatie kan sturen. Het zou handig zijn als klanten de mogelijkheid hebben om een e-mail te sturen of dat er een icoon is op mijn persoonlijke account waar ik informatie kan vinden om dit probleem op te lossen. Kunnen jullie mij helpen, Bitpanda?

Wijnand K 9 aug 2022
Reageer
B

Zo omslachtig

Waarom heeft Bitpanda de functie van betalen met Ideal verwijderd? Ik vind het erg onhandig dat ik nu via een storting moet betalen en ook nog eens bewijs moet aanleveren voordat het geld op mijn account staat. Het is allemaal erg omslachtig. Je kunt niet even snel geld storten om wat crypto of aandelen te kopen, zoals bij Bitvavo. Dit is de reden waarom ik Bitpanda momenteel minder gebruik.

Boris Sweer 26 jul 2022
Reageer
M

Luisteren totaal niet

Ik heb Bitpanda twee keer verzocht om mijn gegevens aan te passen, maar tot op heden heb ik nog geen reactie van hen ontvangen. Ongeveer twee jaar geleden heb ik een account aangemaakt op Bitpanda, maar vorig jaar ben ik verhuisd en heb ik een nieuw e-mailadres gekregen. Ik heb geprobeerd mijn e-mailadres op de account aan te passen, maar kreeg de melding dat mijn telefoonnummer al eerder was gebruikt bij het oude e-mailadres. Hierdoor kan ik geen account aanmaken op mijn nieuwe e-mailadres en kan ik ook niet meer bij mijn oude e-mailadres komen. Op de website van Bitpanda staat vermeld dat een wijziging altijd naar het oude e-mailadres wordt verzonden, waardoor ik momenteel vastzit. Ik heb de nieuwe gegevens via het contactformulier naar Bitpanda gestuurd, maar omdat een eventuele bevestiging naar het oude e-mailadres wordt gestuurd, vrees ik dat dit weinig zin heeft.

Marinus 11 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over Bitpanda

Bitpanda is een gerenommeerde website voor het kopen, verkopen en bewaren van digitale valuta. Gebruikers kunnen op de website in een handomdraai Bitcoin, Ethereum, Gold en vele andere digitale valuta kopen en verkopen met behulp van een creditcard, SEPA-overboeking of een andere betaalmethode. Bitpanda biedt ook een eigen digitale portemonnee, waar gebruikers hun digitale valuta veilig kunnen opslaan. De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt uitstekende klantenservice, wat het tot een populaire keuze maakt voor mensen die willen beginnen met het investeren in digitale valuta. Al met al is Bitpanda een vertrouwde en betrouwbare optie voor degenen die willen deelnemen aan de digitale valuta-revolution.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.bitpanda.com
  • support@bitpanda.zendesk.com