Bezwaarmaker.nl

Bezwaarmaker.nl

4.5 reviewscore • 4 reviews
E

Wat doet Bezwaarmaker wat een particulier niet kan

Ik ben vooral benieuwd hoe het bedrijven als Bezwaarmaker.nl wel lukt om de WOZ waarde omlaag te krijgen, maar dat de gemeenten particulieren de les lezen. Jaarlijks probeer ik mijn WOZ waarde omlaag te krijgen en mail dan ook elk jaar de gemeente om dit aan te vechten. Ieder jaar is het hetzelfde liedje en vinden ze dat mijn WOZ waarde klopt. Ik kreeg nog een brief dat gemeentes het waarderen als je het direct via de gemeente aanvecht in plaats van dit te laten doen door een bedrijf. Gemiste kans natuurlijk want zoals ik al zei geeft de gemeente geen enkele keer gehoor aan mijn WOZ aanvechting.

Dus Bezwaarmaker.nl, wat doen jullie wat een particulier niet kan?

Esmiralda 4 mrt 2021
S

100% eens met jouw review! Komt ook nog eens bij dat je maanden moet wachten totdat je überhaupt de reactie krijgt dat ze je WOZ waarde niet gaan verlagen... Precies de reden waarom dit soort bedrijven bestaan.

Simar 4 mrt 2021
S

Gemeente gaat altijd tegen WOZ verlaging in

Het is echt ongelofelijk hoe moeilijk gemeenten doen over een verlaging van de WOZ waarde. Ik heb echt gegronde redenen om mijn WOZ waarde omlaag te halen aangezien mijn huis als enige van de straat met 60.000 omhoog is gegaan in 1 jaar tijd? Mijn huis is nu duurder dan huizen die een hogere marktwaarde hebben dan de mijne. Vorig jaar was dit ook al zo dus ben hiertegen ingegaan. Een paar maanden later kreeg ik reactie dat ze eigenlijk wel vonden dat de WOZ waarde klopte......... Dus ik ga nu maar in zee met bezwaarmaker.nl! Naar wat ik heb gehoord moet de gemeente de kosten betalen van dit soort bedrijven, eigen schuld!
Goed dat bedrijven als Bezwaarmaker.nl er zijn!

Sebastiaan 1 mrt 2021
Reageer
R

Woz waarde verlagen met bezwaarmaker.nl

Het is weer tijd om gebruik te maken van zulke diensten. Ik heb zelf geen boekhouder die alles voor mij regelt dus doe ik het elk jaar weer via websites en diensten zoals Bezwaarmaker.nl. Heb zojuist mijn gegevens weer ingevuld en hopelijk krijg ik wat geld terug zoals eigenlijk elk jaar het geval is. Zeker een aanrader mensen het is geen nepperij, kan je best wat geld opleveren omdat je zelf niet weet wat je terug kan vragen en of je wel of geen belasting hoeft te betalen over bepaalde onderdelen. Had een keer geprobeerd om mijn Woz waarde te verlagen omdat mijn huis de enige was in de straat die veel omhoog was gegaan. Dit ging via de gemeente. Een half jaar moeten wachten op een reactie en die was: we kunnen u niet helpen, wij vinden uw woz waarde terecht. Ongelofelijk natuurlijk dat mijn huisje meer waard is nu dan enkele villa's waar ik op uit kijk.

Robby 20 feb 2021
F

Het kan je wel enkele tientjes op jaarbasis schelen omdat je rioolheffing en containers moet betalen op basis van een % van je WOZ waarde. Mij is het ook niet gelukt door contact op te nemen met de gemeente, daarom heb ik het ook geprobeerd via bezwaarmaker.nl.

Froukje 20 feb 2021
L

Bezwaarmaker.nl bespaart mij heel veel geld

Nu ik bezwaarmaker.nl heb ontdek en hier gebruik van maak, heb ik in die tijd al honderden euro’s bespaard.
Eerder was ik er nooit van op de hoogte dat je bezwaar kon maken tegen bepaalde bedragen en hier een soort van kon over onderhandelen.
Tegenwoordig doe ik dat over verschillende dingen, met als gevolg dat het mij heel veel geld bespaard.

Linda 21 mrt 2020
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van oktober 2023.

Over Bezwaarmaker.nl

Bezwaarmaker.nl is een website, waardoor maandelijks geld bespaard kan worden door het verlagen van verschillende belastingen door het verlagen van de WOZ waarde van een woning. Er zitten geen kosten aan dit traject verbonden, omdat volgens Bezwaarmaker.nl, de gemeente op wettelijke grond de kosten moet dragen die zij hebben gemaakt. Het 5-stappenplan dat gepresenteerd wordt op de website, laat zien hoe gemakkelijk ze te werk gaan. Bezwaarmaker.nl regelt na 5 minuten tijd, de rest van de procedure, tot het werk voor de gemeente in gaat. Met een handig aangemaakt account op de website kun je op de hoogte gehouden worden van de procedure en de status.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Financiele zaken
  • https://www.bezwaarmaker.nl
  • info@bezwaarmaker.nl