Benkey

Benkey

4.0 reviewscore • 1 review
M

Prima investering kunnen doen

Via Benkey heb ik afgelopen jaar een prima investering kunnen doen en ging dit allemaal vlekkeloos. Het is in ieder geval een partij wat transparant is en geen addertjes onder het gras heeft.
Enige verbeterpunt is wel jullie klantenservice, het zou fijn zijn als dat allemaal wat sneller gaat en dat de reacties vanuit jullie medewerkers ook direct duidelijk zijn ipv een tegenvraag en dat ik weer een aantal dagen moet wachten voor een antwoord.

M. Van der Plas 30 mrt 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van april 2024.

Over Benkey

Benkey is een full-service vastgoedbeleggingsbedrijf dat zich richt op het kopen en verkopen van residentiële en commerciële eigendommen in Nederland. Het bedrijf werd opgericht door professionals met jarenlange ervaring in de vastgoedsector. In hun bedrijf staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het beheer van vastgoed, vastgoedadvies, verhuur, verkoop en vastgoedfinanciering. Hun vastgoedportefeuille omvat een breed scala aan woningen in verschillende prijsklassen en projecten. Door gebruik te maken van innovatieve technologie en een gedegen kennis van de markt, bieden ze klanten een betrouwbare, betrouwbare en kosteneffectieve service. Hun team van gekwalificeerde professionals werkt samen om de best mogelijke resultaten te bereiken voor hun klanten. Benkey is een betrouwbare partner voor het verkopen en kopen van eigendommen. Ze bieden een service waarmee klanten hun investeringen met vertrouwen en zekerheid kunnen beheren.