Ben

Ben

3.75/5.00 • 8 reviews
W

Black Friday deal bij Ben 10 euro voor 8GB data

Mijn vrouw en ik zijn al jaren blij klant van Ben. We hadden eerder altijd T-Mobile en nu Ben, zitten op hetzelfde netwerk dus qua signaal is het precies hetzelfde. Ben is naar mijn weten alleen iets goedkoper, wat natuurlijk alleen maar fijn is. Ook vind ik dat de klantenservice van Ben zeer goed is. Heb al vaak eens gehad dat ik contact moest hebben en dat ging altijd snel en de klantenservice wist me altijd goed te helpen. Mag ook wel eens gezegd worden lijkt me, vaak bezuinigen bedrijven hierop.
Mijn vrouw en ik hebben beide vandaag opnieuw een Sim Only abonnement afgenomen voor 24 maanden met 8GB aan internet en 200 belminuten. Dit voor 10 euro per maand! We hebben beide hetzelfde pakket dus in dat opzicht kost het 20 euro per maand.
Was een flinke korting gaande omdat het black friday is, het is vandaag vrijdag dus dat zal wel kloppen. Zeer blij met deze deal want we zijn goedkoper uit als voorheen.

Wim en Sandra 26 nov 2021
Reageer
H

Ik dacht deze aanbieding te zijn misgelopen maar zie dat ze nog steeds een sim only pakket aanbieden voor 10,00 per maand waarbij je 8000 MB aan internet krijgt. Blijkbaar hebben ze een erg lange black friday deal haha. Ik ben er blij mee!

Harmen 15 dec 2021
L

Ben slecht bereik

Mijn vrienden maken vaak een grap over mijn bereikbaarheid door BEN. Zij zeggen dan BEN je weer onbereikbaar? Dat is hier bij mij helaas vaker wel dan niet het geval.
Daarbij werkt de app van BEN ook lang niet altijd zodat je geen douw flauw idee hebt hoe je ervoor staat gezien je verbruik en wat je nog aan bundel over hebt die maand.
Klantenservice van BEN is helaas niet veel beter, ook daar kun je wel naartoe bellen maar je hebt er negen van de tien keer niet veel aan.
Dus mensen neem hier géén abonnement want daar word je echt niet vrolijk van.

Lars 5 dec 2020
Reageer
P

Ben het eens met je review... Ik heb maar weinig goede woorden over voor ben als provider helaas.
Het is wat de kwaliteit ervan betreft totaal niet wat we ervan hadden gehoopt, deze voldoet echt niet aan onze voorwaarden en verwachtingen.
De prijs daarentegen is juist een stuk hoger dan gehoopt, wij zijn binnen gehaald met een mooie aanbieding, maar al gauw moesten er deze korting flink inhalen en nog meer helaas.
Dus nee, geen aanrader dit.

Pieter 20 dec 2020
j

Ik hoor dat het bereik nogal scheelt per regio. Ik zou gaar willen horen hoe t bereik in de Hoofdtstad is?

jeannine van Dijck 22 aug 2022
D

Ben goedkoop een nieuwe telefoon

Meestal moet je een heel duur abonnement afsluiten als je graag een nieuwe telefoon erbij wilt hebben, kijk maar naar dure providers als Vodafone etcetera.
Hier bij Ben kan dit ook, alleen ben je hier veel minder geld kwijt en is het ook gewoon mogelijk om een nieuwe mobiel erbij te nemen.
Goed kijken dus als dit is wat je zoekt want er is veel mogelijk.
Ik ben ook nog eens op precies het goede moment overgestapt, want er waren nu geen overstapkosten en bovenop alles heb ik ook nog eens mijn eigen nummer mogen behouden, wat mij echt een hele hoop gedoe scheelt!

Dylan 23 nov 2020
Reageer
S

Overstappen naar Ben

als je wilt overstappen naar Ben dan moet je het nu doen, want ze hebben nu van die overstapweken geloof ik, dat is een speciale actie. Dat is de reden dat ik er voor heb gekozen om het nu te doen. Waarschijnlijk zal er wanneer deze actie is afgelopen, wel weer een nieuwe actie komen, aar de voordelen die je nu hebt zijn zo goed dat ik de kans niet zou laten lopen. Zo heb je nu geen overstapkosten, wat altijd nice is want dat vind ik echt zonde van je geld zoiets. En je hebt gratis nummerbehoud en dat was iets wat voor mij echt een pré was, als dat niet had gekund dan was ik niet overgestapt want ik ga echt niet de moeite nemen om iedereen bij langs te gaan om te vermelden dat ik een nieuw nummer heb. Dus dat dat hier gewoon kan en dat het ook nog eens gratis is, dat kwam voor mij echt heel erg goed uit.

Steven 14 nov 2020
Reageer
L

Ben mobiel bellen

Hele prettige aanbieder voor je telefoon is dit, Ben. Lekker goedkoop en het oversluiten is echt binnen no time gedaan. Totaal niet moeilijk en ik kon mijn eigen nummer gelukkig houden. Dit was voor mij wel een vereiste want ik heb echt geen zin om er voor te moeten zorgen dat iedereen dan weer op de hoogte is van mijn correcte nummer. Dit heb ik bij Ben aangegeven en ik kreeg als antwoord dat dit totaal geen moeite was en dat dat gewoon kon. Erg fijn dus, goede service, bedankt hiervoor.

Lourens 18 okt 2020
Reageer
J

Gematigd positief maar ook wel wat negatieve punten kan ik hieraan toevoegen. Ik zit bij Ben als telefoon aanbieder, maar hier ben ik niet goed over te spreken. Ik vind de kwaliteit hiervan en waar ze aan zouden moeten voldoen maar heel beperkt en de prijs daarentegen vliegt de pan uit. Voor zoveel geld zou je meer mogen verwachten dan dit lijkt me. Ik heb een mail gestuurd naar de helpdesk en ik hoop dat ze hier gauw wat aan zullen doen bij mij, zo niet dan zal ik vast niet lang meer lid zijn bij Ben en tijdig op zoek gaan naar iets anders ,wat beter bij mij past.

Jan 29 nov 2020
J

Goedkoop bellen

Als je goedkoop wilt bellen dan moet je naar Ben gaan. Niets meer en niets minder, zo simpel is het gewoon. Was alles maar zo simpel hahahaha maar zonder gekkigheid ik zou Ben aan iedereen die ik kan verzinnen aanraden. Daar word je zeker niet teleurgesteld daar ben ik van overtuigd.

Janine 13 okt 2020
Reageer
H

Ik heb bij Ben een abonnement voor 24 maanden genomen met Internet en bellen. Ik kreeg hierbij 200 belminuten en smsjes en 2500 MB aan internetbundel. Ik heb ook 4G aangevinkt maar hiervoor hoefde ik niets extra's te betalen. Ik betaal in de maand nu 8 euro!! Inderdaad goedkoop is het zeker. Moest nog wel 20 euro aansluitkosten betalen die werden verrekend op het eerste factuur.

Henk Vries 15 okt 2020
P

Bij Ben heb je een lekker goedkoop abonnementje dus als dat is waar je naar op zoek bent dan zit je hier goed. Je moet er verder niet te veel van verwachten, maar voor het geld dat je hier aan kwijt bent mag je zeker niet klagen.

Paul 12 nov 2020
L

Stelletje amateurs

Om te beginnen, mega slechte service!! Bij het afsluiten van het contract is mij een vaste korting toegezegd. Na de eerste 6 maanden zou het maandelijkse bedrag hetzelfde blijven als wat ik bij tele2 betaalde. Ik ga namelijk niet overstappen om meer te betalen. Mooie deal dus ik ben toen dus overgestapt. Bleek later niets van waar te zijn, ben gewoon zwaar misleid in de Ben store in Arnhem. Toen ik hierover in beklag ben gegaan hebben ze mij een maand een zenderpakket aangeboden waar ik niks aan heb. Die mochten ze dus ergens in stoppen waar de zon niet schijnt!!
Ben is gewoonweg een lachertje. Kijk maar eens naar de reviews, zowel ios app store als google play store. Stelletje amateurs!!
Dat ik nog niet over ben gestapt komt omdat ik even GOED rond wil kijken voordat ik van de regen in de drup ga. Tele2 was niet veel maar jullie zijn net zo erg. Vandaar dat jullie zijn gefuseerd.

Liam 10 sep 2020
Reageer
B

Sim only bij Ben

Ik zou iedereen altijd aanraden om voor een sim only abonnement te kiezen, dit is in alle gevallen altijd zo veel goedkoper dan wanneer je er een toestel bij neemt.
Dan kun je misschien iedere twee jaar ongeveer een nieuwe telefoon uitzoeken, maar sorry, als je eenmaal volwassen bent interesseert je dat als het goed is helemaal niet zo veel meer.
Als de telefoon goed zijn werk doet, zoals het hoort, dan maakt het mij echt niets uit hoe oud dit apparaat is.
Dan vind ik het belangrijker dat ik flink wat geld per maand bespaar en dat is bij Ben absoluut het geval.
Zij zorgen voor hele mooie deals met prijzen waar je echt geen commentaar op kunt leveren.

Ben fan 1 sep 2020
Reageer
R

Ik heb mijn telefoonabonnement afgesloten bij Ben en ik ben hier in tegenstelling tot jou niet zo tevreden over.
Ik vind dat ik best een flinke prijs betaal, natuurlijk heb je ze altijd duurder, maar wat ik betaal is zeker niet goedkoop.
Dan zou je verwachten dat alles op en top werkt maar dat is ook niet zo, want mijn bereik met Ben is echt bagger.
Dus geen goede beoordeling van mijn kant helaas.

Richard 3 okt 2020
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van december 2022.

Over Ben

Klanten van telecomprovider Ben kunnen gebruik maken van het goede T-Mobile netwerk. Hierdoor krijgen klanten een snel netwerk voorgeschoteld die vrijwel in heel Nederland goed bereikbaar is. Het is mogelijk om gratis maandelijks je bundel te wijzigen. Overstappen gaat zeer snel en het is mogelijk om je huidige nummer gratis te behouden. Bevalt het niet? Dan kan je het Sim Only abonnement maandelijks opzeggen.

  • Nog niet geverifieerd