Telecom

Ben

8 reviews
75% positief
25% negatief

Klanten van telecomprovider Ben kunnen gebruik maken van het goede T-Mobile netwerk. Hierdoor krijgen klanten een snel netwerk voorgeschoteld die vrijwel in heel Nederland goed bereikbaar is. Het is mogelijk om gratis maandelijks je bundel te wijzigen. Overstappen gaat zeer snel en het is mogelijk om je huidige nummer gratis te behouden. Bevalt het niet? Dan kan je het Sim Only abonnement maandelijks opzeggen.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (8)

  • Wim en Sandra

    Black Friday deal bij Ben 10 euro voor 8GB data

    Mijn vrouw en ik zijn al jaren blij klant van Ben. We hadden eerder altijd T-Mobile en nu Ben, zitten op hetzelfde netwerk dus qua signaal is het precies hetzelfde. Ben is naar mijn weten alleen iets goedkoper, wat natuurlijk alleen maar fijn is. Ook vind ik dat de klantenservice van Ben zeer goed is. Heb al vaak eens gehad dat ik contact moest hebben en dat ging altijd snel en de klantenservice wist me altijd goed te helpen. Mag ook wel eens gezegd worden lijkt me, vaak bezuinigen bedrijven hierop.
    Mijn vrouw en ik hebben beide vandaag opnieuw een Sim Only abonnement afgenomen voor 24 maanden met 8GB aan internet en 200 belminuten. Dit voor 10 euro per maand! We hebben beide hetzelfde pakket dus in dat opzicht kost het 20 euro per maand.
    Was een flinke korting gaande omdat het black friday is, het is vandaag vrijdag dus dat zal wel kloppen. Zeer blij met deze deal want we zijn goedkoper uit als voorheen.

    Wim en Sandra 26 nov 2021

  • Lars

    Ben slecht bereik

    Mijn vrienden maken vaak een grap over mijn bereikbaarheid door BEN. Zij zeggen dan BEN je weer onbereikbaar? Dat is hier bij mij helaas vaker wel dan niet het geval.
    Daarbij werkt de app van BEN ook lang niet altijd zodat je geen douw flauw idee hebt hoe je ervoor staat gezien je verbruik en wat je nog aan bundel over hebt die maand.
    Klantenservice van BEN is helaas niet veel beter, ook daar kun je wel naartoe bellen maar je hebt er negen van de tien keer niet veel aan.
    Dus mensen neem hier géén abonnement want daar word je echt niet vrolijk van.

    Lars 5 dec 2020

  • Dylan

    Ben goedkoop een nieuwe telefoon

    Meestal moet je een heel duur abonnement afsluiten als je graag een nieuwe telefoon erbij wilt hebben, kijk maar naar dure providers als Vodafone etcetera.
    Hier bij Ben kan dit ook, alleen ben je hier veel minder geld kwijt en is het ook gewoon mogelijk om een nieuwe mobiel erbij te nemen.
    Goed kijken dus als dit is wat je zoekt want er is veel mogelijk.
    Ik ben ook nog eens op precies het goede moment overgestapt, want er waren nu geen overstapkosten en bovenop alles heb ik ook nog eens mijn eigen nummer mogen behouden, wat mij echt een hele hoop gedoe scheelt!

    Dylan 23 nov 2020

  • Steven

    Overstappen naar Ben

    als je wilt overstappen naar Ben dan moet je het nu doen, want ze hebben nu van die overstapweken geloof ik, dat is een speciale actie. Dat is de reden dat ik er voor heb gekozen om het nu te doen. Waarschijnlijk zal er wanneer deze actie is afgelopen, wel weer een nieuwe actie komen, aar de voordelen die je nu hebt zijn zo goed dat ik de kans niet zou laten lopen. Zo heb je nu geen overstapkosten, wat altijd nice is want dat vind ik echt zonde van je geld zoiets. En je hebt gratis nummerbehoud en dat was iets wat voor mij echt een pré was, als dat niet had gekund dan was ik niet overgestapt want ik ga echt niet de moeite nemen om iedereen bij langs te gaan om te vermelden dat ik een nieuw nummer heb. Dus dat dat hier gewoon kan en dat het ook nog eens gratis is, dat kwam voor mij echt heel erg goed uit.

    Steven 14 nov 2020

  • Lourens

    Ben mobiel bellen

    Hele prettige aanbieder voor je telefoon is dit, Ben. Lekker goedkoop en het oversluiten is echt binnen no time gedaan. Totaal niet moeilijk en ik kon mijn eigen nummer gelukkig houden. Dit was voor mij wel een vereiste want ik heb echt geen zin om er voor te moeten zorgen dat iedereen dan weer op de hoogte is van mijn correcte nummer. Dit heb ik bij Ben aangegeven en ik kreeg als antwoord dat dit totaal geen moeite was en dat dat gewoon kon. Erg fijn dus, goede service, bedankt hiervoor.

    Lourens 18 okt 2020

  • Janine

    Goedkoop bellen

    Als je goedkoop wilt bellen dan moet je naar Ben gaan. Niets meer en niets minder, zo simpel is het gewoon. Was alles maar zo simpel hahahaha maar zonder gekkigheid ik zou Ben aan iedereen die ik kan verzinnen aanraden. Daar word je zeker niet teleurgesteld daar ben ik van overtuigd.

    Janine 13 okt 2020

  • Liam

    Stelletje amateurs

    Om te beginnen, mega slechte service!! Bij het afsluiten van het contract is mij een vaste korting toegezegd. Na de eerste 6 maanden zou het maandelijkse bedrag hetzelfde blijven als wat ik bij tele2 betaalde. Ik ga namelijk niet overstappen om meer te betalen. Mooie deal dus ik ben toen dus overgestapt. Bleek later niets van waar te zijn, ben gewoon zwaar misleid in de Ben store in Arnhem. Toen ik hierover in beklag ben gegaan hebben ze mij een maand een zenderpakket aangeboden waar ik niks aan heb. Die mochten ze dus ergens in stoppen waar de zon niet schijnt!!
    Ben is gewoonweg een lachertje. Kijk maar eens naar de reviews, zowel ios app store als google play store. Stelletje amateurs!!
    Dat ik nog niet over ben gestapt komt omdat ik even GOED rond wil kijken voordat ik van de regen in de drup ga. Tele2 was niet veel maar jullie zijn net zo erg. Vandaar dat jullie zijn gefuseerd.

    Liam 10 sep 2020

  • Ben fan

    Sim only bij Ben

    Ik zou iedereen altijd aanraden om voor een sim only abonnement te kiezen, dit is in alle gevallen altijd zo veel goedkoper dan wanneer je er een toestel bij neemt.
    Dan kun je misschien iedere twee jaar ongeveer een nieuwe telefoon uitzoeken, maar sorry, als je eenmaal volwassen bent interesseert je dat als het goed is helemaal niet zo veel meer.
    Als de telefoon goed zijn werk doet, zoals het hoort, dan maakt het mij echt niets uit hoe oud dit apparaat is.
    Dan vind ik het belangrijker dat ik flink wat geld per maand bespaar en dat is bij Ben absoluut het geval.
    Zij zorgen voor hele mooie deals met prijzen waar je echt geen commentaar op kunt leveren.

    Ben fan 1 sep 2020