Beddenplein

Beddenplein

1.0 reviewscore • 2 reviews
M

Ze zijn FALLIET beddenplein

Ze zijn failliet. Bed nog wel geleverd (mogelijk omdat ik gekozen heb voor betaling bij aflevering) maar voor nalevering van topper die niet geleverd was kreeg ik het bericht dat het moederbedrijf deals company is failliet. Ze gaan door mijn hun praktijken onder den rouch company. let Op koop hier niet. Bestel liever elders bij een betrouwbaar bedrijf.

Marcel 3 sep 2023
Reageer
R

Geen garantie door faillissement beddenplein.nl

Ik hoorde zojuist dat Beddenplein failliet is gegaan. Dat is erg vervelend, want vorig jaar hebben we een dure boxspring gekocht die nu al begint door te zakken. Ik weet niet waar ik nu mijn klachten kan indienen. Heeft iemand enig idee? We zitten in radeloos en kunnen geen ander kopen!!

Ron 2 sep 2023
F

Ik zie dat de website het nog wel gewoon doet en dat het KVK nummer nog bestaat. Hebben ze een herstart gemaakt of is alles nog niet up-to-date? Reageren ze wel op klantenmails?

Frans 2 sep 2023
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Beddenplein

Beddenplein heeft een uitgebreide collectie aan bedden en matrassen van verschillende merken. Het bedrijf richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt en heeft een sterke online aanwezigheid. Dankzij de overzichtelijke website kunnen klanten makkelijk het gewenste product vinden. Naast bedden en matrassen biedt Beddenplein ook andere slaapkamermeubels en accessoires aan. Het bedrijf staat bekend om zijn goede service en klantvriendelijke benadering. Klanten worden altijd goed geïnformeerd en geadviseerd bij het maken van hun keuze. Bovendien hanteert Beddenplein aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. Al met al is Beddenplein een betrouwbare partner voor een goede nachtrust en een mooie slaapkamer.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.beddenplein.nl
  • info@beddenplein.nl