Bedden

Beddenplein

1 review
100% positief

Beddenplein.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van boxsprings en zijn zeer snel groeiend. Ze bezorgen kwalitatief zeer goede boxspringt voor de laagste prijs. Beddenplein.nl zit in de lift en wordt een steeds grotere speler op de beddenmarkt.

Beddenbriljant is van alle bedden en beddengoedwinkels de beste keuze.

Bezoek Beddenbriljant


Reviews (1)

 • Merel

  Lente Deals

  Ik was toe aan een nieuw bed dus heb ik een nieuwe boxspring besteld bij Beddenplein. Ze hadden net de Lente Deals dus dat kwam heel goed uit. Mijn keuze is gevallen op Boxspring Verona, die afgesprijst was van € 1699 voor € 629 inclusief gratis beddengoed pakket. Dit is maar liefst 63% korting!

  Ik kon kiezen uit 6 verschillende kleuren en ik heb uiteindelijk voor de crème achtige kleur gekozen. Verder kon ik nog een heleboel andere dingen wijzigen aan de boxspring. Sommige dingen wel tegen een meerprijs, dus ik heb het gewoon bij het standaard gelaten. De boxspring was ook op voorraad, dus ik hoefde gelukkig niet lang te wachten.

  Ik heb nu een paar nachten geslapen in mijn nieuwe bed en het is echt fantastisch. Ik heb een hele goede keuze gemaakt om mijn bed bij Beddenplein te bestellen. De kwaliteit lijkt mij erg goed en het matras ligt heerlijk.

  Merel 14 mei 2022