BandenConcurrent

BandenConcurrent

4.3 reviewscore • 3 reviews
C

Langdurige tevredenheid

Al jaren bestel ik voor al mijn auto's banden bij Bandenconcurrent. De kwaliteit van de service en de banden zelf is consistent hoog. Voor mij bestaat er geen ander bedrijf waar ik mijn banden zou willen kopen. Hun betrouwbaarheid en kwaliteit maken Bandenconcurrent mijn go-to keuze.

Carlo BB 12 mrt 2024
Reageer
G

Budgetvriendelijkste keuze bij Bandenconcurrent

Mijn ervaring met Bandenconcurrent blijft uitstekend. Ik vind hier altijd de beste prijs, significant goedkoper dan lokale aanbieders. Een besparing van 75 euro op twee banden is geen kleinigheid, zeker omdat mijn budget beperkt is. Na mijn bestelling vier ik de nieuwe aankoop graag met een bezoek aan de Chinees.

Ger O 11 mrt 2024
Reageer
M

Niet 100 procent tevreden

Het gemak waarmee je kunt zoeken en vergelijken is zeker een pluspunt. Anderzijds vallen de onjuiste afbeeldingen bij sommige banden tegen, en het beleid rondom de verwijderingsbijdrage frustreert, vooral omdat de aangesloten montagepartner weigert de oude banden in te nemen. Dit zijn punten die zeker voor verbetering vatbaar zijn.

Marcel Middenweg 10 jan 2024
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over BandenConcurrent

BandenConcurrent is een goede webshop voor het kopen van autobanden. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces verloopt soepel. De prijzen zijn zeer concurrerend en er is een breed assortiment aan banden beschikbaar voor diverse automerken en -modellen. Je mag rekenen op de snelle levering van je bestelling, die binnen een paar dagen geschiedt. De klantenservice is zeer behulpzaam als je vragen hebt over de montage van de banden. Daarnaast word je ook voorzien van advies over de beste banden voor je auto. Al met al is de ervaring met BandenConcurrent zeer positief te noemen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.bandenconcurrent.nl
  • team@bandenconcurrent.nl