Bamboo Basics

Bamboo Basics

4.5 reviewscore • 2 reviews
D

Heel fijn ondergoed

Voorheen had ik altijd boxershorts van puma maar deze gingen na enige tijd wel stuk. Ondergoed heb ik graag allemaal van hetzelfde merk dus ik had de overstap gemaakt naar bamboo basics. Zat niet echt een specifieke reden achter waarom ik voor bamboo basics heb gekozen.
Maar ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met dit ondergoed. Tot nu toe veel beter dan puma en ze blijven naar mijn gevoel ook elastischer. Heel tevreden mee dus nu heb ik alleen nog maar bamboo basics boxershorts. Al mijn puma boxershorts heb ik inmiddels weggegooid.

Dean 27 sep 2022
Reageer
B

Bamboo Basics boxershorts

Ik heb een tijd geleden een 3-pack boxershorts gekocht van Bamboo Basics en ze bevielen gelijk zo goed, dat ik er nog meer bij heb besteld. De boxershorts van Bamboo Basics voelen zacht aan, zijn anti-transpirant en anti-bacterieel. Daarnaast is bamboe minder belastend voor het milieu dan katoen. Dat noem ik een win-win situatie. Hiervoor had ik altijd boxershorts van katoen, maar deze blijven langer mooi en de stof is veel fijner. Ze zijn wel wat duurder, wat eigenlijk het enige nadeel is. Ik zit er ook aan te denken om sokken en wellicht een paar t-shirts van Bamboo Basics te bestellen. Als je last hebt van een gevoelige huid schijnt bamboe ook veel beter te zijn dan katoen. Bamboe is hypoallergeen, maar hier heb ik zelf gelukkig geen last van. Persoonlijk denk ik wel dat dit de toekomst is, helemaal vanwege de voordelen voor het milieu. Alleen de prijs kan nog wel wat omlaag. Zelf zie ik mij niet meer terug gaan naar ondergoed van katoen.

Bas 9 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Bamboo Basics

Er zijn 2 reviews geschreven over Bamboo Basics op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://bamboobasics.com
  • service@bamboobasics.com