Badkamerwinkel.nl

Badkamerwinkel.nl

4.0 reviewscore • 3 reviews
R

Wees gewaarschuwd: Zwaar ondermaatse service!

Hebben begin december 2023 voor onze badkamers en toiletten in ons in aanbouw zijnde huis alle sanitair en toebehoren bij Badkamerwinkel gekocht. Na aanvankelijk uitstekend geholpen te zijn door de verkoper is door hem met ons de afspraak gemaakt dat alle aangekochte zaken op 8 februari bij ons nieuwe huis zouden worden afgeleverd. Op basis van deze toezegging zijn we aan de slag met de mensen die bij ons de installatie zouden verzorgen. In de praktijk blijkt Badkamerwinkel toegezegde beloften niet waar te maken, alles komt in deelleveringen op allerlei andere dagen. Vandaag (4 maart) wachten we nog steeds op een deellevering. Badkamerwinkel verschuilt zich voortdurend bij niet nakomen van afspraken achter drukte, onderaannemers die niet tijdig leveren en probeert zelfs hun eigen wettelijke aansprakelijkheid te ontduiken bij levering van ondeugdelijke producten. Wacht nu nog steeds op het omruilen van een op 22 februari beschadigd van Badkamerwinkel ontvangen RVS LoooX inbouwnis. Onze waarschuwing aan u: Kijk een deur verder dan Badkamerwinkel.nl als u besluit nieuwe sanitair aan te gaan schaffen, er is keuze genoeg!

Robbert 4 mrt 2024
Badkamerwinkel.nl

Beste Robbert, dank je wel voor de beoordeling. Vervelend om te vernemen dat je ervaring zo dubbel is geweest. Wij hebben met onze service afdeling ons best gedaan om het zo ver mogelijk te herstellen voor u. We hopen ons in de toekomst nog aan u te mogen bewijzen. Groetjes, Jasmijn.

Badkamerwinkel.nl 13 mei 2024
R

Uiteindelijk is alles meer dan goed gekomen via filiaal Nieuwegein.

** Review is hierdoor gewijzigd naar 5 sterren **

Robbert 13 mei 2024
M

Beschadigde wc-pot

Bij badkamerwinkel.nl een nieuwe wc-pot besteld. Deze was echter beschadigd en wou de wc-pot graag ruilen voor een nieuwe. Dit zorgde nog voor wat problemen, omdat ik blijkbaar te laat was met het melden van de schade. Uiteindelijk is het toch gelukt en heb ik een nieuwe gekregen. Ik hoop dat zulke dingen in het vervolg wat soepeler gaan. Niet voor mezelf, maar voor andere klanten.

Marieke 25 jul 2023
Badkamerwinkel.nl

Beste Marieke, dank je wel voor de eerlijke beoordeling. Prettig om te vernemen dat de situatie uiteindelijk in goede orde voor u opgelost is.
Groetjes, Jasmijn

Badkamerwinkel.nl 13 mei 2024
A

Sale bij Badkamerwinkel

In de sale bij Badkamerwinkel heb ik diverse producten gekocht voor in mijn vernieuwde badkamer. Ik heb echt heel veel geld bespaard omdat ik best veel nodig had en vrijwel al die producten toevallig in de sale waren. Ik heb een regendouche, toiletrolhouder, toiletborstel met houder, spiegel met LED verlichting, wastafelkraan en handdoekenhouder gekocht. Al deze artikelen waren op voorraad en ik had ze binnen een paar dagen in huis. Ik ben echt goed geslaagd bij Badkamerwinkel.nl en alle producten lijken van zeer hoge kwaliteit. De douche en kraan moet ik nog laten inbouwen, maar de rest staat al op z'n plek. Ik ben er erg tevreden mee, helemaal met het feit dat ik veel geld heb weten te besparen.

Annet 24 jul 2021
Badkamerwinkel.nl

Beste Annet, dank je wel voor de eerlijke beoordeling destijds. Prettig om te lezen dat je tevreden bent met de artikelen en de verleende service! We hopen dat je nog lang mag genieten van je producten.
Groetjes, Jasmijn.

Badkamerwinkel.nl 13 mei 2024
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Badkamerwinkel.nl

Er zijn 3 reviews geschreven over Badkamerwinkel.nl op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.badkamerwinkel.nl
  • info@badkamerwinkel.nl