Badkamerwinkel.nl

Badkamerwinkel.nl

4.0 reviewscore • 11 reviews
J

Geweldige vervangingsproces

Bij mijn recente bezoek aan Badkamerwinkel.nl in Wateringen was ik aangenaam verrast door het uitgebreide assortiment van gerenommeerde merken. Wat echter het meest opviel, was de kwaliteit van de klantenservice. Toen ik een probleem ondervond met een defecte toiletbril, verwachtte ik een langdurig vervangingsproces. Maar tot mijn verbazing handelden ze het snel en efficiënt af, zonder dat er veel papierwerk aan te pas kwam. Het is duidelijk dat deze winkel waarde hecht aan de tevredenheid van haar klanten.

Jeroen 27 okt 2023
Reageer
A

Niet helemaal perfect

Ik was aanvankelijk erg blij met de snelle levering van de V&B potten die ik bij Badkamerwinkel.nl had besteld. De updates over de verzending waren regelmatig en accuraat. Maar mijn tevredenheid nam af toen de producten aankwamen in een verpakking die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Bovendien, vanwege het slechte weer, waren enkele dozen doorweekt. Dit had voorkomen kunnen worden als de bezorger meer zorg had besteed aan de levering. Bij inspectie ontdekte ik helaas ook een klein defect aan een van de potten.

Anita 25 okt 2023
Reageer
E

Uitzonderlijke winkelervaring in rotterdam

Ons bezoek aan de Badkamerwinkel in Rotterdam was niets minder dan fantastisch. Magdalene, een van de medewerkers daar, maakte onze winkelervaring uiterst plezierig. Ze was deskundig, behulpzaam en had een oprechte interesse om ons te helpen bij onze keuzes. Mede door haar service overwegen we om in de nabije toekomst weer te winkelen bij deze vestiging en we zullen deze winkel zonder aarzeling aanbevelen bij onze naasten.

Els 11 okt 2023
Reageer
P

Productkwaliteit vs service

Hoewel Badkamerwinkel.nl ongetwijfeld een scala aan kwaliteitsproducten aanbiedt, zijn deze vaak aan de prijzige kant. Gelukkig is er enige onderhandelingsruimte wat betreft de prijs. Maar wat me echt dwars zat, was de gebrekkige service na de aankoop. Voor de prijs die je betaalt, zou je een betere nazorg verwachten. Hier mag nog aan gewerkt worden.

Pieter 5 okt 2023
Reageer
L

Probleemloos retourneren in amsterdam

Na een onbedoelde bestelling van twee douchegoten, was ik een beetje angstig over het retourproces. Echter, mijn zorgen waren ongegrond. De medewerkers van Badkamerwinkel.nl in Amsterdam waren uiterst begripvol en efficiënt in het begeleiden van het retourproces. Het gehele proces was pijnloos en ik was blij met de vriendelijke behandeling tijdens mijn winkelbezoek.

Linda 25 sep 2023
Reageer
H

Webervaring kan beter

Het online winkelen bij Badkamerwinkel.nl voelde alsof ik terug in de tijd ging. De website kon zeker wat modernisering gebruiken, vooral wat betreft het bestelproces. Bovendien werden beloften over snelle levering niet altijd nagekomen, wat voor frustratie zorgde. De interactie met de klantenservice gaf mij het gevoel dat er meer training nodig was om de klanttevredenheid te waarborgen.

Henk 23 sep 2023
Reageer
S

Een deskundig advies in de amsterdamse vestiging

Toen ik besloot om mijn kraan te vervangen, wist ik niet precies waar te beginnen. Gelukkig was Peter van de Amsterdamse vestiging van Badkamerwinkel.nl er om mij te begeleiden. Zijn expertise en advies zorgden voor een soepele vervanging en ik ben uiterst tevreden met mijn nieuwe aankoop. Ik ben hier tevreden vertrokken en raad iedereen in de omgeving aan om hier langs te gaan voor de badkamerspullen.

Sandra 16 sep 2023
Reageer
T

Aangename aankoopervaring met kranen

Mijn zoektocht naar de perfecte kranen eindigde op Badkamerwinkel.nl. Niet alleen vond ik precies wat ik zocht, maar ook tegen een zeer redelijke prijs. De levering was stipt op tijd en elk product was zorgvuldig verpakt, wat getuigt van hun aandacht voor detail. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de kranen.

Tom 19 aug 2023
Reageer
B

Met open armen ontvangen door klantenservice

Toen ik een WC-bedieningspaneel ontving dat niet correct was, was ik initieel teleurgesteld. Echter, nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice van Badkamerwinkel.nl, veranderde mijn perceptie volledig. Ondanks enkele beginnende misverstanden over de schade, werd ik uiteindelijk met open armen ontvangen en kreeg ik mijn volledige terugbetaling zonder gedoe of gevraag. Dit is hoe ik als klant behandeld wil worden.

Bram 9 aug 2023
Reageer
M

Uitdagingen met beschadigde levering

Na veel verwachting ontving ik een beschadigde wc-pot van Badkamerwinkel.nl. Mijn eerste poging om het probleem op te lossen stuitte op wat weerstand vanwege het feit dat ik laat melding maakte van de schade. Gelukkig, na enige communicatie en het delen van mijn zorgen, erkende de winkel het probleem en zorgde voor een geschikte vervanging.

Marieke 25 jul 2023
Reageer
A

Sale bij Badkamerwinkel

In de sale bij Badkamerwinkel heb ik diverse producten gekocht voor in mijn vernieuwde badkamer. Ik heb echt heel veel geld bespaard omdat ik best veel nodig had en vrijwel al die producten toevallig in de sale waren. Ik heb een regendouche, toiletrolhouder, toiletborstel met houder, spiegel met LED verlichting, wastafelkraan en handdoekenhouder gekocht. Al deze artikelen waren op voorraad en ik had ze binnen een paar dagen in huis. Ik ben echt goed geslaagd bij Badkamerwinkel.nl en alle producten lijken van zeer hoge kwaliteit. De douche en kraan moet ik nog laten inbouwen, maar de rest staat al op z'n plek. Ik ben er erg tevreden mee, helemaal met het feit dat ik veel geld heb weten te besparen.

Annet 24 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Badkamerwinkel.nl

Badkamerwinkel.nl is een uitstekende online winkel voor al uw badkamerbehoeften. Het biedt een breed scala aan producten, van douches en badkuipen tot badkameraccessoires en -meubels. De website is gemakkelijk te navigeren en de producten zijn goed georganiseerd. De productpagina's bieden uitgebreide informatie en klantbeoordelingen om je te helpen de juiste keuze te maken. De prijzen zijn redelijk en er zijn regelmatig kortingen en aanbiedingen beschikbaar. Wat echt indruk op mij maakte, was de klantenservice. Het team is zeer behulpzaam en vriendelijk, en kunnen al jouw vragen snel en grondig beantwoorden. Je probleem met een product zal snel en zonder gedoe worden opgelost.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.badkamerwinkel.nl
  • info@badkamerwinkel.nl