BackJoy

BackJoy

3.8 reviewscore • 10 reviews
L

Langdurig gebruiksgenot

Mijn eerste aankoop van BackJoy was jaren geleden na het zien van een infomercial. Het product heeft mijn onderrugproblemen aanzienlijk verbeterd. Ik heb sindsdien meerdere exemplaren aangeschaft voor verschillende locaties zoals mijn auto en vakantiehuis. De kwaliteit en duurzaamheid van het product hebben consequent mijn verwachtingen overtroffen, wat bijdraagt aan een positieve langetermijnervaring met het merk.

Lars 11 okt 2023
Reageer
E

Misleidende Reclame

Mijn ervaring met dit product was teleurstellend vanwege de misleidende reclame. De afbeeldingen op de website waren verwarrend, met yoga poses en een product in een autostoel zonder persoon. Na aankoop leerde ik via de klantenservice dat het product, ondanks claims van universele bruikbaarheid, niet bedoeld is voor gebruik in auto's of stoelen met rugleuningen zoals sofa's. Omdat ik het specifiek voor mijn auto had gekocht, bleek het nutteloos. Dit soort onduidelijkheden in marketing is misleidend en zorgt voor een vervelende winkelervaring, vooral als je verwachtingen niet overeenkomen met de realiteit.

Emma 10 nov 2023
Reageer
D

Gemiddelde ervaring

Mijn algehele ervaring met BackJoy was tamelijk gemiddeld. Hun website is goed toegankelijk, met een breed assortiment, maar de prijzen zouden wat lager mogen zijn. De klantenservice was probleemloos, hoewel ik vind dat hun retourbeleid verbetering behoeft. De levering was snel en de verpakking goed. Deze aspecten waren positief, maar er zijn zeker ruimtes voor verbetering, vooral wat betreft prijsstelling en klantenservicebeleid.

Daan 6 nov 2023
Reageer
I

Voorkeur voor het origineel

Ik was teleurgesteld in de nieuwe versie van het product. In vergelijking met het origineel is de nieuwe versie te groot en ongemakkelijk. Het veroorzaakt problemen tijdens het rijden en bemoeilijkt de toegang tot de veiligheidsgordel. Ik zou willen dat ze teruggaan naar de kleinere, originele versie. Het comfort en gebruiksgemak van de originele versie pasten beter bij mijn behoeften, vooral tijdens langere autoritten.

Iris 22 okt 2023
Reageer
R

Tweede aankoop bevestigt kwaliteit

Na een positieve ervaring vorig jaar, waarbij het product mijn heup- en beenklachten tijdens reizen verlichtte, heb ik onlangs een tweede aangeschaft voor mijn andere woning. De snelle levering en de goede staat van het product bevestigen mijn eerdere positieve ervaring. Ik zou het product zeker aanraden voor mensen met onderrugklachten, gezien mijn eigen verbeteringen.

Rick 15 aug 2023
Reageer
M

Geweldige houdingsondersteuning

De SitSmart Posture Plus van BackJoy heeft mijn houding aanzienlijk verbeterd. Het is effectief in het handhaven van de juiste houding op stoelen en tribunes, en voldoet aan de belofte van "een veilige en effectieve manier om onderrugpijn te verlichten en de houding te verbeteren." Ik was bezorgd dat het in de zomermaanden te warm zou zijn, maar dat bleek niet het geval te zijn. Mijn dankbaarheid voor deze innovatie is groot, aangezien het een aanzienlijke impact heeft gehad op mijn dagelijks comfort en welzijn.

Max 17 mei 2023
Reageer
B

Vierde aankoop valt tegen

Dit is onze vierde aankoop van een BackJoy, maar ik ben teleurgesteld over de ondersteuning die het biedt vergeleken met eerdere versies. Het lijkt erop dat de kwaliteit van de materialen is verminderd om de kosten te drukken. De eerdere versies boden meer steun en comfort, wat mij en mijn vrouw altijd erg beviel. Jammer dat de consistentie van Backjoy dus niet optimaal is.

Bram 12 mei 2023
Reageer
E

Effectief ondanks scepsis

Ondanks mijn eerdere scepsis, bleek BackJoy effectief in het verminderen van rugpijn, vooral op zachte kussens. Het is lichtgewicht en kostenbesparend vergeleken met andere lendensteunproducten die ik heb geprobeerd. Deze ervaring heeft mijn perspectief op de effectiviteit van eenvoudigere, lichtgewicht ondersteuningshulpmiddelen veranderd. Ik zou nergens anders een beter product kunnen vinden voor deze prijs in mijn ogen. Ik kan BackJoy aanraden aan anderen met eenzelfde rugprobleem als ik heb.

Eline 20 mrt 2023
Reageer
T

Ontevreden over ontwerp

Aanvankelijk had ik grote twijfels over de vormgeving van dit product, vooral door de prominente bobbel aan de voorkant die mij aanvankelijk ongemakkelijk deed voelen. Ik speelde met het idee om het product te retourneren voor een ander model, omdat het me moeilijk leek om eraan te wennen. Echter, na enige tijd besloot ik het product toch een kans te geven. Langzaam maar zeker begon ik me aan te passen aan het ontwerp en vond ik een manier om het comfortabeler te gebruiken. Hoewel het nog steeds niet perfect is, heb ik geleerd om ermee om te gaan en de voordelen ervan te erkennen.

Thoma 15 feb 2023
Reageer
J

Levensveranderend voor chauffeurs

Als vrachtwagenchauffeur kamp ik al langere tijd met ernstige pijn in mijn sacro-iliacale (SI) gewricht, een probleem dat mij nachtenlang wakker hield en ertoe leidde dat ik vaak naar pijnstillers en spierverslappers greep. Ongeveer twee weken geleden begon ik het BackJoy product te gebruiken, en de resultaten waren bijna meteen merkbaar. Mijn lage rug- en SI-gewrichtspijn zijn aanzienlijk verminderd, wat een enorme opluchting is. Ik ben oprecht enthousiast over de voortdurende voordelen die langdurig gebruik van dit product mij kan bieden. Dit product heeft voor mij echt een verschil gemaakt in mijn dagelijks leven en ik ben dankbaar voor de verlichting die het biedt.

Jasper 28 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over BackJoy

Er zijn 10 reviews geschreven over BackJoy op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.backjoy.eu
  • info@backjoy.eu