Babyveilig.nl

Babyveilig.nl

5.0 reviewscore • 1 review
M

Babyzen Buggy

Ik heb bij babyveilig een hele mooie babyzen buggy gekocht en die was gelijk de volgende dag in huis. De buggy is echt top en gekocht voor een super scherpe prijs. Ik had ook gekeken bij andere shops die babyzen verkopen maar die waren allemaal een stuk duurder.
Het mooie is dat babyveilig ook nog eens de mogelijkheid gaf om in termijnen te betalen waardoor ik niet in 1 keer het hele bedrag kwijt was. Het leven van een jonge moeder is al duur genoeg tegenwoordig.

Mariette 19 aug 2021
H

Wel echt een top buggy, kost rond de 400 euro maar is het wel waard. Wij hebben hem nu een paar maanden in gebruik en waar we voorheen altijd gedoe hadden met buggy's, is deze gewoon prima solide en kan ook klein worden opgebergt.

Hennie 2 okt 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Babyveilig.nl

Babyveilig.nl is een voortreffelijke online winkel voor ouders en verzorgers van kleine kinderen. Hun omvangrijke scala aan superieure producten voor baby's en peuters is indrukwekkend. Van autostoelen tot kinderwagens en van flessen tot luiers, zij bieden alles wat je nodig heb om voor je kleintje te zorgen. De website is eenvoudig te navigeren en de productbeschrijvingen zijn helder en gedetailleerd. Bovendien biedt Babyveilig.nl een uitstekende klantenservice. Hun personeel is vriendelijk, deskundig en bereid om te helpen bij elke vraag of probleem. Wat jij ook fantastisch zult vinden aan Babyveilig.nl is hun snelle en betrouwbare verzending.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babyveilig.nl
  • klantenservice@babyveilig.nl