Babyveilig.nl

Babyveilig.nl

5.0 reviewscore • 1 review
M

Babyzen Buggy

Ik heb bij babyveilig een hele mooie babyzen buggy gekocht en die was gelijk de volgende dag in huis. De buggy is echt top en gekocht voor een super scherpe prijs. Ik had ook gekeken bij andere shops die babyzen verkopen maar die waren allemaal een stuk duurder.
Het mooie is dat babyveilig ook nog eens de mogelijkheid gaf om in termijnen te betalen waardoor ik niet in 1 keer het hele bedrag kwijt was. Het leven van een jonge moeder is al duur genoeg tegenwoordig.

Mariette 19 aug 2021
Reageer
H

Wel echt een top buggy, kost rond de 400 euro maar is het wel waard. Wij hebben hem nu een paar maanden in gebruik en waar we voorheen altijd gedoe hadden met buggy's, is deze gewoon prima solide en kan ook klein worden opgebergt.

Hennie 2 okt 2021
Over Babyveilig.nl

Babyveilig.nl is voor moderne ouders die graag hun babyspullen online bestellen. Dit dynamische bedrijf verkoopt vrijwel alle babyspullen die zorgen voor een veilige leefomgeving van een kind. Denk hierbij aan autostoeltjes, Buggy's, kinderwagens, traphekjes en meer. Retourneren van gebruikte babyspullen is mogelijk. Naast dat ze veel veilige kinderproducten verkopen, koesteren ze ook een veilige toekomst door aan het milieu te denken.