Babista

Babista

3.8 reviewscore • 10 reviews
J

Ervaringen met het bestellen en verzendkosten

Bij Babista bestellen is altijd een soepele ervaring geweest voor mij. Hun proces is duidelijk en ik heb tot nu toe vrijwel altijd gekregen wat ik verwachtte. Echter, tijdens mijn laatste bestelling, merkte ik dat ik twee keer verzendkosten moest betalen toen ik besloot een product te ruilen voor een andere maat. Dit was teleurstellend omdat ik van mening ben dat als je een product omruilt, vooral binnen zo'n korte tijdsperiode, er een soort coulance zou moeten zijn met betrekking tot verzendkosten.

Jasper 21 sep 2023
Reageer
W

Nabestellingen niet echt flexibel

Wat ik erg waardeer aan Babista is hun efficiënte afhandeling van bestellingen. Ze zijn snel en over het algemeen betrouwbaar. Maar ik heb ondervonden dat, hoewel hun online service efficiënt is, hun telefonische service verbetering nodig heeft. Als je een nabestelling wilt doen vlak nadat je een eerste bestelling hebt geplaatst, bieden ze niet veel flexibiliteit. Andere bedrijven lijken hierin flexibeler en bieden vaak de mogelijkheid om op verzendkosten te besparen.

Willem 31 aug 2023
Reageer
A

Pullover aankoop en communicatie suggesties

Mijn recente aankoop bij Babista, een pullover, voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Wat ik echter wel als suggestie zou willen meegeven, is dat ze hun klanten proactief zouden moeten informeren over openstaande rekeningen. Ik realiseer me dat niet iedereen regelmatig hun account controleert en in deze digitale tijdperk zou een simpele e-mail herinnering zeer gewaardeerd worden.

Anja 15 jul 2023
Reageer
P

Tevreden met levering en productmaten

Ik was zeer tevreden met hoe snel mijn producten van Babista werden geleverd. Bovendien was de pasvorm over het algemeen uitstekend. Echter, een klein detail was dat de shirts van maat 45 net iets kleiner leken dan verwacht. Desondanks zou dit me niet weerhouden om in de toekomst weer bij Babista te bestellen met de gedachte om een wat grotere maat te bestellen.

Peter 6 jul 2023
Reageer
E

Goede indruk van productkwaliteit en stijl

Babista heeft me altijd weten te verbazen met hun kwalitatief hoogwaardige producten. Wat me vooral aanspreekt is hun unieke stijl, die zich uit in zowel het materiaalgebruik als in de kleuren die ze kiezen. Het is duidelijk dat ze trends volgen en hun klanten het beste willen bieden. Ik ben zeer positief over Babista, maar een puntje is wel dat ze niet altijd alle producten op voorraad hebben.

Elise 3 jun 2023
Reageer
L

Waardeer het assortiment heel erg

Het navigeren door de online winkel van Babista is een fluitje van een cent. Ze hebben een ruim assortiment, vooral voor grotere maten, wat ik echt waardeer. Een functie die ik bijzonder nuttig vind, is dat ze je informeren wanneer een uitverkocht product weer beschikbaar is. Ik shop hier graag en vind dit een stuk beter dan de stad in gaan.

Linda 1 jun 2023
Reageer
S

Feedback op de verpakkingskwaliteit

Een gebied waar Babista volgens mij verbeteringen kan aanbrengen, is hun verpakking. Bij een paar gelegenheden waren de pakketten die ik ontving beschadigd en in een slechte staat. Ik denk dat een stevigere verpakking dit zou kunnen voorkomen en de algemene klantervaring zou verbeteren, vooral bij het terugsturen van producten zou het een heel stuk verbeteren.

Sophie 11 mei 2023
Reageer
B

Zorgen over privacy en marketingtechnieken

Hoewel mijn product iets later aankwam dan verwacht, was mijn grootste zorg de hoeveelheid ongewenste postreclame die ik na mijn aankoop ontving. Het leek erop dat Babista mijn gegevens had gedeeld met andere marketingpartijen, wat me behoorlijk bezorgd maakte over hoe ze met klantinformatie omgaan. Ik kan niet aan anderen aanraden om hier hun informatie achter te laten.

Bram 29 apr 2022
Reageer
D

Gebrek aan communicatie en lange wachttijden

Als je overweegt bij Babista te bestellen, wees dan voorbereid op mogelijk langere levertijden. Wat nog frustrerender was, is het gebrek aan communicatie vanuit het bedrijf. Klanten zouden niet zelf hoeven te vragen naar updates over hun bestelling, vooral niet als er vertragingen zijn. Ik heb hier geen fijne ervaring mee en zou hier niet nog eens bestellen.

Daan 20 aug 2021
Reageer
J

Juiste oplossing voor bezorgfout

Ondanks dat ik had gehoord en gelezen over enkele gemengde ervaringen bij Babista, besloot ik toch een kans te wagen en er te bestellen. Hoewel er inderdaad een bezorgfout optrad, was ik aangenaam verrast door hoe snel Babista reageerde en de situatie rechtzette. Ze namen de volledige verantwoordelijkheid en vergoedden alle extra kosten die ik had gemaakt.

Joost 8 okt 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Babista

Bij Babista vind je een breed assortiment aan stijlvolle herenkleding voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een formele outfit voor een avondje uit of een casual look voor overdag, bij hun zijn er talloze combinatiemogelijkheden om de gewenste uitstraling te creëren. Ontdek hun aanbod aan sweatshirts, broeken, T-shirts en truien voor een relaxte en casual look. Daarnaast bieden ze ook accessoires en schoenen voor heren om je outfit compleet te maken. Voor een comfortabele en sportieve uitstraling kun je teren op hun exclusieve eigen merk Babista. En vergeet niet een kijkje te nemen in de sectie Sport- en vrijetijdskleding, waar je zeker zult slagen! Met Babista ben je verzekerd van kwaliteit en stijlvolle herenkleding voor elke gelegenheid.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.babista.nl
  • service@babista.nl