AutoVendi

AutoVendi

4.4 reviewscore • 11 reviews
E

Ongelofelijk snelle en deskundige dienst

Mijn ervaring met AutoVendi was verbazingwekkend. Vanaf het moment dat ik mijn autogegevens deelde, was hun respons ongelooflijk snel. Binnen een uur kreeg ik een aantrekkelijk aanbod, en het volledige proces van levering en verkoop was binnen enkele minuten voltooid. Dit soort efficiëntie is zeldzaam en zeer gewaardeerd en zal ik belonen met een goede recensie en meer bestellingen!

Erik 1 feb 2023
Reageer
R

Betrouwbare en effectieve dienst

Ik was eerst wat terughoudend over de methode van AutoVendi om auto's te verkopen. Echter, hun professionele gedrag en snelle respons overtuigden me snel. Ze waren beleefd en efficiënt, en zorgden ervoor dat de hele transactie soepel verliep. Ik heb alle lof en zou ze zeker aanraden aan iedereen die snel zijn auto wil verkopen.

Roos 13 sep 2023
Reageer
E

Aantrekkelijk aanbod en simpel proces

AutoVendi gaf me een aantrekkelijk bod voor mijn auto, dat weliswaar lager was dan wat ik van een particuliere verkoop had kunnen krijgen, maar zonder de bijbehorende complicaties. Bovendien was hun bod competitiever dan enkele andere grote platforms. Het hele proces was eenvoudig en ik ontving snel het geld. In de toekomst hoop ik ze weer te gebruiken.

Eduard 9 sep 2023
Reageer
L

Heldere en eerlijke service

De communicatie met AutoVendi was helder en eerlijk, een paar mailtjes heen en weer met wat vragen werden duidelijk beantwoord en ik had mijn keuze snel gemaakt. De deal werd snel gesloten en de overdracht van de auto ging precies zoals beloofd, zonder enige complicatie. Ik had wat andere offertes liggen, maar vond die van AutoVendi het beste.

Linda 8 sep 2023
Reageer
J

Uitstekend bedrijf

Na mijn auto-aanmelding bij AutoVendi werd ik direct gebeld voor wat aanvullende informatie. Ik stuurde wat foto's en kreeg al snel een zeer competitief bod; weliswaar niet de hoogste maar na de recensies gelezen te hebben had ik er vertrouwen in. De papierwinkel werd vlot afgehandeld en de auto werd zoals afgesproken opgehaald.

Joel 4 aug 2023
Reageer
R

Ze denken echt aan de klant

Mijn recente verkoopervaring met AutoVendi was overwegend positief. Hun klantenservice was indrukwekkend. Ze waren zeer communicatief en leken oprecht geïnteresseerd in mijn mening en feedback. Dit gaf me het gevoel dat ze waarde hechten aan hun klanten en hun tevredenheid. Een dikke duim omhoog voor AutoVendi en haar medewerkers.

Rob 22 mei 2023
Reageer
P

Pas op voor onverwachte kosten

Mijn interactie met AutoVendi begon vrij soepel, maar het eindigde in grote teleurstelling. Na het bereiken van een overeenkomst over de verkoopprijs van mijn auto, werd ik geconfronteerd met een annuleringskost die in onze eerste communicatie nooit werd genoemd. Ze hadden me duidelijk geïnformeerd dat hun dienst zonder extra kosten was, maar toch kreeg ik deze verrassende extra lading. Dit gaf me een gevoel van bedrog en ik voelde me benadeeld.

Pjotr 14 mrt 2023
Reageer
L

Zeker aan te bevelen voor snelle verkoop

Ik vond AutoVendi uitstekend in hun dienstverlening. Ze boden niet alleen hulp bij het verkopen van mijn auto, maar zorgden er ook voor dat ik een eerlijke prijs kreeg. Het was weliswaar niet de maximale prijs die ik had verwacht, maar het was zeker beter dan wat ik had gekregen als ik rechtstreeks naar een dealer was gegaan. Gezien mijn persoonlijke situatie was dit een levensredder.

Lucas 16 mrt 2022
Reageer
S

Vakkundige en eerlijke aanpak

Mijn ervaring met AutoVendi was niets minder dan professioneel. Ze waren altijd beschikbaar voor eventuele vragen en zorgden ervoor dat het hele verkoopproces soepel verliep. Hoewel de verkoopprijs iets lager was dan bij een particuliere verkoop, begreep ik dat dit te verwachten was, aangezien dealers opnieuw zouden verkopen. Al met al dus een positieve ervaring.

Sander 22 aug 2021
Reageer
M

Veilig gevoel en goede deal

Vanaf het allereerste contactmoment met AutoVendi voelde ik dat ik in goede handen was. Na mijn aanmelding nam Martijn onmiddellijk contact op, en niet alleen was het gesprek aangenaam, maar hij zorgde ook voor een deal die voor beide partijen voordelig was. De ophaalservice van de auto was een toegevoegde bonus, en de prijs was precies zoals afgesproken.

Mark 15 feb 2021
Reageer
S

Uitstekende en eerlijke ervaring

Mijn interactie met AutoVendi was uitzonderlijk vanaf het begin tot het einde. Ze reageerden snel na mijn initiële aanvraag en waren altijd beleefd en professioneel in hun aanpak. Ik voelde nooit enige druk om een deal af te sluiten en uiteindelijk verkocht ik mijn auto op dezelfde dag. Hun transparante proces zorgde ervoor dat ik me comfortabel en gewaardeerd voelde.

Saskia 18 jan 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van oktober 2023.

Over AutoVendi

Als je van plan bent om uw auto te verkopen, dan is AutoVendi een geweldige website om te gebruiken. De website biedt een eenvoudig en stressvrij verkoopproces, waarbij de verkoper de controle heeft over de verkoopprijs van de auto. Het enige wat je moet doen is je auto registreren op de website, waarna AutoVendi contact met je opneemt om een afspraak te maken voor een inspectie van de auto. Na de inspectie ontvang je binnen 24 uur een bieding. Als je akkoord gaat met de bieding, dan wordt de betaling veilig en snel verwerkt. AutoVendi biedt ook gratis ophaalservice van uw auto.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.autovendi.nl
  • contact@autovendi.nl