Autobench.nl

Autobench.nl

4.2 reviewscore • 10 reviews
M

Solide bench met uitstekende klantenservice

Ik was in eerste instantie een beetje bezorgd toen ik merkte dat er enkele onderdelen ontbraken bij de bench die ik van Autobench.nl had ontvangen. Echter, na mijn zorgen te hebben gecommuniceerd, werd ik snel benaderd door het bedrijf en ze boden een oplossing en gaven me zelfs advies over de juiste maat. Ik gebruik de bench nu met volle tevredenheid.

Marianne 24 jul 2023
Reageer
P

Teleurstelling over de loopplank

Toen ik besloot om via Autobench.nl een loopplank voor mijn huisdier aan te schaffen, had ik verwacht dat het een waardevolle toevoeging zou zijn. Echter, tot mijn teleurstelling was de plankoppervlakte te glibberig, waardoor mijn huisdier moeite had om er stabiel op te lopen. Deze loopplank lijkt specifiek ontworpen te zijn voor gebruik bij een auto's kofferbak. Desondanks heeft de plank een compact ontwerp, wat wel handig is voor opslag. Ik ben van plan om verder te kijken naar een alternatieve loopplank. Ik wil wel onderstrepen dat mijn teleurstelling alleen betrekking heeft op het product en niet op de punctualiteit van de levering door het bedrijf.

Petra 10 aug 2023
Reageer
K

Positieve ervaring ondanks transportschade

Ik had recentelijk een product besteld bij Autobench.nl en was verrast over de snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd. Tot mijn spijt was er echter schade aan het product, waarschijnlijk opgelopen tijdens het vervoer. Na het delen van de schadefoto's met het bedrijf, werd ik aangenaam verrast door hun snelle respons en de beslissing om het product kosteloos te vervangen.

Kees 4 aug 2023
Reageer
M

Goede service en kwaliteitsproducten

Ik vond het navigeren op de website van Autobench.nl een fluitje van een cent. Toen ik extra informatie nodig had over een product, kreeg ik telefonisch gedetailleerd en behulpzaam advies. Hun proactieve benadering was zeer welkom. De bestelde producten kwamen op tijd aan en voldeden aan mijn kwaliteitsverwachtingen. Ik waardeer hun klantenservice en productkwaliteit enorm.

Mirjam 29 jul 2023
Reageer
W

Aantrekkelijke kortingen en zorgeloze levering

Ik was behoorlijk onder de indruk van de kortingen die Autobench.nl bood op hondenbrokken, vooral met de extra kortingsactie in juli. De levering was niet alleen snel, maar de behulpzame bezorger nam zelfs de moeite om de zware dozen binnen te plaatsen. Ik zie geen reden om te stoppen met bestellen bij Autobench.

Wouter 25 jul 2023
Reageer
S

Teleurstellende aankoop van een fietsmand

Hoewel ik in het algemeen tevreden ben over mijn aankopen bij Autobench.nl, was de Duvo hondenfietsmand van €59 een uitzondering. De mand toonde al snel tekenen van slijtage, met gescheurde riemen en een niet-passende metalen afdekking. Na slechts enkele keren gebruik, voelde ik dat de mand niet langer veilig of bruikbaar was. Dit was zeker niet wat ik had verwacht voor de prijs die ik betaalde.

Sander 10 jul 2023
Reageer
E

Prima bench met enkele aandachtspunten

Ik was blij om te zien dat mijn bestelling van Autobench.nl snel en veilig werd geleverd. Het was mijn derde keer dat ik een bench bij hen bestelde. Maar, er was een klein probleempje met de sluiting. Ik moest het zelf een beetje aanpassen om het goed te laten werken. Ook viel het me op dat er sinds mijn laatste aankoop een prijsstijging was, wat wel te verwachten is gezien de huidige marktomstandigheden.

Elise 13 jun 2023
Reageer
T

Goede bench met enkele suggesties

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop van een bench bij Autobench.nl. Het product ziet er goed uit en was eenvoudig in elkaar te zetten. Echter, er zijn enkele verbeteringen die ik graag zou zien, zoals meer gedetailleerde productomschrijvingen en flexibele deurmontageopties. Al met al wel een goede keuze.

Tim 30 mrt 2023
Reageer
L

Hoogwaardig kussen met snelle levering

Het unieke waterafstotende hondenbenchkussen dat ik bij Autobench.nl bestelde, bleek een hit bij mijn hond. Hij vindt het duidelijk comfortabel. Bovendien was ik zeer tevreden over de snelle levering en de communicatie met het bedrijf. Wel hoop ik dat ze in de toekomst hun productassortiment nog verder uitbreiden. Een tevreden hond is een tevreden eigenaar!

Lotte 27 mrt 2023
Reageer
S

Uitzonderlijke klantenservice bij een probleem

Ik ben doorgaans kritisch over waar ik mijn producten koop, maar de service die ik van Autobench.nl ontving, was simpelweg uitzonderlijk. Toen ik een uitdaging tegenkwam met een van de producten, die overigens niet direct gerelateerd was aan een fout van hun kant, waren ze snel om te reageren, me te helpen en een oplossing aan te bieden. Hun inzet voor klanttevredenheid is opmerkelijk.

Steven 27 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Autobench.nl

Er zijn 10 reviews geschreven over Autobench.nl op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.autobench.nl
  • info@autobench.nl