Astro Gaming

Astro Gaming

3.6 reviewscore • 5 reviews
J

Geweldige headset, mindere klantenservice

Ik ben dol op mijn headset, maar helaas was de dock die ik ontving defect en de klantenservice liet te wensen over. Ik stuurde de dock ter vervanging op, wat ze wel deden. Echter, ze vertelden me om contact op te nemen met een derde partij verzendbedrijf zonder contactgegevens te verstrekken, wat tot verwarring leidde. Nu ben ik mijn pakket kwijt omdat het is teruggestuurd naar hun adres, aangezien ze me helemaal geen contactgegevens hebben gegeven. Ze hebben nu mijn geld en mijn dock, en ik heb een headset die ik niet kan gebruiken. Ook het heen en weer gaan met de klantenservice begon al voordat ik de dock op 17 augustus verzond.

Edit: 25/09/2022 Ze zeggen dat ze me nu terugbetalen, wat tot 14 dagen kan duren, misschien zijn ze niet zo slecht? Zal over 14 dagen updaten (:

Edit: het is nu 20/10/2022 en ik heb nog steeds geen terugbetaling of mijn dock ontvangen, waardoor mijn headset nutteloos is. Zeer teleurgesteld in Lewis en Niko V.

Edit: 27/10/2022 Heb vandaag de vervangende dock ontvangen en hij werkt uitstekend. Verander mijn recensie van 2 naar 3.

Joost 22 sep 2023
Reageer
R

Hoge bezorgkosten voor goede kwaliteit

De headsets zijn over het algemeen goed gemaakt. Mijn exemplaar is nu al 4 of 5 jaar oud. Maar de mixamp M80 van de Astro A40 is erg kwetsbaar en moet ongeveer eens per jaar vervangen worden, wat neerkomt op €80. Het voordeel is dat je reserveonderdelen kunt kopen, maar de kosten van verzending zijn relatief hoog. De prijs van accessoires is vergelijkbaar met of zelfs hoger dan de prijs van de onderdelen zelf. Het gebrek aan duidelijke informatie over verzendkosten is een nadeel voor de klant.

Ricardo 27 aug 2023
Reageer
F

Teleurstellend Astro

Vroeger stond Astro bekend om zijn kwaliteit en klantenservice. Helaas verloopt nu het bestellen en communiceren met klanten moeizaam. De klantenservice reageert pas na dagen en biedt weinig tot geen hulp, waarbij ze klantenvragen moeilijk begrijpen of negeren. Spoedbestellingen worden wel op tijd geleverd, maar het ontbreekt aan transparantie over verzending en vervoerder, wat voor de klant verwarrend is. Het is jammer om te zien dat Astro zijn reputatie niet meer waarmaakt.

Freek 25 aug 2023
Reageer
M

Lof voor de klantenservice

De klantenservice van Astro verdient lof. Mijn Astro A50-kabel was helaas kapot, dus ik nam contact op met de klantenservice en kreeg snel een reactie waarin ze me een vervangend exemplaar aanboden. Wat ik niet had verwacht, was dat ik een volledig nieuw headset zou ontvangen. Dit waardeer ik enorm en ik begrijp niet waarom sommige mensen negatieve beoordelingen geven. De productkwaliteit is uitstekend; het headset levert een helder geluid en is comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange sessies. De klantenservice is zeer klantgericht, wat bijdraagt aan een positieve ervaring.

Marianne 27 feb 2023
Reageer
L

Uitstekende Astro A50 4Gen.

Ik begrijp niet waarom de beoordelingen zo slecht zijn. Ik had een probleem waarbij mijn headset niet meer verbond met het basisstation. Ik nam contact op met de Astro/Logitech support en kreeg direct een reactie. Ze stuurden me een vervangend apparaat en sindsdien werkt alles weer prima.

Over de kwaliteit gesproken; ja, de headset kost €300, maar de kwaliteit rechtvaardigt dat. De precisie van de microfoons en de geluidskwaliteit van de headset zijn uitstekend. Ik draag de headset soms wel 8-10 uur per dag en merk er nauwelijks iets van, terwijl andere headsets na 5-6 uur al oncomfortabel worden. Kortom, ik kan de headset van harte aanbevelen. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen. :)

Lars 19 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Astro Gaming

Astro Gaming is een merk dat zich richt op de gaming industrie, met een breed scala aan producten. Van gaming headsets tot controllers, alles is ontworpen om de gaming-ervaring te verbeteren. De kwaliteit van hun producten is ongeëvenaard en ze worden door gamers over de hele wereld gebruikt en aanbevolen. De headsets hebben een uitstekende geluidskwaliteit en de microfoons zorgen voor een heldere communicatie tussen spelers. De controllers zijn goed ontworpen en zorgen voor een soepele en nauwkeurige bediening. Het assortiment is uitgebreid en er zijn producten beschikbaar voor verschillende platformen en prijsklassen. De klantenservice is vriendelijk en efficiënt, en er zijn verschillende garantie-opties beschikbaar. Kortom, Astro Gaming is een topkeuze voor gamers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.astrogaming.com
  • eu_salessupport@eu.logitech.com