Astro Gaming

Astro Gaming

3.9 reviewscore • 9 reviews
L

Uitstekende Astro A50 4Gen.

Ik begrijp niet waarom de beoordelingen zo slecht zijn. Ik had een probleem waarbij mijn headset niet meer verbond met het basisstation. Ik nam contact op met de Astro/Logitech support en kreeg direct een reactie. Ze stuurden me een vervangend apparaat en sindsdien werkt alles weer prima.

Over de kwaliteit gesproken; ja, de headset kost €300, maar de kwaliteit rechtvaardigt dat. De precisie van de microfoons en de geluidskwaliteit van de headset zijn uitstekend. Ik draag de headset soms wel 8-10 uur per dag en merk er nauwelijks iets van, terwijl andere headsets na 5-6 uur al oncomfortabel worden. Kortom, ik kan de headset van harte aanbevelen. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen. :)

Lars 19 jan 2023
Reageer
J

Geweldige headset, mindere klantenservice

Ik ben dol op mijn headset, maar helaas was de dock die ik ontving defect en de klantenservice liet te wensen over. Ik stuurde de dock ter vervanging op, wat ze wel deden. Echter, ze vertelden me om contact op te nemen met een derde partij verzendbedrijf zonder contactgegevens te verstrekken, wat tot verwarring leidde. Nu ben ik mijn pakket kwijt omdat het is teruggestuurd naar hun adres, aangezien ze me helemaal geen contactgegevens hebben gegeven. Ze hebben nu mijn geld en mijn dock, en ik heb een headset die ik niet kan gebruiken. Ook het heen en weer gaan met de klantenservice begon al voordat ik de dock op 17 augustus verzond.

Edit: 25/09/2022 Ze zeggen dat ze me nu terugbetalen, wat tot 14 dagen kan duren, misschien zijn ze niet zo slecht? Zal over 14 dagen updaten (:

Edit: het is nu 20/10/2022 en ik heb nog steeds geen terugbetaling of mijn dock ontvangen, waardoor mijn headset nutteloos is. Zeer teleurgesteld in Lewis en Niko V.

Edit: 27/10/2022 Heb vandaag de vervangende dock ontvangen en hij werkt uitstekend. Verander mijn recensie van 2 naar 3.

Joost 22 sep 2023
Reageer
R

Hoge bezorgkosten voor goede kwaliteit

De headsets zijn over het algemeen goed gemaakt. Mijn exemplaar is nu al 4 of 5 jaar oud. Maar de mixamp M80 van de Astro A40 is erg kwetsbaar en moet ongeveer eens per jaar vervangen worden, wat neerkomt op €80. Het voordeel is dat je reserveonderdelen kunt kopen, maar de kosten van verzending zijn relatief hoog. De prijs van accessoires is vergelijkbaar met of zelfs hoger dan de prijs van de onderdelen zelf. Het gebrek aan duidelijke informatie over verzendkosten is een nadeel voor de klant.

Ricardo 27 aug 2023
Reageer
F

Teleurstellend Astro

Vroeger stond Astro bekend om zijn kwaliteit en klantenservice. Helaas verloopt nu het bestellen en communiceren met klanten moeizaam. De klantenservice reageert pas na dagen en biedt weinig tot geen hulp, waarbij ze klantenvragen moeilijk begrijpen of negeren. Spoedbestellingen worden wel op tijd geleverd, maar het ontbreekt aan transparantie over verzending en vervoerder, wat voor de klant verwarrend is. Het is jammer om te zien dat Astro zijn reputatie niet meer waarmaakt.

Freek 25 aug 2023
Reageer
M

Lof voor de klantenservice

De klantenservice van Astro verdient lof. Mijn Astro A50-kabel was helaas kapot, dus ik nam contact op met de klantenservice en kreeg snel een reactie waarin ze me een vervangend exemplaar aanboden. Wat ik niet had verwacht, was dat ik een volledig nieuw headset zou ontvangen. Dit waardeer ik enorm en ik begrijp niet waarom sommige mensen negatieve beoordelingen geven. De productkwaliteit is uitstekend; het headset levert een helder geluid en is comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange sessies. De klantenservice is zeer klantgericht, wat bijdraagt aan een positieve ervaring.

Marianne 27 feb 2023
Reageer
E

Klantvriendelijke ondersteuning

Mijn headset werd na een jaar niet meer herkend door het station. De klantenservice gaf me snel een adres om het op te sturen en ondanks dat ik zelfs de rekening niet had bewaard, stuurden ze me een volledig nieuw onderdeel. Dit is buitengewoon en ongebruikelijk in deze tijd. Wie overweegt iets van dit bedrijf te kopen, kan dat met een gerust hart doen.

Eva 21 sep 2022
Reageer
J

Snelle verzending uitstekende kwaliteit

Ik kocht mijn Astro A40TR's ongeveer 4 jaar geleden en onlangs begon de kabel problemen te vertonen, begrijpelijk na zo'n lange tijd. Dus ik bestelde een a40 inline mute kabel van de Astro gaming EU site en betaalde voor standaard verzending, die normaal 4-7 werkdagen zou moeten duren, maar ik ontving hem al na 2 dagen. Zeer snelle verzending en mijn headset werkt weer perfect.

Jasper 20 jul 2022
Reageer
M

Astro - Goed maar te duur

Astro is een goed merk voor headsets, zeker geen €50 waard, maar ook geen €300. Ik was ooit eigenaar van een Astro A50, maar heb hem na 3 vervangingen teruggegeven omdat de draadloze verbinding niet betrouwbaar was. Na het proberen van verschillende headsets, ben ik teruggekeerd naar Astro, Astro A40tr met mix amp pro. Als het niet voor de mix amp was... zouden de headsets zeker niet €200 waard zijn. Het is zeker een goed product... maar niet tegen volle prijs. Ik kocht ze voor €186 in plaats van de oorspronkelijke €279. Ik ben er momenteel tevreden mee. Natuurlijk heeft het gebreken... maar dat geldt ook voor elke andere headset. In een maand tijd heb ik minstens 6 paar headsets geprobeerd, en alle 6 hadden ze op de een of andere manier gebreken. Dus niets nieuws. Korting is oké, maar de volle prijs niet.

Michel 19 sep 2021
Reageer
D

Laat probleem, prima service voor oplossing

Het kussen van mijn Astro A50 begon zonder veel druk los te komen. Ik nam contact op met de klantenservice met mijn probleem. Het headset werd op eigen kosten naar Engeland gestuurd. Direct na aankomst in Engeland werd binnen een werkdag een nieuw headset verzonden. Dat is natuurlijk al prijzenswaardig. Helaas had ik het Mod-Kit op mijn ingestuurde headset laten zitten, omdat ik dacht dat het nodig was om het gemonteerd te laten voor het reproduceren van het probleem. Dit was kennelijk een misverstand. Ik was natuurlijk niet bereid om nog eens €40 te betalen, omdat het de grens overschreed om €80 uit te geven aan accessoires voor het headset, en ik zag het ook niet in omdat het probleem naar mijn mening niet alleen bij mij lag. Na enige discussie en wat druk kreeg ik nu ook een nieuw Mod-Kit toegestuurd. Uiteindelijk was de klantenservice bevredigend en verliep de klantenservice tot volle tevredenheid van de klant.

Ook de responstijd van de klantenservice was geweldig, soms duurde het niet eens een uur voor een antwoord, en je krijgt altijd antwoord van dezelfde medewerker, wat natuurlijk een echte dialoog tot stand brengt. Een ster aftrek omdat de verzendkosten voor het verzenden van het defecte product voor eigen rekening waren en omdat het nogal wat overleg kostte om het Mod-Kit te ontvangen... en natuurlijk omdat zo'n dure headset al zo snel een gebrek vertoonde.

Daan 15 okt 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Astro Gaming

Astro Gaming is een merk dat zich richt op de gaming industrie, met een breed scala aan producten. Van gaming headsets tot controllers, alles is ontworpen om de gaming-ervaring te verbeteren. De kwaliteit van hun producten is ongeëvenaard en ze worden door gamers over de hele wereld gebruikt en aanbevolen. De headsets hebben een uitstekende geluidskwaliteit en de microfoons zorgen voor een heldere communicatie tussen spelers. De controllers zijn goed ontworpen en zorgen voor een soepele en nauwkeurige bediening. Het assortiment is uitgebreid en er zijn producten beschikbaar voor verschillende platformen en prijsklassen. De klantenservice is vriendelijk en efficiënt, en er zijn verschillende garantie-opties beschikbaar. Kortom, Astro Gaming is een topkeuze voor gamers die op zoek zijn naar kwaliteit en prestaties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.astrogaming.com
  • eu_salessupport@eu.logitech.com