Asos

Asos

2.0 reviewscore • 3 reviews
J

Asos beoordeling

Asos heeft hele mooie en betaalbare kleding op de webshop staan!
Het maakt niet uit voor wat voor gelegenheid je kleding zoekt, of dit nu een feest is, voor je werk of gewoon casual voor thuis.
Je kunt hier geheid wat leuks vinden en ik geef er altijd meer geld uit dan dat ik mij voorgenomen had omdat ik alles altijd zo mooi vind.
En doordat het niet duur is blijf je maar dingen toevoegen aan je winkelmandje, dat is dan wel weer een nadeel.
Maar dat is ook mijn eigen schuld want ik die het mij zelf immers aan...

Jill 20 aug 2019
Reageer
N

Bezorging

Maandag 5 augustus heb ik aangegeven dat mijn pakket er nog niet was en dat het nu te laat zou komen voor het feest waarbij ik deze jurk aan moest en dat ze het pakket anders beter kunnen annuleren.
Toen is mijn verteld dat ik moest wachten tot 8 augustus en dan weer contact op te nemen als ik het pakket nog steeds niet ontvangen had.
Inmiddels is het 9 augustus, het pakket is er nog niet en ik heb ook geen verdere informatie ontvangen.
Dus bij deze, waar is mijn pakket of mijn geld?

Nicolien 9 aug 2019
Reageer
N

Slechte service

Ik had een jurk besteld die er uiterlijk vandaag zou zijn, als ik de gratis levering zou doen. Dat was prima, want ik heb de jurk morgen pas nodig. Maar vandaag kwam hij echter nog steeds niet en toen heb ik de contactgegevens opgezocht op de website, ze zijn amper te bereiken alleen maar per mail.

Ook is er vandaag pas een kopje aangemaakt dat de pakketjes vertraging hebben en dat alles twee dagen later komt dan wanneer het in eerste instantie zou komen. Niet eens via een e-mail naar mij persoonlijk, ik heb dit op de website moeten lezen. Hierdoor heb ik dus een groot probleem en kan ik morgen niet de jurk aan die ik had besteld, als ik dat had geweten had ik voor de andere levering gekozen zodat hij sowieso op tijd was geweest.
Dit had ik echter niet gedaan, omdat er duidelijk stond dat hij uiterlijk vandaag bezorgd zou worden.

Jullie begrijpen dus wel dat ik ontzettend kwaad ben op de ASOS en hun communicatie en levering.
Als het aan mij ligt vind ik dat ASOS de jurk vanavond nog geleverd moet worden, want dat is wat er beloofd wordt! Zo niet, dan wil ik mijn geld terug.

Nicolien 5 aug 2019
W

Je hebt sowieso recht op geld restitutie als je het wilt opzeggen (binnen 14 dagen), dat is Asos verplicht. Wel gek dat ze niet eerder hebben aangegeven dat het pakket later bezorgd zou worden, ze doen hun naam wel eer aan.

Wiesje 5 aug 2019
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Asos

Asos is een uitstekende modewinkel met een breed scala aan stijlvolle kleding en accessoires. Het is de ideale bestemming voor modebewuste shoppers die op zoek zijn naar trendy en unieke items. Met een uitgebreide selectie van bekende merken en opkomende ontwerpers bieden ze voor elk wat wils. De website is gebruiksvriendelijk en de levering is snel en betrouwbaar. Bovendien staat Asos bekend om hun inclusieve visie en empowerment van individuele expressie. Ze creëren een ruimdenkende en inspirerende omgeving waar mensen de vrijheid hebben om zichzelf te zijn. Kortom, Asos is een must-visit voor de modefanaten die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.asos.com
  • info@asos.com