Aparthotel Ons Epen

Aparthotel Ons Epen

4.0 reviewscore • 11 reviews
L

Straalde uitmuntende netheid uit

Het appartement straalde uitmuntende netheid uit. De bedden waren van hoge kwaliteit en de compacte kitchenette was op voortreffelijke wijze ingericht. Alle essentiële benodigdheden waren ruimschoots aanwezig. Het ochtendmaal voldeed aan de verwachtingen, met heerlijke versgebakken broodjes. Hoewel de sauna een schitterende verschijning is, kwam het er bij ons helaas niet van om ervan te genieten. Epen vormt een prachtige basis voor het verkennen van betoverende wandelroutes in de omgeving van Vaals en Vijlen. We hebben een buitengewoon fijne week achter de rug, en de vooruitzichten lijken erop te wijzen dat we volgend jaar opnieuw zullen terugkeren. Er zijn nog talloze bezienswaardigheden te ontdekken in de nabije omgeving. Absoluut de moeite waard om te verkennen!

Lis 8 aug 2022
Reageer
M

Gastheren waren bijzonder vriendelijk

Dit charmante hotel bood een ruime kamer, uitgerust met alle benodigde voorzieningen, en alles was opvallend vlekkeloos schoon. De gastheren waren bijzonder vriendelijk en de sfeer was uitermate ontspannen. De balans tussen kosten en kwaliteit was meer dan acceptabel. Er zijn talloze eetgelegenheden, bezienswaardigheden en recreatieve mogelijkheden beschikbaar.Dit is absoluut een plek die ik sterk aanbeveel!!! We kijken er met plezier naar uit om opnieuw te bezoeken…

Mario 31 mrt 2022
Reageer
K

Fantastische accommodatie

Vorige weekend aanwezig geweest. Wat een fantastische accommodatie met diverse studio's en suites, en met uitmuntende ontspanningsvoorzieningen. Zeker in deze tijden van het virus is het aangenaam dat je de volledige ruimte voor jezelf hebt. Dus wanneer je verlangt naar een korte ontsnapping, dan is dit een uiterst aangename bestemming om te ontspannen, te midden van een prachtige omgeving, geleid door uitermate gastvrije eigenaars.

Kamperveen 24 nov 2021
Reageer
R

Aanstekelijk en waardevol

Onze tijd hier was heel fijn. De eigenaren straalden warmte uit en waren altijd in voor een gezellig praatje. Hun enthousiasme om ons te adviseren over lokale activiteiten en plekken was aanstekelijk en waardevol. Elke ochtend werden we getrakteerd op een vorstelijk ontbijt dat onze dagen perfect begon. De kamers waren met zorg onderhouden en ademden een gevoel van comfort uit. Bovendien was het een zegen om diverse eetgelegenheden te ontdekken, allemaal op loopafstand, wat ons verblijf nog veelzijdiger maakte. Een harmonieus geheel van gastvrijheid, comfort en gastronomie, waardoor we met vreugde terugdenken aan deze bijzondere ervaring.

Ramon 1 nov 2021
Reageer
G

Volle teugen genoten

We hebben met volle teugen genoten van een prachtige week in het zuidelijke deel van Limburg. We werden verwelkomd door een schitterend, vlekkeloos en ruimtelijk appartement dat van alle denkbare faciliteiten was voorzien. De toegewijde gastvrouw Veronica heeft werkelijk elk detail perfect geregeld en alle benodigdheden waren beschikbaar. Heel goed gedaan!

Gretle 11 sep 2021
Reageer
C

Vredig en plezierig boutique aparthotel

Een vredig en plezierig boutique aparthotel met uiterst gastvrije gastheren. De accommodatie op de begane grond, met uitzicht op de binnenplaats, was buitengewoon netjes en uitstekend voorzien. De eigenaren zijn aangename individuen die oprechte passie hebben voor hun onderneming, en dat vertaalt zich ook naar de aandacht die ze aan hun bezoekers schenken. Het genoegen van ons verblijf werd mede bepaald door de betoverende omgeving, wat het extra aangenaam maakte.

Carlih 24 aug 2021
Reageer
R

Hartelijk verwelkomd

Vanaf het begin werden we hartelijk verwelkomd, en het verrukkelijke ontbijt was een smaakvolle traktatie die elke ochtend begon met een glimlach. De appartementen waren een ware oase van comfort en functionaliteit, waarbij elk detail met zorg was overwogen. De wellnessfaciliteiten waren werkelijk een kunstwerk op zichzelf, een oase van ontspanning die ons helemaal tot rust bracht. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit aparthotel een absolute aanbeveling is voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijk verblijf.

Rigillio 12 jul 2021
Reageer
F

Doordacht en stijlvol ingericht

We verbleven in het Apina-type appartement op de initiële verdieping van het gebouw. Het appartement was doordacht en stijlvol ingericht, met een handige opzet en vlekkeloze hygiëne. De badkamer was werkelijk schitterend en de bedden waren bijzonder comfortabel. De zitruimte bevat een uitermate uitgebreide open keuken. Het complex bevindt zich langs de belangrijkste route, dus er is enige mate van verkeersgeluid waarneembaar. In de nabije omgeving zijn er een supermarkt en diverse gezellige cafés en eetgelegenheden te vinden. Bovendien dient het als een perfecte uitvalsbasis voor avontuurlijke tochten door de adembenemende bossen in de omgeving. De gastheer en gastvrouw verwelkomen je met warmte en zijn erg benaderbaar. We hebben al diverse keren voor deze locatie gekozen en iedere keer ervaren we een comfortabele ambiance

Fam Rosa 17 mei 2021
Reageer
K

Absolute aanbeveling

Mijn ervaring hier was ronduit verbluffend, aangezien alles meticuleus was georganiseerd. Het appartement stak in onberispelijke staat en hygiëne, wat een cruciale factor is voor mij. Deze plek is absoluut een absolute aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloos verblijf in een omgeving die getuigt van professionaliteit en aandacht voor detail.

Karin 18 apr 2021
Reageer
L

Uitmuntend

Mijn verblijf hier was uitmuntend. Ondanks de beperkingen door de huidige situatie, werd ik hartelijk verwelkomd en zorgde de gastvrouw ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde. De kamer was een ware oase van comfort en gemak, waarbij elk detail met zorg was overwogen. Het is opmerkelijk hoe ze erin slaagt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs in deze tijd. Dit was een buitengewoon bevredigende ervaring en ik kan met vol vertrouwen zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een topverblijf!

Loffy 27 mrt 2021
Reageer
E

Rustiek hotel

Wat een heerlijk rustiek hotel is dit, lekker achteraf gelegen en niet al te druk wat gasten betreft.
Als je dan wat meer op leeftijd bent, zoals mijn man en ik, dan is een hotel als deze echt een verademing.
Ik hoef niet midden in de stad te zitten, in een hotel waar je kunt tennissen en dergelijke, geef mij maar een hotel waar ik ultiem kan genieten.
En dat is precies wat ik hier kan.

Elsbeth 7 jul 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Epen.

Over Aparthotel Ons Epen

Aparthotel Ons Epen is gelegen te Wilhelminastraat 1 in Epen, in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Het hotel biedt gezellige appartementen aan in een echte vakantiesetting. De ruime appartementen van Aparthotel Ons Epen zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Elk appartement beschikt over een eigen kitchenette, een zithoek, een comfortabel bed en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap vanaf hun eigen balkon of terras. Het aparthotel biedt ook diverse faciliteiten voor ontspanning en welzijn. Gasten kunnen gebruik maken van de sauna, het stoombad en de wellnessruimte. Er is ook een prachtige tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Voor liefhebbers van culinaire hoogstandjes zijn er verschillende restaurants in de buurt die door het hotel worden a angeraden. Aparthotel Ons Epen is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige natuurlijke omgeving van Zuid-Limburg. Het hotel ligt dicht bij wandel- en fietsroutes die leiden naar schilderachtige landschappen, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden. Gasten kunnen ook genieten van wijnproeverijen, golfen, winkelen en andere recreatieve activiteiten in de nabije omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Epen, Limburg
  • https://hotelonsepen.nl
  • info@hotelonsepen.nl