Alpine Hotel SnowWorld

Alpine Hotel SnowWorld

4.5 reviewscore • 2 reviews
L

Bed hoefde niet op wieltjes

Tijdens mijn recente verblijf in het hotel kan ik zeggen dat het over het algemeen aangenaam was. De kamer was gezellig en netjes, maar als het bed niet op wieltjes had gestaan, zou ik het zeker 5 sterren hebben gegeven. Ik moet echter vermelden dat de bedden erg smal waren vanwege de wieltjes eronder, en dat was niet bevorderlijk voor een goede nachtrust.

Het hoogtepunt van mijn ervaring was het eten in het fondue restaurant. Hoewel de bediening nog veel te leren had, waren ze vriendelijk en deden hun best om eventuele fouten recht te zetten. Dit zorgde voor een prettige sfeer in het restaurant.

Linda 16 nov 2023
Reageer
P

Mooie kamer, comfortabel bed

Mijn recente verblijf in dit hotel was erg fijn. De kamer was mooi en het bed was comfortabel. Een groot pluspunt was dat je binnendoor naar de SnowWorld-hal kon gaan, wat handig was voor mijn plannen. Het ontbijt in het hotel was ook uitgebreid en lekker, wat mijn verblijf nog aangenamer maakte. Ik kan het hotel bij Snowworld aanraden; goed waar voor je geld.

Peter 18 jul 2023
V

Klopt vonden wij ook, heerlijk hotel en zeker in combinatie met veel snowboarden kan je hier goed terecht voor een fijne nachtrust wat je zeker nodig hebt als je de hele dag aan de haal bent. Eten is ook heerlijk in het hotel dus daar hoef je ook niet de stad voor in.

Veronica 15 dec 2023
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Landgraaf.

Over Alpine Hotel SnowWorld

Er zijn 2 reviews geschreven over Alpine Hotel SnowWorld op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Landgraaf, Limburg
  • https://www.snowworld.com/landgraaf/nl/hotel
  • info@snowworld.com