Designhotel Maastricht

Designhotel Maastricht

3.8 reviewscore • 8 reviews
B

Genoten van ons verblijf!

We hebben genoten van ons verblijf. De kamer was gezellig met twee aparte bedden en een uitstekende douche. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt bood ruime keuze en was zeer smakelijk. De locatie was erg handig, vlakbij het treinstation en op een prettige loopafstand van het stadscentrum. Hoewel het hotel druk was, hebben wij hier geen hinder van ondervonden. De kamer was in orde, hoewel niet bijzonder modern of trendy. Alles was goed georganiseerd en het personeel was vriendelijk. Er zijn veel gangen omdat de accommodatie uit meerdere aaneengeschakelde gebouwen bestaat.

Bianca 21 aug 2023
Reageer
D

Aantrekkelijk interieurontwerp

Het hotel had een aantrekkelijk interieurontwerp. De kamers waren voldoende ruim. De vloeren waren smerig en er was overal stof in de kamer. De verhouding tussen prijs en kwaliteit liet te wensen over. De prijs voor een relatief eenvoudige kamer was aan de hoge kant. De hal en lobby van het hotel waren daarentegen prachtig. Het ontbijt was uitstekend en het personeel was bijzonder vriendelijk.

Dew 26 sep 2021
Reageer
W

Airconditioning werkte niet

Helaas werden we aanvankelijk toegewezen aan een kamer waar de airconditioning niet werkte en waar geen koelkast aanwezig was. Toen we dit meldden, leek het personeel in de war te zijn over de afwezigheid van de koelkast. We werden overgeplaatst naar een andere kamer die speciaal was geboekt vanwege de airconditioning en een koelkast voor de sondevoeding van mijn zoon. We moesten al onze spullen opnieuw inpakken vanwege een probleem met de kluis in de vorige kamer, wat vreemd was, aangezien dit niet binnen de vier dagen dat we er verbleven kon worden gerepareerd.

Wiezen 29 jun 2021
Reageer
M

Niet alles in orde

Hoewel de kamer ruim was, liet de hygiëne helaas te wensen over. We ontdekten vreemde haren op de meest ongewone plaatsen. Het kussen was bedekt met haren, de rand rondom het bad was eveneens bezaaid met haren, de vloer voelde kleverig aan en vertoonde vlekken, en het stucwerk bladderde af. Het spijtig genoeg niet meer de dezelfde geweldige ervaring als voorheen in dit hotel. De locatie blijft echter uitstekend en het personeel is nog steeds vriendelijk.

Marjolijn 2 jun 2021
Reageer
T

Beperkte opties

We betaalden aanzienlijk veel geld voor een bescheiden kamer, en mijn echtgenoot kon niet eens een behoorlijke douche nemen! De kamer was veel te krap... Zelfs de receptionist erkende dit, maar kon er helaas niets meer aan veranderen! Het ontbijt was teleurstellend, met beperkte opties om uit te kiezen. Dat was jammer!

Tyron Dulder 13 dec 2020
Reageer
N

Uitstekende centrale locatie

Dit fantastische hotel heeft een uitstekende centrale locatie, precies tussen het treinstation en het stadscentrum in. De kamer en badkamer waren prachtig, en ze waren voorzien van een minibar en een Nespresso-apparaat. Het ontbijt was voortreffelijk, en het personeel was buitengewoon vriendelijk en attent! Ik moet ook zeggen dat ik heb genoten van lekker sappen.

Nala 29 sep 2020
Reageer
H

Stijlvol en goed onderhouden

Het designhotel was stijlvol en goed onderhouden, en bovendien erg schoon. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren vlekkeloos en het ontbijt was heerlijk. Ons verblijf was zeer aangenaam, en de locatie van het hotel was inderdaad ideaal! Ik heb echt geen punten waarvan ik kan zeggen dat het niet goed zat.

Huisden 30 aug 2020
Reageer
K

Ontbijtopties uiterst beperkt

Dit hotel was uitstekend. De kamer was prachtig, het personeel was vriendelijk, en de locatie was geweldig. We hebben eerder in dit hotel verbleven en normaal gesproken genoten van een uitgebreid ontbijt. Echter, met de verplichte coronamaatregelen, is het op dit moment geen aanrader om het ontbijt bij te boeken. De ontbijtopties waren uiterst beperkt en vrij eenvoudig. We zullen zeker terugkomen, maar zullen de volgende keer geen ontbijt bijboeken.

Karla van Hagen 10 aug 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Maastricht.

Over Designhotel Maastricht

Designhotel Maastricht gelegen te Stationsstraat 40 in Maastricht. Het hotel beschikt over kamers die zijn ontworpen met oog voor detail en voorzien van strakke lijnen, unieke meubels en moderne kunstwerken. Elke kamer is uitgerust met luxe voorzieningen zoals airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en een eigen badkamer met een regendouche. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel, dat tevens een eigentijds interieur heeft. Het restaurant biedt ook lunch- en dinermogelijkheden met een focus op verse en lokale ingrediënten. Daarnaast is er een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Designhotel Maastricht is gunstig gelegen nabij vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in Maastricht. Het hotel biedt ook faciliteiten zoals een fitnessruimte en een fietsverhuur, zodat gasten optimaal kunnen genieten van hun verblijf in deze bruisende stad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Maastricht, Limburg
  • https://www.designhotelmaastricht.com
  • info.designhotel@edenhotels.nl