ANWB winkel

ANWB winkel

4.3 reviewscore • 9 reviews
B

Uitstekende producten voor een eerlijke prijs

ANWB biedt producten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen, wat hen tot een aantrekkelijke keuze maakt. Zelfs wanneer ik op zoek ben naar werkkleding, geef ik vaak de voorkeur aan ANWB vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bestelproces is bovendien moeiteloos en efficiënt, wat het winkelen bij ANWB nog aangenamer maakt.

De combinatie van betaalbare prijzen en hoogwaardige producten maakt ANWB tot een betrouwbare keuze voor verschillende behoeften. Het is prettig om te weten dat je niet te veel betaalt voor kwaliteit, en ANWB lijkt dit goed te begrijpen en te bieden. Dit geeft me het vertrouwen om mijn aankopen bij hen voort te zetten en op zoek te gaan naar andere producten die ze aanbieden. Kortom, ANWB levert niet alleen hoogwaardige producten, maar doet dit ook tegen prijzen die eerlijk en redelijk zijn, wat voor mij als klant van groot belang is.

Bart 28 sep 2023
Reageer
R

Prima poloshirts

ANWB stuurde me een e-mail met een handige tip over poloshirts. De shirts waren eenvoudig te vinden in de webshop en het bestelproces verliep zeer vlot. Het is fijn om te zien dat ANWB haar klanten actief op de hoogte houdt van nieuwe producten en aanbiedingen. Dit laat zien dat ze betrokken zijn bij het tevredenstellen van hun klanten en hen helpen bij het vinden van producten die aan hun behoeften voldoen.

Rene 22 sep 2023
Reageer
L

Geweldige klantenservice

Ik heb al meerdere keren met succes bestellingen geplaatst bij ANWB, inclusief retourzendingen. Zelfs toen ik geen bevestigingsmail ontving vanwege mijn eigen typefout in mijn e-mailadres, was de klantenservice snel en vriendelijk in het oplossen van het probleem. Blijkt dat mijn pakket al klaar lag bij het afhaalpunt. Dat was een hele fijne verrassing!

Lianne 21 sep 2023
Reageer
R

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Hier vond ik snel wat ik zocht, en de 1+1 gratis aanbieding was een aangename verrassing. Ik heb zowel voor mezelf als voor mijn man diverse shirts kunnen vinden, wat me aanzienlijk heeft bespaard. Deze winkel is perfect voor wie op een budget winkelt en waarde zoekt. En ook de verzending ging super snel en volgens plan.

Robert 16 sep 2023
Reageer
O

Hogere prijzen in de webshop

De ANWB-webshop biedt hoogwaardige producten, maar valt vaak op door hogere prijzen dan elders. Bijvoorbeeld, een steenmarterverjager kost hier €29,95 (of €25 voor leden), terwijl elders hetzelfde product €20 kost. Hoewel begrijpelijk dat lidmaatschap voordelen biedt, kan het verlagen van de prijzen in de webshop klanten aantrekken en hun loyaliteit vergroten. De kwaliteit en service zijn over het algemeen goed, maar prijsverschillen kunnen een struikelblok zijn voor sommige klanten. Het heroverwegen van prijzen kan ANWB helpen om klanten meer waarde te bieden.

Olivia 11 sep 2023
Reageer
A

Zeer tevreden met de anwb webwinkel

Ik ben zeer tevreden met de ANWB webwinkel. Het selecteren en de informatie over producten zijn uitstekend. De kwaliteit van de producten die ik heb gekocht is eveneens uitstekend. Ook de levering van producten verloopt naar tevredenheid. Tot nu toe heb ik geen enkele negatieve ervaring gehad en hoop dat ook zo te houden.

Anja 8 sep 2023
Reageer
R

Prettige website, verbeteringen in bezorging nodig

Over het algemeen is de website prettig om te gebruiken. Het enige nadeel is dat de prijs kan variëren op basis van de kleur van het product. De bezorgdienst wijzigde echter driemaal het bezorgmoment en kwam uiteindelijk een half uur later dan gepland. Hier is zeker verbetering nodig! Gelukkig was het geleverde goed wel prima van kwaliteit.

Robin 5 sep 2023
Reageer
A

Geweldige winkelervaring

De ANWB-website biedt een uitstekende winkelervaring dankzij de overzichtelijke categorisatie van producten. De prijzen zijn redelijk, vooral voor ANWB-leden, en het bestelproces verloopt soepel. Betaling is eenvoudig en de levertijden komen overeen met de aangegeven verwachtingen. Dit maakt winkelen bij ANWB online handig en efficiënt, wat de algehele tevredenheid van klanten kan vergroten.

Arrold 28 aug 2023
Reageer
S

Auto reis naar italie gepland

Het ANWB-boekje kwam goed van pas toen ik mijn autorit naar Italië plande en fietsaccessoires nodig had. Het boekje bood nuttige informatie en regels die ik nodig had, en ik kon eenvoudig de benodigde verkeersborden en stickers bestellen. De levering verliep snel en betrouwbaar, en mijn bestelling arriveerde precies op tijd voor mijn reis. Dit maakte mijn reisvoorbereiding soepel en stressvrij. Bedankt, ANWB!

Shirley 27 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over ANWB winkel

De ANWB winkel is een geweldige plek om alles te vinden wat u nodig heeft voor uw volgende reis of road trip. De winkel biedt een breed scala aan producten, waaronder routekaarten, reisgidsen, reisaccessoires en kampeeruitrusting. Het personeel van de ANWB winkel is deskundig en vriendelijk en kan u helpen bij het vinden van alles wat u nodig heeft voor uw reis. De website van de ANWB biedt ook de mogelijkheid om online producten te bestellen en te laten bezorgen. De prijzen van de producten zijn redelijk en er zijn regelmatig kortingsacties beschikbaar. Bovendien biedt de ANWB ook verschillende diensten aan, waaronder pechhulp en verzekeringen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.anwb.nl
  • tickets@anwb.nl