Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics

4.0 reviewscore • 10 reviews
E

Een keer een slechte ervaring dus 4 sterren

Eigenlijk wilde ik 5 sterren geven, maar nadat ik zojuist contact met hen heb gehad, moest ik een ster aftrekken vanwege het gedrag van de dame die de telefoon opnam. Ze beweerde de marketingdirecteur te zijn, maar haar gedrag was buitengewoon onbeschoft. Als dit waar is, zou ze ontslagen moeten worden... en als het een leugen is, zou ze ook ontslagen moeten worden. Vriendelijkheid is de hoogste vorm van intelligentie. Zou je niet verwachten dat mensen die voor een geweldig bedrijf werken ook geweldig zouden zijn? En om haar als het gezicht van het bedrijf te hebben...? Wat is hier aan de hand? Hoe dan ook, de brownies zijn geweldig. Ze verdienen eigenlijk meer sterren... maar Miss Marketingdirecteur heeft er één afgehaald, wat eigenlijk tegenstrijdig is met marketing, als je erover nadenkt... Misschien ga ik een brownie eten en vergeet ik dat ik ooit met Miss ANTImarketingLady heb gesproken.

Erik 22 jul 2023
Reageer
L

Helemaal prima tent

Mijn ervaring met Amsterdam Genetics tot nu toe is uiterst positief geweest. Elke keer als ik er kom. De service is uitstekend en zeer klantgericht. Ik raad het ten zeerste aan. Ga er gewoon heen en ervaar het zelf. Ik geef een speciale aanbeveling voor de kosher choco Kush. Ook is de prijs hier prima voor amsterdamse begrippen.

Laura 18 sep 2023
Reageer
H

Vervoer moet wat veiliger dan normaal

Ik heb een set jack-pods besteld. Mijn bestelling werd erg snel geleverd en er zat zelfs een vriendelijk bedankbriefje bij! Dit bedrijf is echt uitstekend. Het product zelf was echter een beetje anders dan de pods die bij mijn weezy werden geleverd, omdat ze niet vastdraaiden. Wees dus voorzichtig met hoe je ze bewaart, vooral als je onderweg bent. De mijne openden in mijn tas! Maar nu bewaar ik ze in een metalen doos voor onderweg, voor het geval dat ze opengaan.

Henk 12 jul 2023
Reageer
D

Normaal gesproken een goede ervaring

In het verleden heb ik goede ervaringen gehad met Amsterdam Genetics, maar een bestelling die ik tien dagen geleden heb geplaatst, is nog steeds niet verzonden. Twee berichten naar het bedrijf zijn onbeantwoord gebleven, wat jammer is omdat ik ze aan anderen had aanbevolen. Update: het klantenserviceteam heeft contact met me opgenomen en mijn bestelling zonder extra kosten opnieuw verzonden. Dank je wel!!

David 2 jul 2023
Reageer
J

Eerste keer en goede ervaring

We hebben alleen cakejes gekocht. Voor ons was het de eerste keer (en waarschijnlijk de laatste:)). We hebben veel gelachen... Eet alsjeblieft niet meer dan een kwartje als je het voor de eerste keer probeert. En gebruik ze niet als je ver van je hotel bent. Rijden is al helemaal geen optie. Elke cake kost 10 euro (mei 2023).

Jeroen 29 mei 2023
Reageer
M

Meest chique coffeeshop in Amsterdam

Zonder twijfel de meest chique coffeeshop in Amsterdam. Het is bijna een beetje overdreven, maar het blijft een fantastische plek om voorraad in te slaan voor welk product met betrekking tot wiet je ook maar wilt. Eén ster minder omdat het helaas een beetje afgelegen is van andere locaties.

Marijke 25 mei 2023
Reageer
K

De zaadjes waren helemaal goed

Een duidelijke website! Mijn eerste zaden ontkiemden niet. Ik plantte ze direct in de grond, een halve centimeter diep. Helaas werkte dat niet. Daarna heb ik het anders aangepakt, zoals in de blogs wordt beschreven. Eerst 24 tot 48 uur in water geplaatst, vervolgens een dag of 2 in een vochtige keukenrol laten zitten en daarna in de grond geplant. Na deze aanpassing had ik geen problemen meer met kiemen. De genen van de plant zijn ook van goede kwaliteit.

Kees 12 mei 2023
Reageer
M

Tweede aankoop van zaadjes

Dit is mijn tweede online aankoop van zaden. Ik ken ze natuurlijk van de boerejongens en hun uitstekende reputatie voor kwaliteitszaden (ik woon vlakbij Heerlen, maar in Duitsland), althans in mijn kringen. De zaden hebben me nooit teleurgesteld. Ze groeiden allemaal als kampioenen, en ik was ook tevreden met de opbrengst. De smaak en het aroma waren buitengewoon. Dit jaar probeer ik ook hun Autoflowering zaden, en tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Als Cannabis Social Clubs legaal worden in Duitsland (wat zeer waarschijnlijk is), zal ik waarschijnlijk grotere bestellingen plaatsen... Als bonus heb ik ook echt genoten van de verpakking, met mooie papieren en tips, en een paar stickers die leuk waren. Eén sticker eindigde zelfs op mijn auto 😂 Het persoonlijke bedankbriefje... alles was strak, schoon en modern ontworpen, ver verwijderd van de gebruikelijke Jamaicaanse stijl waar ik al tientallen jaren genoeg van heb... Voor mij is dat ook een groot pluspunt, maar ik ben gek op design, dus de meeste mensen zouden hier misschien overheen kijken. Topproducten, topkwaliteit, mooi assortiment, tops

Marijn 15 apr 2023
Reageer
R

Wees voorzichtig hier

Ik ben teleurgesteld, ik heb op 27 maart een bestelling geplaatst op de website en na betaling hebben ze mijn bestelling niet verzonden. De klantenservice reageert niet, ik heb al drie brieven geschreven. Wees alsjeblieft voorzichtig bij het kopen van iets hier op de site en word niet belazerd zoals ik.

Rob 10 apr 2023
Reageer
A

Problemen met verzending

8 dagen geleden heb ik aankopen gedaan op de website. Daarna stuurde ik een e-mail om te informeren of het al verzonden was of niet. Ik kreeg toen trackinginformatie, die aangaf dat het 4 dagen eerder was bezorgd bij het huis van iemand anders en op naam van iemand anders. Ik heb meerdere e-mails gestuurd, samen met de DPD-informatie waarop staat dat iemand anders het heeft ontvangen (je ziet de naam van die persoon) en ik word volledig genegeerd. Ik kan geen DPD-geschil indienen omdat ik geen referentiegegevens heb om in te voeren op de website.

Anja 10 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Amsterdam Genetics

Amsterdam Genetics is een toonaangevend merk met meer dan dertig jaar ervaring in het kweken, groeien en veredelen van cannabis. Gebouwd op de rijke geschiedenis van onze wereldwiethoofdstad, biedt Amsterdam Genetics een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige wietzaadjes. Ze combineren de prachtige klassiekers uit Amsterdam met de nieuwste topgenetica van over de hele wereld. Het resultaat is een collectie van de allerbeste wietzaadjes die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu een ervaren kweker bent of net begint, Amsterdam Genetics biedt de expertise en betrouwbaarheid waar je op kunt vertrouwen. Ontdek de ongeëvenaarde cannabisgenetica van Amsterdam Genetics en laat je inspireren door hun jarenlange vakmanschap.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.amsterdamgenetics.com
  • office@amsterdamgenetics.com