Amac

Amac

1.0 reviewscore • 1 review
G

Amac Hilversum slechte service

Twee jaar geleden een duur iPhone kabel Native Union gekocht bij de Amac store in Hilversum. Duur, €39,95, maar een levenslange garantie.
Op 20 juli, de kabel is defect, ga ik met de aankoopbedrag, naar Amac Hilversum. Verkoopster deelt mee dat ondanks levenslange garantie op de kabel zij er niks mee kan. Geen service.
Dus zelf contact op met Native Union. Uiterst prettig te woord gestaan en uiteindelijk heeft Native Union mij fantastisch geholpen en een nieuwe kabel gestuurd. Daarvoor veel dank.
De service van Amac Hilversum is ronduit slecht. Wel een dure kabel met levenslange garantie verkopen, maar verder geen enkele verantwoordelijkheid nemen als dit gewenst is.
DUS: Bedenk voordat u iets bij Amac store Hilversum koopt. Verkopen doen ze graag maar als het er op aan komt laten ze je in de kou staan.

G.Dahlhaus 5 aug 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Amac

Amac is een Apple Premium Reseller die zich richt op de verkoop van Apple producten en accessoires, zowel online als in fysieke winkels. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan Apple-producten en biedt klanten een goede service. Klanten kunnen in de winkels terecht voor persoonlijk advies van deskundige medewerkers en kunnen hun producten laten repareren in de Amac Service Centers. Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en biedt daarom ook de mogelijkheid om oude Apple-producten in te leveren voor recycling. De website van Amac is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide informatie over alle producten. Al met al is Amac een betrouwbare en professionele partner voor Apple-liefhebbers.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.amac.nl
  • care@amac.nl