Altrady

Altrady

4.75/5.00 • 3 reviews
N

Al jaren gebruik ik Altrady

Ik gebruik de app al meerdere jaren en heb in die tijd vrij veel geleerd over moe je moet handelen en hoe de trading tools werken. In al die jaren zijn er ook telkens verbeteringen en nieuwe functies gekomen dus dat is super al heeft me dat ook al een paar keer stress opgeleverd omdat iets niet goed werkte. Het support team heeft me echter altijd goed en snel geholpen.
Persoonlijk vind ik het een hele goede trading tool voor mensen die zelf of geautomatiseerd willen handelen. In de loop der jaren en zelfs nu nog komen er steeds meer exchanges bij die ondersteund worden waardoor je steeds meer kunt op de app. Ik geef het simpelweg 5 sterren omdat ik vind dat ze een goede app leveren met de juiste tools en met een goede service.

Nick 7 nov 2022
Reageer
K

Grid Bot heel fijn

Ik vind met name de Grid Bot heel fijn om mee te werken. Hier kan je gemakkelijk kleine winsten mee behalen omdat die gelijk koopt als het wat lager staat en verkoopt als het hoger gaat. De smart orders ga ik ook steeds beter snappen en vaker gebruiken. Heb al een paar keer een vraag gehad en de support helpt me altijd snel en er is nog niets geweest wat ze niet konden oplossen. Zeker een prima tool om mee te handelen al vergt het wel wat tijd om alles onder de knie te krijgen omdat er best wat opties zijn.

Koopmans 28 okt 2022
Reageer
F

Slim traden

Ik moet zeggen dat de app prima werkt en dat de 14 dagen proefperiode me zeker hebben geholpen om een goed beeld te krijgen wat je nou precies kan op deze app. Je kan er heel goed traden en wordt ook goed geholpen door hele fijne statistieken en verschillende opties die het traden gemakkelijker maken.

Ferro 5 sep 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van november 2022.

Over Altrady

Op Altrady kan je in cryptomunten handelen met veel hulpmiddelen om gebruikers naar het volgende niveau te tillen door middel van automatisering, slimme orders, live analyses, real-time meldingen en bots. Zo kan je op een verantwoorde manier je winst maximaliseren. Probeer het gratis uit en kijk of deze handelsstrategie jou bevalt.

  • Nog niet geverifieerd