Altrady

Altrady

4.8 reviewscore • 13 reviews
F

Al meerdere jaren tevreden Altrady gebruiker

Ik gebruik Altrady sinds maart 2020. In eerste instantie als mijn tweede handelsplatform, maar sinds de opties voor slimme orders beschikbaar werden, ben ik volledig overgestapt op Altrady en gebruik het voor slimme orders op verschillende beurzen. Altrady komt op mij over als een no-nonsense organisatie. Regelmatig updates met uitbreidingen van functies/mogelijkheden. De helpdesk is behulpzaam en snel met het aanpakken van eventuele problemen. De helpdesk is meestal Engelstalig, met soms wat eigenaardige zinsconstructies in de automatische vertaling naar het Nederlands. Maar vaak (zelfs 's nachts) krijg je de eigenaar/ontwikkelaar Benoist zelf te spreken, die je helpt met een oplossing of aanpassing. Altrady is geen gratis platform (volgens de website is het gratis plan alleen voor papierhandel). Ik heb het Basic plan, omdat ik (nog) niet veel met bots doe en al een abonnement heb op een cryptoscanner, waardoor een Altrady plan met scannerfunctie niet nodig was. Voor mij rechtvaardigen de functies en de ondersteuning van het Altrady-team ruimschoots de kosten van een betaald platform.

Fred 30 aug 2023
Reageer
E

Altrady's BOT doet wat het moet doen

Altrady's BOT doet wat het moet doen. Het is eenvoudig te leren en te begrijpen hoe het werkt, en het maakt beveiliging van elke transactie tot een prioriteit. Altrady versleutelt alle klantgegevens en NIEMAND, behalve de klant, kent het wachtwoord om te handelen. Het communiceert naadloos met andere handelsplatforms. Bovendien kon ik Altrady's klantenservice binnen een minuut bereiken toen ik een vraag had. Als het om geld gaat, wordt de klantenservice erg belangrijk. Een van de belangrijkste aspecten van deze afdeling is hoe goed geïnformeerd hun personeel is. Altrady biedt de beste waarde voor mijn geld en heeft me in staat gesteld me te concentreren op het behalen van positieve resultaten in mijn handel.

Erik 20 nov 2023
Reageer
L

Altrady maakt crypto handel eenvoudig

1 Makkelijk om aan de slag te gaan
2 Veel widgets die toegang bieden tot alle benodigde gegevens om geïnformeerde beslissingen te nemen
3 Klantenservice is geweldig
4 Documentatie en video's zijn zeer behulpzaam

Oftewel een heel fijne app om mee te werken en het maakt handelen in crypto super eenvoudig. Voor beginners en professionals is dit een goede tool.

Laura 18 nov 2023
Reageer
R

Uitstekend - Boordevol potentie

Uitstekende ondersteuning, veel beter dan 3Commas op dit gebied. Het Altrady-platform lijkt zich te ontwikkelen tot een zeer goede plek. Eén ding dat ik echter graag zou willen zien, is een API waarmee gebruikers bots en transacties automatisch kunnen bevragen en manipuleren (met dezelfde volledige functionaliteit als de website handmatig biedt). Ik kan dit aanranden aan een ieder ander.

Rob 29 sep 2023
Reageer
P

Geweldige handelstool

Niet veel te zeggen, Altrady heeft een geweldige set functies voor handel. Het kan een beetje leercurve hebben, maar het is het waard. Wat de ondersteuning betreft, hoefde ik nooit langer dan 5 minuten te wachten voordat iemand reageerde in de live chat. Zeer vriendelijke mensen en ook erg geduldig. Een dikke 10 plus en ik hoop hier nog lang geld mee te verdienen.

Paul 29 sep 2023
Reageer
R

Helpt wanneer je groeit in de handelswereld

Op dit moment heb ik gekozen voor de tool Altrady. Ik moet nog veel leren over hoe ik het kan gebruiken. Wat ik echter al goed vind, is dat ik meldingen krijg via e-mail bij een verkoop- of aankooporder. Ook kunnen de meldingen per e-mail worden ontvangen. Dit geeft me meer kans om hogere winsten te behalen.

Robert 16 sep 2023
Reageer
H

Een nieuwe ervaring

Ik ben recent begonnen met Altrady en begon met papieren transacties. Ik ben nu live gegaan met de signaalbots en merk dat ze vrij regelmatig verschijnen. Op dit moment gebruik ik slechts twee beurzen vanwege beperkte middelen, maar als het mogelijk is, ben ik van plan om met meer beurzen te werken om meer signalen te krijgen. Momenteel experimenteer ik naast het bovenstaande met papieren transacties op Slimme transacties en heb ik goede resultaten behaald. Over een week ga ik ook live met deze.

Harrie 15 aug 2023
Reageer
P

Geweldige bots en slimme handelsregelingen.

Ik ontdekte Altrady toen ik voor het eerst met crypto begon. Maar ik ben niet doorgegaan met het gebruik van de software... realiseerde me niet enkele van de unieke functies van de basisscanner en handelsbots.

Maar ik ben weer teruggekomen en ontdekte dat het platform veel functies heeft waarmee een ervaren handelaar transacties effectief kan plannen en uitvoeren of kan automatiseren via bots.

Ze hebben echt responsieve klantenservice. Dus ik zou dit platform ten zeerste aanbevelen.

Peter 2 aug 2023
Reageer
L

Beste platform en klantenservice

Ik gebruik het platform al meer dan 6 maanden, met meer dan 4 accounts toegevoegd, zonder enig probleem. Ik begreep iets niet, vroeg om hulp in de supportchat en ze antwoordden meteen, hielpen en gaven antwoord op al mijn vragen. Het beste platform dat je kunt vinden om te handelen met één of meerdere accounts.

Lars 6 jul 2023
Reageer
J

Perfecte ondersteuning, perfect platform

Ze hebben een geweldige klantenondersteuning. Ik heb dit platform net ontdekt en ik wou dat ik het eerder had ontdekt. Het is van hoge kwaliteit en ik gebruik het met veel enthousiasme. Wat de negatieve recensies betreft; deze zijn waarschijnlijk afkomstig van een concurrerend bedrijf. Besteed er geen aandacht aan. Dit is een geweldig platform en de klantenservicemedewerkers zijn uitzonderlijk goed. Het verdient meer dan 5 sterren. Ik zal mijn ervaringen hier opnieuw delen nadat er een maand is verstreken. Dat is alles voor nu.

Joost 20 mei 2023
Reageer
N

Al jaren gebruik ik Altrady

Ik gebruik de app al meerdere jaren en heb in die tijd vrij veel geleerd over moe je moet handelen en hoe de trading tools werken. In al die jaren zijn er ook telkens verbeteringen en nieuwe functies gekomen dus dat is super al heeft me dat ook al een paar keer stress opgeleverd omdat iets niet goed werkte. Het support team heeft me echter altijd goed en snel geholpen.
Persoonlijk vind ik het een hele goede trading tool voor mensen die zelf of geautomatiseerd willen handelen. In de loop der jaren en zelfs nu nog komen er steeds meer exchanges bij die ondersteund worden waardoor je steeds meer kunt op de app. Ik geef het simpelweg 5 sterren omdat ik vind dat ze een goede app leveren met de juiste tools en met een goede service.

Nick 7 nov 2022
Reageer
K

Grid Bot heel fijn

Ik vind met name de Grid Bot heel fijn om mee te werken. Hier kan je gemakkelijk kleine winsten mee behalen omdat die gelijk koopt als het wat lager staat en verkoopt als het hoger gaat. De smart orders ga ik ook steeds beter snappen en vaker gebruiken. Heb al een paar keer een vraag gehad en de support helpt me altijd snel en er is nog niets geweest wat ze niet konden oplossen. Zeker een prima tool om mee te handelen al vergt het wel wat tijd om alles onder de knie te krijgen omdat er best wat opties zijn.

Koopmans 28 okt 2022
Reageer
F

Slim traden

Ik moet zeggen dat de app prima werkt en dat de 14 dagen proefperiode me zeker hebben geholpen om een goed beeld te krijgen wat je nou precies kan op deze app. Je kan er heel goed traden en wordt ook goed geholpen door hele fijne statistieken en verschillende opties die het traden gemakkelijker maken.

Ferro 5 sep 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Altrady

Altrady is een moderne oplossing voor cryptocurrency-handel. Het biedt gebruikers een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface waarmee ze kunnen handelen in cryptocurrency op meerdere beurzen. Het beheert ook portefeuilles en geeft gebruikers inzicht in hun portefeuilleactiviteiten. Altrady biedt een uitgebreide suite van tools en functies voor cryptocurrency-handelaren. Advanced Order Types, Trade Analyzer, Portfolio Tracker en de Advanced Charting Tool zijn enkele van de functies waarmee gebruikers hun handelsactiviteiten kunnen analyseren en beheren. Het heeft ook een krachtige Risk Management Tool waarmee gebruikers hun risicoprofielen kunnen beheren. Altrady is beschikbaar in meer dan 150 landen. Het heeft een klantenondersteuningssysteem dat gebruikers ondersteuning biedt bij hun handelsactiviteiten. Het heeft ook uitgebreide documentatie en klantenondersteuning met tutorials, handleidingen en andere hulpmiddelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.altrady.com
  • support@altrady.com