Alternate

Alternate

2.0 reviewscore • 1 review
J

Slechte service om stekkerdoos

Waardeloos bedrijf met slechte service…

Waardeloos bedrijf met slechte service ooit bij bedrijf.
Klaag niet snel als iets verkeerd wordt geleverd of pakket later komt. maar ze lossen niks op.
Bellen heeft geen zin want ze hebben waarschijnlijk maar 1 prutser op klachten lijn zitten waardoor t steeds te druk is en je eruit wordt gegooid.
Mailen ook weinig zin want duurt lang voordat je ook maar bericht krijgt terwijl op dit soort sites je dag erna meteen standaard bericht krijgt met o het spijt ons blabla, neem contact op zodat we het kunnen regelen. Terwijl ze niks regelen.

Koop hier een artikel met een cadeaubon. en bestel er een ander product bij waar ik 50 euro voor betaal.
Artikel met bon betaald krijg ik maar ander product waar ik 50 euro voor heb betaald werd verkeerd geleverd en was ook niet meer te leveren.
Nou kan dat gebeuren, foutje kan gebeuren daar maak ik geen probleem van.
Maar dan krijg ik geld voor betaald en verkeerd geleverd product niet terug maar weer een bon waar ik niet om vraag.
Snap dat iets wat je met bon betaald niet terug krijgt maar heb nieuw geld betaald voor t verkeerd geleverd product.VAN HUN KANT.

J. vd Burg 20 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Alternate

Alternate is een betrouwbare webwinkel met een breed assortiment aan elektronica en computerproducten. De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor het vinden van het juiste product geen probleem is. De prijzen zijn concurrerend en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. De klantenservice is goed bereikbaar en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Levering is snel en betrouwbaar, met verschillende opties voor verzending en ophalen bij een afhaalpunt. Bovendien biedt Alternate ook garantie en reparatie aan op de producten die zij verkopen. Kortom, een goede keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve elektronica en computerproducten met een uitstekende service.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.alternate.nl
  • info@alternate.nl